200 mm roodgroen verkeerslicht met parkeerapparatuur te koop

Productdetails
Merk Edele
Serienummer JD212YF-2
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD82
Minimum bestelling 1 stuk
Gemiddelde levertijd Na het ontvangen van betaling 3-5 werkdag
Betalingsmiddel T/T, Western Union, in contanten
Pakket details 1 set/ctn (63*32*23 cm)
Mogelijkheid om te leveren 3000 per/maand

Introductie van het 200 mm rood-groen verkeerslicht

Ons 200 mm rood-groen verkeerslicht is ontworpen om naadloos te werken met eenkanaals voertuiglusdetectoren, waardoor het een ideale oplossing is voor parkeerplaatssystemen.

Vandaag zijn we verheugd om ons 200 mm roodgroene verkeerslicht te presenteren. Dit verkeerslicht maakt deel uit van ons uitgebreide bereik, dat rode, groene en gele signalen omvat. Elke kleur dient een vitale functie: rood geeft stop, groene middelen Go en Gele waarschuwingen voor een naderende verandering.

Onze verkeerslichten voldoen aan verschillende behoeften en toepassingen, waaronder:

 • Signaallichten van motorvoertuigen
 • Signaalverlichting van niet-motorische voertuigen
 • Signaalverlichting van voetgangersovergang
 • Richtingsindicatorlichten (pijl -signaallichten)
 • Lane -signaallichten
 • Knipperende waarschuwingslichten
 • Weg- en spoorwegovergangssignaalverlichting

Het 200 mm roodgroene verkeerslicht is een van onze bestsellers geweest, dankzij de betrouwbaarheid en effectiviteit ervan.

Wij nodigen u uit om de voordelen en functies van ons 200 mm roodgroene verkeerslicht voor uw verkeersbeheerbehoeften te verkennen.

200 mm roodgroen verkeerslicht

Op het kruispunt worden rode, gele en groene verkeerslichten aan alle kanten opgehangen en werken als stille " Verkeerspolitieagenten. " Deze verkeerslichten volgen internationale normen, waar de rode lichtsignalen stoppen en de groene lichtsignalen gaan. Op kruispunten moeten voertuigen die vanuit meerdere richtingen naderen hun bewegingen coördineren — Sommigen gaan rechtdoor, anderen draaien — en de verkeerslichten dicteren de volgorde van beweging.

 • Rood licht: Geeft aan dat voertuigen moeten stoppen, behalve voor de juiste bochten als ze niet interfereren met voetgangers of andere voertuigen.
 • Groen licht: Hiermee kunnen voertuigen rechtdoor of draaien.
 • Geel licht: Geeft voorzichtigheid aan. Voertuigen die al voorbij de stoplijn of zebrapad zijn, kunnen doorgaan, maar nieuwe inzendingen moeten zich voorbereiden om te stoppen.
 • Knipperend geel licht: Waarschuwt voertuigen om voorzichtig te zijn.

Soorten verkeerslichten:

 1. Signaallichten van motorvoertuigen: Deze bestaan ​​uit drie niet-gepatchte cirkelvormige eenheden (rood, geel en groen) om motorvoertuigen te begeleiden.
 2. Signaalverlichting van niet-motorische voertuigen: Deze hebben drie cirkelvormige eenheden met fietspatronen in rode, gele en groene, leidende niet-gemotoriseerde voertuigen.

Op kruispunten die specifieke signalen missen voor niet-motorvoertuigen en zebrapaden, moeten niet-motorvoertuigen en voetgangers de signalen voor motorvoertuigen volgen. Wanneer het rode licht is ingeschakeld, kunnen voertuigen rechts doorgaan als ze andere voertuigen of voetgangers niet belemmeren.

Ons 200 mm rood-groen verkeerslicht is een veelzijdige oplossing voor verschillende verkeersbeheerbehoeften, waaronder groothandel verkeerslichten, verkeerssignalen voor parkeerapparatuur en meer. Als toonaangevende leverancier in China zorgen we voor topkwaliteit en betrouwbaarheid in al onze producten.

200 mm roodgroen verkeerslicht 1

 

 • Deze regels worden vastgesteld om het beheer van stedelijk verkeer te versterken, transport te vergemakkelijken, de verkeersveiligheid te behouden en de behoeften van de nationale economische ontwikkeling te ondersteunen.
 • Alle personeelsleden, inclusief overheidsinstanties, militairen, organisaties, ondernemingen, schoolpersoneel, voertuigchauffeurs, burgers en bezoekers van de stad, moeten zich aan deze regels houden en de instructies van de verkeerspolitie volgen.
 • Managementpersoneel en passagiers in de overheid, leger, organisaties, ondernemingen, scholen, enz., Moeten niet dwingen of bestuurders toestaan ​​deze regels te overtreden.
 • In situaties die niet specifiek door deze regels worden aangepakt, moeten voertuigen en voetgangers doorgaan zonder de verkeersveiligheid te belemmeren.
 • Voertuigen, evenals bestuurders of rijders van vee, moeten aan de rechterkant van de weg reizen.
 • Zonder de toestemming van het lokale openbare veiligheidsbureau is het verboden om trottoirs, wegen, wegen of andere activiteiten te bezetten die het verkeer belemmeren.
 • De kwaliteit van ons 200 mm rood-groen verkeerslicht is verzekerd.

200 mm roodgroen verkeerslicht

 

 


 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us