Enkele foton-detector met voertuiglusdetector van leverancier

Enkele foton-detector met voertuiglusdetector van leverancier
Enkele foton-detector met voertuiglusdetector van leverancier

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-100
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 39
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:25 reeksen / CTN
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Enkele foton-detector

Enkele foton-detector was   ons hete verkooppunt. Wij zijn een veelomvattende onderneming die gespecialiseerd is in R & D, ontwikkeling, productie en verkoop van intelligente parkeerbeheersystemen. Gebaseerd op een diepgaand begrip van elektronica, intelligentie en informatie. We helpen onze klanten hun veiligheid en beveiliging te verbeteren. Op maat gemaakte reeks geavanceerde en betrouwbare producten voor klanten. Uitgebreide applicatieoplossingen en uitgebreid servicesysteem. Het nobele hoofdproduct is parkeerplaatsapparatuur, voertuiglusdetector, videocameradetectie, en de meeste mensen kiezen de lusdetector en installeren deze op een kruispunt.  

Bijvoorbeeld. 1 set Master controller met 4 stuks Slave Controller, 8 stuks 200 mm rood groen amber verkeerslicht en 4 stuks verkeerslichtdetector en 8 stuks 200 mm voetgangers verkeerslicht. U moet weten waarom er niet in het hele systeem wordt afgeteld. Omdat onze aftelling de leermodus is.   en onze lusdetector zal de werking van de controller beïnvloeden. Als we het aftellen   verbinden timer. Het kan niet normaal werken. Dus ons hele systeem zonder afteltimer.   Door onze gebruikershandleiding en u kunt onze detector   kennen installatie. Edele inductieve lusdetector   met verschillende items voor uw keuze.  

enkele foton detector


Begraven van de   voertuigdetector   moet u weten dat: De standaard 3 meter brede weg is begraven. De afmeting van de grondspoel is 2m lang en 80-100cm breed. De hoek is 45 ° en 20 cm lang. De afstand tussen de spoel en de kant van de weg is ongeveer 30-50 cm, en de spoel is verticaal gestapeld rond 4-6 slagen. De totale lengte is 30-40m. De snijparameters van de ondergrondse trog zijn: 3-5 mm breed en 40-50 mm diep. De diepte en breedte moeten uniform zijn. Probeer de situatie van flikkeren en doorzakken te vermijden. De spoel moet zich in dezelfde evenwichtspositie bevinden als de poort of controller.   Speciale zorg is vereist om de tank schoon en vrij van water of andere vloeistoffen te houden. De spoel moet rechtgetrokken worden bij het opwikkelen van de spoel, maar niet te strak en dicht bij de bodem van de groef. Nadat de spoel is opgewonden, wordt de dubbel getwiste uitgangskabel naar buiten geleid door de geleidingssleuf. Bij het opwikkelen van de draadsleuf moet de werkelijke inductantiewaarde van de inductor worden getest met een inductor. Nadat de spoel is ingegraven, kan een nylondraad rond de spoel worden gewikkeld voor een betere bescherming. Verzegel tenslotte de groef met asfalt en zachte hars. Zorg er bij het geleiden van de spiralen voor dat u de kiezelstenen in het kanaal schoonmaakt om te voorkomen dat het voertuig heen en weer wordt geduwd waardoor de spiraal kan breken of de huid kan breken.   we exporteren ook voertuiglusdetectiedraad.  

Enkele foton-detector

 

1. nobele poortlusdetector   met een sterke productielijn, professioneel ontwikkelingsteam,   professionele technische arbeiders, echte garantie. Tijdige after-sales en twee jaar garantie voor onze enkele fotondetector.
Krachtige getuigen, enorme voorraadvoorraad, snellere leveringsregelingen voor klanten in nood.
3. We hebben veel samenwerking met rederijen. Zo bieden wij u de beste prijs.    

Enkele foton-detector


 


 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us