Groothandelaar 200 mm rood-groen verkeerslicht met hoge helderheid.

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: JD212-2
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 75
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 set (63 * 32 * 23 cm)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Groothandelaar 200 mm Rood-Groen Verkeerslicht  

Groothandel 200 mm rood-groen verkeerslicht zorgt voor meer veiligheid. Sinds het jaar 2008. ons bedrijf begint een verkeerslicht te produceren. Van stoplichtmodule, stoplichtschaal en voeding, zonneklep en beugels. we doen ons best om de beste accessoires voor ons verkeer te vinden   signaallicht item. Beschadig bij regen het verkeerslicht. De lijm wordt rondom de stoplichtmodule gelijmd waardoor de waterdichtheid beter wordt. Toevoegingen. De onderkant van onze verkeerslichtmodule plakt een label en markeert onze verkeerslichtspanning met streepjescode. wanneer u goederen ontvangt en u kunt weten welke productiegegevens van uw producten.  

Groothandelaar 200 mm rood-groen verkeerslicht

 

Het stoplicht ontwikkelt zich om aan te geven dat de veiligheid van mensen zich realiseert sterker te worden. In het verleden. Er was zelden een stoplichtsignaal op het kruispunt en er werd voornamelijk gereageerd op live lesgeven door politie. De kans op verkeersongevallen en verkeersopstoppingen is groot. Nu. Er verschijnen steeds meer verkeerslichten en controllers van goede kwaliteit en lossen dit probleem op. Verwacht ons normale 200 mm rood-groene verkeerslicht.   200 mm 2 aspect verkeerslicht, 200 mm verkeerslicht van goede kwaliteit, 200 mm rood-groen verkeerslicht.  

groothandel 200 mm rood-groen verkeerslicht

We exporteren ook 200 mm hoog flux rood-groen verkeerslicht. Het verschil tussen deze twee items. De eerste was geleide hoeveelheid. onze normale was 90 stuks per licht. maar onze high-flux verkeerslicht alleen met 3 stuks led. het verbruik van verkeerslicht met hoge flux is lager dan ons normale verkeerslicht. De tweede was zichtbare afstand. hoge flux verkeerslicht bereikt 300 meter. Maar ons normale 200 mm 2 aspect verkeerslicht net tot 200 meter. De derde was het materiaal van zonneklep. High-flux verkeerslicht zonneklep was pc. De laatste was een kwaliteitsgarantie. De kwaliteitsgarantie van high-flux verkeerslichten was 5 jaar. Maar ons normale stoplicht was 2 jaar. Gebaseerd op uw vraag. u kunt er een kiezen. En de lens is anders. high-flux verkeerslichtlens was fresnel met een kleurenlens. en ons normale verkeerslicht gewoon helder en spinneweblens voor uw keuze. en de stroomvoorziening was ook anders.   En als groothandelaar 200mm rood-groen stoplicht gebruikt voor parkeerterrein systeem. Meestal hebben 2 sets en 1 set controllersysteem nodig, 1 stks lusdetector voor het detecteren. 200 mm rood-groene verkeerslichttoepassing in meer gebied. zoals kruispunt, parkeerplaats en tolstation. Groothandel 200mm Rood-Groen Verkeerslichtlichtaccessoires met enkele beugels en zonneklep. Als je een afstandsbediening wilt voor het stoplicht. De nit had geen controller-systeem nodig.   en ons verkeerslicht met afstandsbediening rust een afstandsbediening en een Engelse handleiding uit voor het verkeerslichtitem.   Het kenmerk van 200 mm rood-groen verkeerslichtlicht. 1. met een hoge helderheid en een lange levensduur van meer dan 100.000 uur. 2. Laag verbruik en waterdicht. 3. Importeer LED uit Taiwan. 4. Met CE, Rohs-certificaat.  

200 mm rood groen verkeerslicht


 

 

 


 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us