Afstandsbediening verkeerslicht te koop

Afstandsbediening verkeerslicht te koop

Productdetails:

  • Merk:Nobtra
  • Serienummer: Nbjd212f-rc
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:Ce

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD175
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdag
  • Betalingsmiddel:T / T, bankoverschrijving, Alibaba Online-bestelling, WeChat
  • Pakket details:1Cartons / 1 Set
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 stuk / maand
Contact met ons

Remote Control Traffic Light  

Nostra afstandsbediening verkeerslicht met een ander type.   Het normale model was 200mm & 300 mm rood + groen verkeerslicht met afstandsbediening. De lichte kommen binnen met een zender. De afstandsbediening staat voor een ontvanger.   Onder deze situatie.   Geen verkeersregelaar en handmatige knop nodig.   De afstandsbediening De grootste bedieningsafstand was   800-1000   meter. Voor zender   afstand en onze ingenieur testen vele malen.     Waarom koos de klant het verkeerslicht op afstand?   De reden was dat het het draadloze transfer-signaal was en erg handig   en niet nodig om een ​​weg- en verbindingslijn te graven.   Tegelijkertijd. Het kan enkele arbeidskosten besparen.   Geen behoefte aan de verkeersregelaar en controllerkasten.   Het kan kosten en transportkosten besparen.

Afstandsbediening verkeerslicht

2 Set 200mm rood + groen verkeerslicht met 1PCS-ontvanger voor de wegtoepassing.   2Set 200mm Rood + Groene verkeerslicht Signaal lichte kleur was anders. Bijvoorbeeld. Wanneer nummer 1 licht het rode licht was, was nummer 2 licht het groene licht. Wanneer nummer 2 licht het rode licht was, was nummer 1 licht het rode licht. In dit geval. Het kan   Vermijd verkeersongevallen en afzonderlijke releases in elke richting.   Als u het rode licht wilt met de knipperende functie. Dan moet het een flashboard in het verkeerslicht toevoegen.     De behuizing van de afstandsbedieningverkeerslicht is gemaakt van pc-materiaal, dat kan worden geopend en worden gehandhaafd zonder andere speciale gereedschappen. Het wordt gekenmerkt door een hoge slagsterkte, dimensiestabiliteit, elektriciteitsisolatie, corrosiebestendigheid en schurende weerstand.   Het voordeel van het Rood + Groene afstandsbediening van 200 mm, was het lage stroomverbruik en actief bij de temperatuur van -40 graden tot 70 graden.   NOBTRA-verkeerslicht met nog helderheid & standaard chromatogram.  

Afstandsbediening verkeerslicht

200 mm rood groen oranje verkeerslicht met de afstandsbediening. Totaal met 4 knoppen. Zoals.   Als u op een knop drukt. Het rode licht zal zijn. Als u op de B-knop drukt, de gele   licht zal zijn. Als u op de C-knop drukt, is het groene lampje aan. Als u op de D-knop drukt, wordt het licht uitgeschakeld.   Het kan 220VAC of 24VDC doen.   Als u de Solar Traffic Light-oplossing wilt. Het moet een zonnepaneel en batterij uitrusten.   Het normale zonnepaneel was de 30 watt en 2 stks   6600 mAh lithiumbatterij. Om het verkeerslicht uit de sterke zon te beschermen. Wij rusten het Good Material Sun Vizier uit. Om het verkeerslicht op de lichtpool te installeren. We rusten de montagebeugels en schroeven.   Voor klant. De goede kwaliteit was gelijk aan meer orde. Zo zullen we ons best doen om het product en goede verkoopdiensten van goede kwaliteit te bieden.   Wij zijn de fabrikant van het LED-verkeerssignaal, voertuiglusdetector, voetgangersdrukknop, draagbaar verkeerslicht of intelligent controller-systeem. NOBTRA 200mm rood + groen afstandsbediening verkeerslicht werd verwelkomd door veel mensen. Het aantal van onze projecten neemt jaarlijks toe jaarlijks.

Afstandsbediening verkeerslicht

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us