200 mm rood-groen verkeerslicht met parkeeruitrusting te koop

200 mm rood-groen verkeerslicht met parkeeruitrusting te koop
200 mm rood-groen verkeerslicht met parkeeruitrusting te koop

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: JD212YF-2
  • Land van herkomst:Guangdong, China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 82
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 reeks / CTN (63 * 32 * 23 CM)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

200 mm rood-groen verkeerslichtlamp  

200 mm rood-groen verkeerslichtlicht werkt goed met eenkanaals voertuiglusdetector voor parkeersysteem.   Vandaag. we willen ons 200 mm rood-groene verkeerslicht voor jullie allemaal introduceren. De verkeerslichten bestaan ​​uit rode, groene en gele lichten. Een rood licht geeft aan dat er geen verkeer is, een groen licht geeft toestemming om te passeren en een geel licht geeft een waarschuwing aan. Verkeerslichten zijn onderverdeeld in signaallichten voor motorvoertuigen, signaallichten voor niet-motorvoertuigen, signaallichten voor voetgangersoversteekplaatsen, richtingaanwijzers (pijlsignaallichten), rijstrooksignaallichten, knipperende waarschuwingslichten, weg- en spoorwegovergangslichten. 200 mm rood-groen verkeerslicht verkoop goed in onze fabriek.  

200 mm rood-groen verkeerslicht


Op het kruispunt hangen aan alle kanten rode, gele, groene en driekleurige verkeerslichten. Het is een " verkeersagent " die zich niet uitspreekt. Verkeerslichten zijn internationaal verenigde verkeerslichten. Het rode licht is het stopsignaal en het groene licht is het pass-signaal. Op de kruising staan ​​de auto's die in verschillende richtingen komen hier verzameld, sommigen moeten rechtdoor, sommigen moeten afslaan, en wie als eerste wil gaan luisteren naar de verkeerslichten. Het rode lampje brandt. Het is verboden om rechtdoor te rijden of linksaf te slaan. Als de voetganger en het voertuig niet gehinderd worden, mag het voertuig rechtsaf slaan; het groene lampje brandt, waardoor het voertuig rechtdoor kan rijden of afslaan; het gele lampje brandt en het kan verder gaan dan de kruispuntstoplijn of zebrapadlijn; Waarschuw het voertuig om op de veiligheid te letten als het lampje knippert. Signaallichten voor motorvoertuigen en signaallampen voor niet-motorvoertuigen. Het signaallicht van het motorvoertuig is een groep van drie cirkelvormige eenheden zonder patroon van rood, geel en groen om het motorvoertuig te leiden. Het signaallicht voor niet-gemotoriseerde voertuigen is een groep lichten die bestaat uit drie ronde eenheden met fietspatronen in rood, geel en groen om niet-gemotoriseerde voertuigen te leiden. Niet-motorvoertuigen en voetgangers moeten de richting van het signaallicht voor motorvoertuigen volgen op het kruispunt waar geen signaallichten voor niet-motorvoertuigen en zebrapaden zijn aangebracht. Wanneer het rode lampje brandt, kan het naar rechts draaiende voertuig passeren zonder de passerende voertuigen en voetgangers te hinderen. Groothandel verkeerslicht, China leverancier verkeerslicht en parkeerapparatuur verkeerslicht licht, 200 mm rood-groen verkeerslicht.  

200 mm rood-groen verkeerslicht 1

 

1. Deze regels zijn opgesteld om het stadsverkeersbeheer te versterken, het transport te vergemakkelijken, de verkeersveiligheid te handhaven en aan te passen aan de behoeften van de nationale economische constructie.
2. De organen, militairen, organisaties, ondernemingen, schoolpersoneel, voertuigbestuurders, burgers en al het personeel dat naar de stad komt en gaat, moeten zich aan deze regels houden en het bevel van de verkeerspolitie gehoorzamen.
3. Voertuigmanagementpersoneel en passagiers van afdelingen, militairen, organisaties, ondernemingen, scholen, enz. Mogen chauffeurs niet dwingen of vergoelijken om deze regels te overtreden.
4. Indien dit reglement niet voorziet, dienen voertuigen en voetgangers te passeren volgens het principe van het niet belemmeren van de verkeersveiligheid.
5. Het besturen van een voertuig, het besturen van of het rijden met vee, moet aan de rechterkant van de weg rijden.
6. Het is zonder toestemming van het plaatselijke bureau voor openbare veiligheid niet toegestaan ​​voetpaden, rijwegen of andere verkeershinderende activiteiten te bezetten.
7. 200 mm rood-groen verkeerslichtkwaliteit kan worden verzekerd.  

200 mm rood-groen verkeerslicht

 

 


 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us