Double Loop Vehicle Detector Installatie Loop Detector Vehicle te koop

Double Loop Vehicle Detector Installatie Loop Detector Vehicle te koop
Double Loop Vehicle Detector Installatie Loop Detector Vehicle te koop

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD 200
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 59
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:Doos 50 stuks een doos maat 47 * 30 * 35 cm gewicht 13,8 kg
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 pc / maand
Contact met ons

Dubbele lus voertuigdetector installatie

Installatie van voertuigdetector met dubbele lus te koop,   Prijs van installatie met dubbele lus voor voertuigdetector, installatie van voertuiglusdetector, hoe werkt een inductieve lusdetector, bedradingsschema voor lusdetector.

Dubbele lus voertuigdetector installatie

Voorzorgsmaatregelen voor de installatie van de dubbele-lus voertuigdetector
Snijd voor de installatie het patroon van de vloer van de dubbellus-voertuigdetectorinstallatiespoel af. Probeer bij het snijden te voorkomen dat u in een rechte hoek snijdt, want de rechte hoek is gemakkelijk om de lijn te snijden. Raadpleeg de installatiehandleiding van ons bedrijf voor de basisvereisten van de installatie van de installatiespoel van de dubbele lus voor voertuigdetectoren. Het wordt aanbevolen om een ​​meeraderig snoer te gebruiken dat groter is dan 1,0 mm2 voor de installatie en het gebruik. De snijrol is ingesteld op een rechthoekig patroon met een lengte van 1,0 m ~ 2,0 m en een breedte van 0,8 m ~ 1,2 m. De lengte van de installatiespoel is 3-4M en het aantal spoelomwentelingen wordt aanbevolen. Wikkel rond 6 beurten; Als u ervoor kiest om de omtrek van de spoel te installeren om 4-6M te installeren, wordt het aanbevolen om 5 omwentelingen rond de spoel te gebruiken; als u ervoor kiest om de spoelomtrek te installeren om 6-10M te installeren, wordt het aanbevolen om 4 omwentelingen rond het spoelnummer te gebruiken; als u de spoelomtrek kiest om 10-20M te installeren, wordt het aantal spoelomwentelingen gekozen als 3 windingen; Als u ervoor kiest om de omtrek van de spoel te installeren om 20M-UP te installeren, wordt aanbevolen dat het aantal omwentelingen van de spoel 2 windingen wordt gebruikt. Elke spoel moet een restlijn hebben. De resterende draad is ongeveer 15 mm gedraaid met de detector verbonden. Hoe meer spoelwikkelingen zijn geïnstalleerd, hoe lager de frequentie, hoe zwakker het ontvangstsignaal. Hoe kleiner het spoelnummer, hoe hoger de frequentie. Het ontvangstsignaal is relatief sterk, dus het wordt aanbevolen om het aantal geïnstalleerde schijven goed in overweging te nemen voor het ontvangstsignaal van de spoel en dat het product onder normale werkomstandigheden wordt geïnstalleerd. De positie van de spoelinstallatie en inbedding moet de positie vermijden waar de aangrenzende opwinddeur en signaalinterferentie zijn geïnstalleerd. Deze producten zullen de normale werking van de aardingsspoel verstoren.

Dubbele lus voertuigdetector installatie

Als de installatie van de dubbellus voertuigdetector niet goed werkt na de installatie, controleer dan de volgende punten. Controleer eerst de RESET-knop om de detectiehost te resetten. Bekijk na het gewicht de rode LED POWER. Als het led-lampje niet brandt, controleer dan de externe aansluiting. Voeding en interne zekering; als de groene LED CH1 / CH2 knippert, kan het spoelcircuit worden kortgesloten. Als het aantal omwentelingen van de spoel onvoldoende is, zal de installatie van de dubbele lus voertuigdetector het knipperen langzaam zijn. Als het aantal open spoelomwentelingen te groot is, gaat het groene lampje snel knipperen; het aantal omwentelingen van de spoel is onvoldoende (geeft de frequentie hoog aan): de frequentieselectieschakelaar kan op LOW worden gezet. Als het nog steeds te hoog is, moet het aantal omwentelingen van de spoel worden verhoogd; het aantal windingen van de spoel is te groot (wat aangeeft dat de frequentie te laag is): de frequentieselectieschakelaar kan worden gewijzigd in HI, als deze nog steeds te laag is, moet de spoel worden verlaagd. Een aantal beurten. Als het eenmaal lang knippert, is het vorige circuit defect.

Dubbele lus voertuigdetector installatie

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us