Prijs van Loop Detector Vehicle Loop Detector te koop nieuwe producten

Prijs van Loop Detector Vehicle Loop Detector te koop nieuwe producten
Prijs van Loop Detector Vehicle Loop Detector te koop nieuwe producten

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-105
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 39
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:50 reeksen / CTN
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Prijs van lusdetector

Prijs van lusdetector uit China,   de prijs van de lusdetector installeert veel parkeerplaatsen Verkeerslus installatiekosten,   Prijs voertuiglusdetector. Installeer een lusdetectiesysteem van de NOBLE LD-105   ondergronds bij de in- of uitgang van uw weegbrug om voertuigbewegingen gemakkelijk te detecteren. De voertuigringdetector wordt gebruikt om de aanwezigheid van het voertuig te detecteren, het voertuig wordt met een niveau geopend of als een veiligheidsvoorziening om te voorkomen dat de hefstang het voertuig op zijn weg afsluit. Inductorringen kunnen worden gebruikt voor direct begraven of snijden. Doorgaans kunnen lusdetectoren eenvoudig onder asfalt, beton of asfalt worden geïnstalleerd, door een direct bijpassende spiraallus onder het oppervlak te plaatsen voordat asfalt of beton wordt aangebracht, en door de uitgesneden spiraalring te installeren in een in te zagen montagesleuf. De maat van de spoelring wordt geïnstalleerd volgens het lokaal rijdende voertuig. We moeten zelf de juiste spoel maken. We raden twee soorten spoelen aan.

Prijs van lusdetector

Een voertuiglusdetector wordt gebruikt om de aanwezigheid van het voertuig te detecteren om de slagboom te openen. Doorgaans bestaat een inductieve lusdetectorsysteem uit drie componenten: een detector, een lus en een lusverlengkabel. Over het algemeen is de lus verbonden met de lusdetector. Noble LD-105 Loop Detector voldoet aan alle noodzakelijke industriestandaarden en heeft kernexpertise op het gebied van parkeerbeheer, verkeersbeheersystemen en meer in de publieke en private sector.

Noble LD-105 prijs van lusdetector van bedieningspaneel en schakelaars:                                            

1.VERMOGEN: Er zijn twee indicatoren aan de bovenkant, rode LED-indicator. Als het display volledig verlicht is, is de stroomtoevoer normaal.
2. LOOP / FAULT: Oranje LED-indicator. Als het volledig verlicht is, wordt het voertuig gedetecteerd. Als de oranje LED knippert,
Leg uit dat de lus verkeerd is.
3. SW1 (gevoeligheid): Noble LD-105 gevoeligheidsselectie. Hoofdzakelijk gebruikt om gevoeligheid te selecteren, kies uit
0 tot 9, A ~ F, 0 geeft de laagste gevoeligheid aan en F geeft de hoogste gevoeligheid aan.

Prijs van lusdetector

Edele LD-105   Als u veel lussen in de buurt toepast, kan het nodig zijn om de frequentie te wijzigen om interferentie te voorkomen. RESET-knop: Door op de RESET-knop te drukken, wordt de detector gereset. De reset wordt meestal gebruikt na eventuele DIP-wijzigingen en installaties.

  Noble LD-105 Prijs van Loop Detector producttestmethode:

Producttestsnelheidstestmethode: test bij kamertemperatuur, testtools: motor, multimeter, oscilloscoop, enz.
Gebruik dezelfde gevoelige spoel (elke zinvolle hoeveelheid binnen de norm) om verbinding te maken met de originele en ontwikkelde producten, geplaatst onder het rotorblad van de motor   Prijs van lusdetectortest op dezelfde afstand en in dezelfde omgeving, stel de motorsnelheid in op het maximum, start op, schakel de motor uit wanneer de motor draait. Verlaag de snelheid langzaam vanaf hoge snelheid. Wanneer de motor tot een bepaalde snelheid zakt, begint de detectiedetector een signaal te detecteren en te verzenden, en werken het A- en B-relais. De A- en B-relaisingang 220VAC nullijn om het licht aan en uit te schakelen. Scherm. Opmerking: De MCU werkt mogelijk niet goed wanneer de motor op lage snelheid wordt gedraaid, dat wil zeggen dat het roterende mes slechts één keer binnenkomt en er kunnen twee schakelproblemen zijn. De test bevestigt normaal.

Prijs van lusdetector

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us