Hot Sale Infraroodsensor met infrarood fotoceldetectie te koop

Hot Sale Infraroodsensor met infrarood fotoceldetectie te koop
Hot Sale Infraroodsensor met infrarood fotoceldetectie te koop

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: PS-20
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 19
  • Minimum bestelling: 10 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 set / 2 stuks
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Hete verkoop infraroodsensor  

Hot koop infrarood sensor.   Gebruikt in poorten, fraudebestendig, voorkomt clips, deuren en ramen, enz. Hete verkoop infraroodsensor met waterdicht en vochtbestendig, compact formaat, lange detectieafstand, normaal gesloten normaal open instelbaar. In het verleden is bewezen dat automatische deuren en schuifdeuren van poorten geen fouten hebben gemaakt, omdat sommige inductiesystemen niet klopten voor de auto of de auto. Na installatie van de infraroodstraal. Het kan het optreden van accidentele verwondingen aanzienlijk verminderen. Klein formaat en lange detectieafstand. De installatiehoogte is meer dan 20 meter, de installatieafstand is niet minder dan 2 meter en de infraroodbeveiliging moet verticaal worden geplaatst en op dezelfde horizontale lijn worden geïnstalleerd.   De infrarooddetectiesensor is geïnstalleerd en tijdens de werking van de poort, als iemand of het voertuig passeert, zal de infrarooddetectiesensor de deuropeningsmachine instrueren om automatisch te stoppen met draaien. Hiermee wordt het doel bereikt om voetgangers, voertuigen en de deur zelf te beschermen.

hete verkoop infrarood sensor

 

Installeer eerst het ontvangende onderdeel en installeer vervolgens het startgedeelte. Vervolgens het verzendende deel geïnstalleerd.   wanneer op dezelfde lijnen. Wanneer in dezelfde lijn het uit-lampje in de ontvanger uit is, dan is het vast, is de lijn aangesloten en is de installatie voltooid. Illegale indringers buiten de deur houden, zodat dieven geen kans krijgen. Verzegeld waterdicht en stofdicht, geen zorgen meer over wind en regen. Er worden onzichtbare beschermingslijnen gevormd tussen de twee paar schoten. Wanneer een illegale indringer alle infraroodstralen passeert of blokkeert, wordt onmiddellijk een alarmsignaal afgegeven. Beam infrarood sensor, infrarood detectie, infrarood fotocel detectie.  

hete verkoop infrarood sensor

 

Systeemkenmerken van hete verkoop infraroodsensor  

1. Laag aantal valse alarmen: de perimeteralarmdetector bestaat uit een actieve infraroodstralingssonde, die niet alleen een richtnauwkeurigheid over lange afstanden heeft, maar ook de kenmerken heeft van stabiliteit en een laag aantal valse positieven. Het vertoont een sterk aanpassingsvermogen aan werk buitenshuis.


2. Stabiele signaalacquisitie en output: het geavanceerde communicatienetwerk wordt gebruikt om signalen rechtstreeks naar de computer van het beveiligingscentrum te verzenden. Daarom heeft de infrarood fotocelsensor de voordelen van een lange transmissieafstand en een grote ruimte voor systeemuitbreiding.

3. Computer monitoring integratie: digitale verwerkingstechnologie, kan snel reageren op de werkelijke situatie door middel van elektronische kaarten, database records en andere middelen. En kan worden gekoppeld aan andere beveiligingssystemen. Een onfeilbaar doel bereiken.  

4. snelle reactie: de alarmtijd is erg kort. Nadat de alarmdetectiedetector het alarmsignaal heeft gedetecteerd, kan de alarminformatie binnen 0,5 seconde aan de meldkamer worden gerapporteerd.

5. Hete verkoop infrarood sensor Installatie en bediening van het systeem, lage onderhoudskosten en een lange levensduur.  

6. Infrarood fotocelsensor met microprocessor met lager vermogen, ultra-lager energieverbruik, lange levensduur van de batterij. Ingebouwde miljoen coderingen, draadloze gegevensoverdracht.  

7. infrarood fotocelsensor met aardingsspanning alarmfunctie, rondom automatische temperatuurcompensatie, infrarood detectie met intelligente logische analyse om vals alarm te voorkomen.  

8. Hete verkoop infrarood fotocelsensor met anti-wit licht en anti-hoogfrequente interferentie.  

hete verkoop infrarood sensor


 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us