10-kanaals controller systeem met bedraad controller systeem

10-kanaals controller systeem met bedraad controller systeem

Productdetails:

  • Merk:NobTra
  • Serienummer: TM-4
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD212
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, bankoverschrijving, alibaba online bestelling, WeChat
  • Pakket details:1 Dozen / 1 Set
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 Stuk / maand
Contact met ons

10-kanaals controller systeem

Het 10-kanaalscontrolesysteem   (TM-4 controller) is ontwikkeld door onze R & D afdeling. Met een klein formaat en kracht.   Kan worden verbonden via WIFI. We zullen de Android-systeemtelefoon-app en   leveren computersoftware App. U kunt de parameter voor het verkeerslicht naar wens instellen. Wat ' s meer.   wij verkopen ook de controllerkasten.   De controllerkasten ' waterdicht niveau was IP65. Het kan   zijn gefixeerd op de lichtmast.   Het belangrijkste vermogensregelsysteem werd goed gebruikt voor de kruispunten.   10-kanaals controller   systeem genomen een ingebed systeem om verkeerslichten centraal te regelen, wat de operatie stabieler maakt. De hele machine heeft een modulair ontwerp, wat handig is voor onderhoud en reparatie. Dankzij de vriendelijke mens-computer-interactie kunt u de status van elk kruispunt gemakkelijker configureren en bewaken.  

10-kanaals controller systeem

Goede compatibiliteit: parameters instellen via een mobiele telefoon, een computer, een notebook, u kunt deze eenvoudig aansluiten.  
TM-4-controller met gediversifieerd signaalplan om aan verschillende behoeften te voldoen. 240 oplossingen toestaan, 30 periodetijd,
240 menu's met 30 fasen. Weekplan toestaan, speciaal dagplan, alle rode tijd, rode verlenging, enz. Verkeerslichtcontrole FAFG-voertuig   detectie technologie. WIFI voor Android-app. om de controller op afstand te bedienen.
RSA485-interface-ingang maximaal voor voertuig   lus detecteert functie. Hardware knipperende functie. Groene conflictinstelling en detectiefunctie. Foutdiagnosefunctie   voor openen of sluiten. Door zekering beschermde driveruitgang PSU met LED-indicatoren. Het werktemperatuurbereik was -40 graden   tot 70 graden.   Het kan werk zijn onder vreselijk weer. Met het kleine ontwerp. Rust gewoon een kleine controller-kast uit.   u kunt ook wat kosten besparen.   TM-4 hoofdstroomregeling   systeem kan verbinding maken met het verkeerslicht van het voertuig en het voetgangersverkeerslicht voor 2-weg   kruising en 4-way kruising.   Per telefoon App en u kunt het verschillende verkeersmenu en verkeerslichtplan kiezen.   Vergeleken met draadloos controllersysteem. Bedrade controller is gemakkelijker en gemakkelijker te installeren. Geen zonnepaneel en batterij nodig.   De vriendelijke mens-computerinterface maakt het eenvoudiger om kruispunten te configureren. Met   de nieuwste .Net en multi-threaded multi-concurrent programmeertechnologie,   het   kan zich aanpassen aan multi-core hardwareplatforms en volledig gebruik maken van hardwarebronnen. Online monitoring kan de bedrijfsstatus van elk kruispuntcontroleapparaat   bewaken en stoplicht, storingen tijdig melden,   en opnemen in de database om het systeem te helpen analyseren en onderhouden; Meer functies kunnen worden aangepast.

10-kanaals controller systeem

Het voordeel van het 10-kanaals controller systeem  
1. stabiele prestaties: met een ingebed controlesysteem is de functie stabiel en betrouwbaar.
2.Data-anti-interferentie: draadloze data keurt FEC-algoritme voor voorwaartse foutcorrectie toe, coderingsalgoritme, anti-interferentievermogen en informatiebeveiliging zijn aanzienlijk verbeterd. NobTra 10-kanaalscontrolesysteem met goede prestaties.  
3. gegevensopslag: werkparameters zoals tijdsperiode en planning kunnen 10 jaar worden bewaard.
4.Tijdbesparing: met behulp van een zeer nauwkeurige klokchip kan de stroom een ​​half jaar zonder fouten worden bespaard.
5.Multi-time en multi-plan: 30 tijdsperioden kunnen worden ingesteld, kunnen 200 programma's ondersteunen. Er is een vaste uitschakeling. Menu, opstartmenu,  
  geel flitsmenu, storingsmenu.
6. real-time output simulatie: toon de status van elke output poort in real-time.
7. handmatige functie: met de functies van handmatige stappen, niet-conflicterende gedwongen groen, volledig rood, geel knipperend,           enzovoort.
8. Fase-bewerking: Fase-uitgang kan worden geprogrammeerd volgens de werkelijke behoeften.
9. behuizing: ABS
10-kanaals controller systeem

 

 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us