200 mm verkeerslichtlicht met pc-materiaal voor kruispunt

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: JD-212-2
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 75
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 doos / set (63 * 32 * 23 cm)
  • Mogelijkheid om te leveren:5000piece / maand
Contact met ons

200 mm verkeerslichtlicht  

200 mm verkeerslichtlicht. Al met al heeft de toepassing van de leds in verkeerslichten zich door zijn uitstekende eigenschappen snel ontwikkeld. En de toepassing van de markt in het ingediende transport is ook erg goed en heeft in feite de traditionele lichtbron vervangen. Hoewel de verkeerssignaalproducten op de markt bijna verzadigd zijn, vanwege de milieubescherming, energiebesparing en lange levensduur van de LED zelf, heeft de toepassing van LED op het gebied van transport een zeer grote ruimte. 200 mm verkeerslichtlicht heeft vele soorten. Zoals een volledige bal 200 mm verkeerslichtlicht, voertuig 200 mm rood-groen verkeerslicht, 200 mm 2 aspect verkeerslicht met rode kruis groene pijl.  

200 mm verkeerslicht

De transportindustrie is de basisindustrie van de nationale economie en een voorwaarde voor de normale werking en gecoördineerde ontwikkeling van alle aspecten van sociale productie. Het speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de duurzame, gezonde en snelle ontwikkeling van de nationale economie, de verbetering van mensen ' s levens en de bevordering van de modernisering van de nationale defensie. Verkeersknooppunten zijn plaatsen waar verkeersstroom en mensenstromen in verschillende richtingen elkaar ontmoeten. De praktijk heeft bewezen dat het verbeteren van de verkeerscapaciteit op verkeersknooppunten een effectieve manier is om de verkeersveiligheid en efficiëntie in de stad te verbeteren. In termen van signaalcontrole richt het zich voornamelijk op signaaltiming op kruispunten, analyse van oorzaken van het wachten op kruispunten en vermindering van overtollige wachttijd. Bij de kruising is een verkeerslicht dat het verkeer aangeeft. Wanneer je een rood licht tegenkomt, kan de auto niet rechtdoor rijden, en kun je ook niet linksaf, maar wel rechtsaf. Als je een groen licht tegenkomt, kun je rechtdoor gaan, of linksaf en rechtsaf. Wanneer de kruising wordt aangegeven door een richtingaanwijzer (pijllicht). Als het richtinglicht groen is, is het de richting waarin je kunt gaan. Als het richtingslicht rood is, is het de richting die niet kan worden bestuurd.  

200 mm verkeerslicht

 

Het kenmerk van 200 mm verkeerslichtlicht.  

1. Hoge zichtbaarheid. LED-verkeerslichten behouden goede zichtprestaties onder zware weersomstandigheden zoals continue verlichting, bewolkt weer, mist en regen. Het led-licht is monochromatisch licht, dus het is niet nodig om de kleur te veranderen.

2. energiebesparing. 200 mm verkeerslichtlicht, hoewel een signaallamp niet veel stroom op één dag kan verbruiken, zijn veel van de signaallampen in de stad niet een kleine hoeveelheid elektriciteit.

3. aanpasbaarheid aan de omgeving. Buiten moet je niet alleen de kou maar ook de hitte kunnen weerstaan. Het led-signaallampje heeft geen filamentschokken en -beschadigingen en tegelijkertijd is er geen probleem met het barsten van de glazen kap.

4. Schakeltijd van signaallampen met verschillende kleuren is kort. De reactiesnelheid van zo'n gloeilamp is sneller dan de algemene respons en vermindert het optreden van verkeersincidenten.  

5. Met 2 jaar kwaliteitsgarantie. Tijdens garantie. als er een probleem was. we zullen technische ondersteuning bieden en binnenkort afhandelen.  

200 mm verkeerslicht

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us