Voertuigdetectiesensor met zeer gevoelige verkeersdetectie

Voertuigdetectiesensor met zeer gevoelige verkeersdetectie
Voertuigdetectiesensor met zeer gevoelige verkeersdetectie

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-100
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 39
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:25 reeksen / CTN
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Voertuig detectie sensor

Voertuigdetectiesensor is   een inductieve spoel digitale intelligente voertuigdetector, voornamelijk gebruikt om de aanwezigheid en doorgang van voertuigen te detecteren. Aanwezigheidsmodus, pulsuitgangsmodus, automatische gevoeligheidsaanpassing, gevoeligheidsniveau en frequentieselectie kunnen worden ingesteld met de resetknop, configureerbaar uitgangsrelais en pulsuitgangsrelais.   Gevoeligheidsaanpassing maakt gebruik van een DIP-schakelaar op het paneel voor in totaal 4 niveaus. Stel de gevoeligheid eerst tijdens runtime in op een lager niveau. Als de voertuigdetectiesensortest   reageert niet na de eigenlijke test, de gevoeligheid wordt met één stap verhoogd. Dit wordt herhaald totdat de voertuigdetector stabiel is en correct werkt. De gebruiker kan de werkfrequentie van de spoel wijzigen om interferentie van aangrenzende spoelen of omgevingsfrequenties te voorkomen. Als de gevoeligheid is ingesteld op “ laag ” of “ gemiddeld-laag ” , als “ nep dood ” nog steeds optreedt, trekt u DIP7 van de DIP-schakelaar naar ON zodat wanneer de auto op de spoel wordt gedetecteerd, de gevoeligheid automatisch wordt verhoogd tot de hoogste waarde. De verkeerslichtdetectie   keert terug naar de eerder ingestelde gevoeligheid na het verlaten van de spoel. Deze functie is uitgeschakeld als DIP7 is uitgeschakeld. Deze functie is uitgeschakeld voor voertuigen met een hoog chassis, zoals grote vrachtwagens of aanhangwagens, om te voorkomen dat de remhendel vroegtijdig valt wanneer het voertuig de spoel niet volledig gepasseerd is.

voertuig detectie sensor

 

Ons productieproces voor voertuigdetectiesensoren. De eerste is de inkoop van componenten en vervolgens de inkomende inspectie. SMD-productie, assemblage lassen, eerste testen, als het een slecht product is, zullen we testen en repareren. Als het goed is. Het begon 72 uur te verouderen. De tweede test als. Repareer het als het een slecht product is. Als het goed is, monteer dan de schaal, de derde inspectie, als het product van hoge kwaliteit is, wordt het pakket lange tijd verzonden.

voertuig detectie sensor

Onze voertuigdetectiesensor is herzien op basis van het origineel, de prestaties zijn stabieler, drie-digitale draaischakelaar om aan uw verschillende vertragingsvereisten te voldoen. Het bedrijf produceert elke voertuigdetector om vóór verzending hoge en lage temperatuurtests, vibratietests en langdurige verouderingstests te doorstaan. De voertuigdetector is ontworpen voor temperatuurcompensatie en -correctie. Werk zoals gewoonlijk in het noordoosten of Rusland en andere regio's bij min 40 graden. Vanwege het transport van tijd naar het buitenland. Controleer daarom de goederen vóór de koerier en het bord. Zodra het uiterlijk van de doos en het product slordig blijkt te zijn. Stuur ons dan direct een foto. We zullen de situatie met de internationale expediteur bekijken. En u een bevredigende belofte geven. De productietijd van nobele voertuigdetectie is langer dan andere. Omdat het veel procedures heeft. en de kwaliteit van het Noble-voertuigdetectiesysteem is altijd goed en we hebben er vertrouwen in dat in de nabije toekomst. Ons product zal bij meer mensen bekend worden. En steeds meer mensen bestellen onze voertuigdetectiesensor.    

voertuig detectie sensor

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us