Detectie van verkeersincidenten met een groothandel in voertuiglusdetectoren

Detectie van verkeersincidenten met een groothandel in voertuiglusdetectoren
Detectie van verkeersincidenten met een groothandel in voertuiglusdetectoren
Detectie van verkeersincidenten met een groothandel in voertuiglusdetectoren

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-102
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 39
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:25 reeksen / CTN
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Detectie van verkeersincidenten

Applicatie voor detectie van verkeersincidenten in veel gebieden. Zoals parkeerterreinsysteem, tolstation, snelwegweg. Een voertuigdetector detecteert de aanwezigheid van het voertuig. Ze geven een uitgangssignaal aan de besturingseenheid (zoals een deur- of deuraandrijving) om deze in of uit te schakelen. Bij gebruik als veiligheidsapparaat voorkomt de voertuigdetector te hoge snelheid van de auto en naleving van verkeersregels. Met de economische ontwikkeling beseffen steeds meer mensen dat veiligheid erg belangrijk is. Meestal. Het meten van de verandering in inductantie (lusdetectorfrequentie) veroorzaakt door een voertuig dat door een ondergrondse lus rijdt.   En de meeste mensen zijn   geïnteresseerd in detectie van verkeersopstoppingen. In China waren er veel fabrikanten die producten voor verkeerslichtdetectie en verkeersborddetectie leveren.   Maar elk leverancierproduct is anders. Zoals materiaalproduct, technisch verschillend, software-instelling anders. En het voordeel van nobele detectie van verkeersincidenten was dat alle aspecten een goed en strikt kwaliteitscontrolesysteem waren. Daarom. Onze maandelijkse verkoopresultaten zijn erg goed.

detectie van verkeersincidenten

 

Noble voertuiglusdetector eenvoudig te installeren en in te stellen. Wat meer. Edele voertuiglusdetector met een laag stroomverbruik en het was een groen product. Het was populair bij doorverkopen en bij de overheid. Het voertuig   lusdetector combineert een klein formaat met een ingangsbereik van 12 VDC tot 240 VAC. Verlaag voorraadkosten door een gemeenschappelijke eenheid op te slaan en te verzenden. Houd er rekening mee dat   Als je begraven bent. Metalen materialen zoals verschillende kabellijnen, stalen staven en waterkappen kunnen onder de weg worden begraven. Deze hebben een groot effect op de werkelijke inductantiewaarde van de spoel. Daarom moet de gebruiker bij de daadwerkelijke constructie de inductantietester gebruiken om de inductantiewaarde van de inductor daadwerkelijk te testen om het werkelijke aantal windingen in de constructie te bepalen, maar we moeten ervoor zorgen dat de uiteindelijke inductantie van de spoel binnen een redelijk werkbereik ligt. .

detectie van verkeersincidenten

Waarom steeds meer mensen kiezen voor Noble Traffic Incident Detection  


1. Er zijn vele soorten relais Algemeen relais, klemrelais, I / O-relaisterminal, solid state relais, vermogensregelaar, relais voor de printplaat. En ons antwoord was een veiligheidsantwoord en import uit Japan. Veiligheidsrelais Gebruikt om een ​​veiligheidslus te vormen. Het heeft een geforceerde geleidingsstructuur om het falen van de kruising te detecteren.

2.Met behulp van een hoogwaardige microcomputer met een enkele chip als besturingschip is de respons snel, is het logische oordeel nauwkeurig en betrouwbaar en worden de hardware- en software-interferentietechnologie zoals geavanceerd elektromagnetisch compatibiliteitsontwerp en heruitvoering van software-instructies aangenomen . De systeemprestaties zijn stabiel en betrouwbaar en kunnen worden aangepast aan verschillende omgevingen.

3. De kwaliteitsgarantie van de nobele lusdetector is langer dan de andere. en we hebben het relevante onderzoek gedaan naar onze detectie van verkeersincidenten. onze lusdetector met   het leven heeft meer dan 10 jaar. en we hebben een professionele ingenieur die wat ondersteuning biedt wanneer de klant een probleem heeft ondervonden en we zullen onmiddellijk oplossingen bieden. Klant is onze vrienden.  

 

 

detectie van verkeersincidenten

 

 

 


 

 


 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us