Enkelvoudige voertuiglusdetector Voertuiglusdetector te koop

Enkelvoudige voertuiglusdetector Voertuiglusdetector te koop
Enkelvoudige voertuiglusdetector Voertuiglusdetector te koop
Enkelvoudige voertuiglusdetector Voertuiglusdetector te koop
Enkelvoudige voertuiglusdetector Voertuiglusdetector te koop
Enkelvoudige voertuiglusdetector Voertuiglusdetector te koop

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-100
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 39
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:25 reeksen / CTN
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Enkelvoudige voertuiglusdetector

Prijs voor lusdetector voor één voertuig     Lusdetector voor één voertuig te koop Lusdetector Probleemoplossing Autodetector Lusdetector Prijs Een lusdetector voor één voertuig bestaat doorgaans uit drie componenten. De inductielus bestaat uit een eenvoudige kabel die onder de weg wordt begraven. De detectorelektronica is primair via een kabel met het elektronische apparaat verbonden. De aanwezigheid van het voertuig op de lus kan worden gedetecteerd om een ​​output te leveren. Controllers, meestal gebruikt voor parkeer-, transport- of industriële deuren / deuren.   Detector stemt af op loop.

Enkelvoudige voertuiglusdetector


Het ferromagnetische effect van de lusdetectiespoel - de lusinductantie verhoogt de wervelstroom - de lusinductantie vermindert het ferromagnetische effect van de wervelstroom. De inductorlus is de spoel van de geïsoleerde geleider, gebruikmakend van een specifieke geometrie, die laag is door de detectorelektronica. Spanningssignaal excitatie. Het resulterende magnetische veld zal de spoelkern van deze cyclus omringen. Wanneer de stroombron wordt toegepast op een voertuigdetector die op de lus is aangesloten, zal het elektronische apparaat automatisch afstemmen op de spoellus. De lus oscilleert op de natuurlijke resonantiefrequentie van de betreffende lus

De voertuiglusdetector   spoel oscilleert op de natuurlijke resonantiefrequentie van de specifieke voertuiglusdetectorspoel waarmee de elektronica is verbonden. De frequentie wordt direct beïnvloed door de capaciteit en inductie in de detectorelektronica, die aanwezig zijn in de inductieve spoel en elektronische componenten. Normaal gesproken werkt de detector in het bereik van 30 tot 100 kHz. LD-100 voertuiglusdetector   parkeerdetectoren werken doorgaans op lagere frequenties. Het effect van deze trilling is de magnetische flux rond de lusgeleider in de weg.

Enkelvoudige voertuiglusdetector

Wanneer het voertuig op de lus beweegt en in de magnetische flux snijdt, worden twee effecten geproduceerd. Ferromagnetische materialen, die doorgaans worden aangetroffen in banden met stalen banden en kleinere motoronderdelen, veroorzaken de werking van de transformator en verhogen de lusinductie.   Dit wordt het ferromagnetische effect genoemd. Het wervelstroomeffect veroorzaakt door het grotere deel van het chassis en de carrosserie van het voertuig is tegengesteld aan het magnetische veld en zorgt er dus voor dat de lusinductantie afneemt. Het wervelstroomeffect vervangt meestal het ferromagnetische effect. resulterend in een algehele vermindering van de lusinductantie. De inductantie is omgekeerd evenredig met de frequentie, dus een vermindering van de lusinductantie resulteert in een toename van de frequentie. Door de positieve verandering in frequentie te analyseren, kan de voertuigdetector dus de aanwezigheid van het voertuig op de lus waarnemen.   Een voertuig zal een inductantieverandering veroorzaken bij het rijden over een lus. Deze tabel toont de typische inductantieverandering ten opzichte van enkelvoudige voertuiglusdetector veroorzaakt door verschillende voertuigtypen onder ideale omstandigheden. Deze lusgrootte is kenmerkend voor de meeste parkeerinstallaties. De inductantieverandering wordt weergegeven door AL / L (Delta L over L), wat de procentuele verandering in inductantie symboliseert ten opzichte van de inductantie zonder aanwezig voertuig. Dit percentage weerspiegelt de afname in inductantie ten opzichte van de totale inductantie van het systeem. Een voertuig dat niet in deze tabel maar wel het vermelden waard is, is een fiets, die een zeer kleine inductantieverandering van 0,02% veroorzaakt, wat overeenkomt met de maximale gevoeligheidsinstelling van LD-100 Vehicle Loop   detectoren. Inductantieveranderingen over een lus kunnen effectief worden gemeten met de LD-100 diagnose-eenheid.

Enkelvoudige voertuiglusdetector

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us