200 mm hoog flux verkeerslicht te koop

200 mm hoog flux verkeerslicht te koop

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: NBVB212HP-V
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 92
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 dozen / 1 stuk (67 * 32 * 23 cm, G / W: 5,25 kg)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 Stuk / maand
Contact met ons

200 mm hoog flux verkeerslicht  

 

Er kan gekozen worden voor 200 mm hoog flux verkeerslicht met gele pc-behuizing en zwarte pc-behuizing.   De lichtkom in LED-chips wordt geïmporteerd uit Duitsland met een goede kwaliteit. De levensduur van de LED-chips meer dan 100.000 uur. Het materiaal van het 200 mm hoge lichtstroom verkeerslicht was ABS + PC.   Het nemen van 100m% grondstof en een sterke lichte schaal. Door onze ingenieur te testen. Het kan 100 kg betalen. Voor het waterdicht maken van het verkeerslicht met hoog vermogen.     Bij de regentest onder elke hoek vonden we geen watervlekken in de lamp toen we het licht aandeden. Vergeleken met het normale 200 mm rode + groene verkeerslicht.   NobTra 200 mm high-flux verkeerslicht met geavanceerde technologie en zichtbare afstand van meer dan 1000 meter. Wordt goed gebruikt voor kruising en herinnert de voetgangers of het voertuig eraan om de kruising over te steken om voorzichtig en veilig te zijn. IP65 high power verkeerslicht kan geschikt zijn voor elke omgeving. Onze ingenieur maakt lage hoge temperatuur   testen. Het kan werken temperatuurbereik was -40 graden tot 70 graden.   Dus. NobTra hi flux verkeerslicht verspreidt zich over de hele wereld.   In de kruising en lanen, parkeerplaats. Overal zie je onze verkeerslichten.  

200 mm hoog flux verkeerslicht

Het stroomverbruik van het 200 mm rode + groene high-flux verkeerslicht is lager dan 8 watt. Sinds vorig jaar.   Onze R & D-team ontwikkelt een gele voetgangersdrukknop voor pc-behuizing. Ons high-flux verkeerslicht voor voetgangers werkt goed met de voetgangersdrukknop op een kruispunt.   Behalve het verkeerslicht voor voertuigen, verkeerslichten voor voetgangers. We kunnen ook het aantal verkeerslichten doen, rood kruis, groene pijl, verkeerslichten met hoge flux, gele knipperende verkeerslichten met hoge flux.   Baseer u op de verschillende vereisten. We hebben verschillende model verkeerslichten ontwikkeld.   En je kunt ook zien dat het 200 mm hoge flux verkeerslicht de lusdetector of videocameradetector werkt. Zeker in het parkeersysteem. In tolstation. NobTra 200 mm rood + groen verkeerslicht met hoge flux werkt goed met het Barries-systeem.  

200 mm hoog flux verkeerslicht

Het voordeel van NobTra verkeerslicht met hoog vermogen, zoals hieronder:

(1) Met geavanceerd ontwerp en import LED-chips. Kwaliteit kan worden gegarandeerd.   Die is helderder, gelijkmatiger lichtemissie, minder dosering, lage onderhoudskosten, langere levensduur.

(2) De voeding maakt gebruik van een geïsoleerde schakelende voeding, brede ingangsspanning, korte opstarttijd, bliksembeveiliging, enz., En de uitgang is ontworpen met constante stroom en constante spanning.   De gehele stroomvoorziening is laag voor laag gecontroleerd van het ontwerp tot de aanschaf van materialen tot de verouderingstest. Het verouderingsproces is strikt gebaseerd op de opgegeven tijd en volledige veroudering. Voorkom resoluut dat slechte producten uit de fabriek stromen en zorg voor een stabiele werkomgeving voor de lichtbron.  

(3) De optische lens wordt onafhankelijk onderzocht en ontwikkeld volgens de lampparel, en het originele licht wordt opnieuw uitgezonden. Vergeleken met gewone verkeerslichten met een laag vermogen zijn verkeerslichten met een hoog vermogen helderder, uniformer en zachter licht, en verminderen de verblinding van de ogen van de bestuurder '

 

(4) Fresnel-lens heeft een plat oppervlak, maar kan als sferische lens worden gebruikt. Omdat de Fresnel-lens in principe plat is, kan deze een enorme ruimte bieden en het gewicht verminderen, en is de brandpuntsafstand korter dan het diafragma, wat niet mogelijk is met sferische lenzen. Daarom kan het worden gebruikt in verkeerslichten met hoge doorvoer om een ​​uniforme lichtverdeling te bereiken.

(5) Het 200 mm hoge flux verkeerslichtbehuizingsmateriaal is gemaakt van ABS + PC (polycarbonaat PC) materiaal van industriële kwaliteit dat bestand is tegen veroudering, zoutnevel en ultraviolette stralen en in één keer is spuitgegoten om ervoor te zorgen dat de verkeerslichten worden lange tijd gebruikt in ruwe buitenomgevingen.

200 mm hoog flux verkeerslicht

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us