LED-paallamp met waterdicht verkeerspaallicht te koop

Productdetails
Merk NobTra
Serienummer NBTPL-10
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD 65
Minimum bestelling 1 stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, bankoverschrijving, alibaba online bestelling, WeChat
Pakket details 1 Dozen / 1 Set
Mogelijkheid om te leveren 3000 Stuk / maand

LED-paallicht

LED-mastlamp met rood & groen & Amber kleur. Meestal bevestigd op de lichtmast en het werkt   met het voertuig rood groen oranje verkeerslicht. De belangrijkste functie was om het voertuig   eraan te herinneren kom om de weg over te steken, wees voorzichtig en vermijd verkeersongevallen. En u kunt ook   mounten op lichte bomen voor decoratie. Wanneer bij het licht. De kleur zal veranderen en erg mooi.   NobTra   verkeerspaal licht met IP68 waterdicht niveau. We maken de professionele testen.   Zet de LED  
poollicht in het water, kan het LEIDENE poollicht nog normaal werken. Sinds 2017 jaar. Wij exporteren grote hoeveelheden verkeerslicht naar onze klant. Goede kwaliteit met goede prestaties. Wat ' s meer, we kunnen OEM accepteren.   De lengte van het LED-paallicht. We kunnen 2 meter, 6 meter, 8 meter of langer doen.   Voor de led-kleur van het led-paallicht. u kunt ook kiezen voor blauw en wit.

LED-paallicht

NobTra waterdichte verkeerspaalverlichting werkt met een controlesysteem. De binnenkant van het regelsysteem met een voeding (220VAC tot 24VDC). Wat ' s meer. Door de draaiknop van de controller.   U kunt de helderheid van het controlesysteem aanpassen. Er is maar één rijstrook op de weg of er zijn bomen die wegen blokkeren
beide kanten van de weg. Als de verkeerslichten wachten, is de chauffeur ' De zichtlijn wordt geblokkeerd door de boom of de grote vrachtwagen of bus ervoor, en de verkeerslichten op de kruising zijn niet zichtbaar. Het gedrag van het signaallicht wordt dus verkeerd begrepen. Om dit probleem op te lossen, ontwierp Noble Opto de verkeerspaalverlichting.   De LED-mastlamp wordt afzonderlijk op de dwarsarm en de verticale paal van de signaallampmast gemonteerd. Wanneer het sein rood licht is, wordt het verkeerslicht volgbuis synchroon weergegeven als rood licht; wanneer het signaallampje   verandert in geel licht, het verkeerslicht achter de buis geeft synchroon geel weer; wanneer het signaallicht verandert
bij groen licht is het verkeerslicht volgbuis synchroon   groen weergegeven. Het belangrijkste verschil tussen dit soort Verkeerslichtvolgbuis en gewoon seinlicht is dat er twee opvallende verkeerslichtvolgbuizen op de lichtmast zitten, die met het seinlicht kunnen wisselen. Dit soort signaallicht is dag en nacht erg opvallend en het algehele uiterlijk is prachtig. Het kan worden gezien vanaf 300 meter afstand, wat zeer in het oog springt, waardoor het optreden van verkeerd gesproken signaalgedrag effectief wordt vermeden wanneer het signaallicht wordt geblokkeerd.

LED-paallicht

Het voordeel van de NobTra verkeerspaalverlichting  
  1. Taiwan Jingyuan 5050 hoge helderheid chip
    5050-chip met hoge helderheid met een groot lichtgevend gebied, dat lichtenergie effectief kan omzetten.  
    Flits met lage frekwentie, weinig lichtbederf, met lange levensuur, maken het verkeerslicht van de lichtmast meer helderheid.

2. Zuivere koperen geleideplaat, sterke geleidende prestaties, weerstand op hoge temperatuur.  

3. Geïsoleerd waterdicht ontwerp IP68 waterdichtheid.  
  Het stoplicht van de verkeerspaal is integraal ingegoten met een pc-uithoudingsbord en epoxyharslijm.                        
  waterdichte en stofdichte prestaties en het signaalniveau van hetzelfde niveau waterdicht niveau tot IP68.

4. Anti-dode lamp-technologie.  
    Een lampkraal is gebroken, er wordt geen licht uitgestraald en het heeft geen invloed op de normale verlichting van andere lampparels.  

5. LED-paal   licht volgt het verkeerslichtlicht.  
  Het product kan automatisch verkeerslichten detecteren om volledige volglichten te bereiken (om deze functie te bereiken is een controlevox in elke richting vereist) Let op:   LED-paal verkeerslichtlicht en verkeerslichtstapschakelaar verlichtingskleur.   Voor automobilisten en passanten zeer goede waarschuwing.  
LED-paallicht

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us