Lusdetectiespoel met snel reagerende voertuiglusdetectiespoel

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LC
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD 75
Minimum bestelling 5 cirkels
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 1 cirkels / 305Meter
Mogelijkheid om te leveren 3000.000 stuk / maand

Loop Detectie Coil  

Loop Detectie spoel. Laat bij het maken van de spoel voldoende draad over om verbinding te maken met de lussensor en zorg ervoor dat er geen verbinding in het midden is. Na het opwikkelen van de spiraalkabel moet de kabel in een strak getwist paar worden gemaakt, waarbij minimaal 1 meter 20 keer moet worden getwist. Anders zullen de niet-gedraaide uitgangskabels interferentie veroorzaken die de inductantiewaarde van de spoel onstabiel maakt. De lengte van de uitgangskabel mag in het algemeen niet langer zijn dan 5 meter. Omdat de gevoeligheid van de detectiespoel afneemt naarmate de lengte van de kabel toeneemt. De lengte van de aansluitkabel is dus zo kort mogelijk. De lusdetectiespoel, de draadaanvoer van de spoel en de capaciteit van de voertuigdetector vormen een LC-oscillerend circuit. De aarddetectiespoeldetector detecteert de oscillatiefrequentie van het LC-oscillatiecircuit. Als de trillingsfrequentie verandert ten opzichte van de referentiefrequentie, stelt de gronddetector vast dat er een voertuig passeert, zodat de verandering van de trillingsfrequentie alleen de sleutel is tot het succes van de detectie van de gronddetector die gerelateerd is aan de invoer van het voertuig in de spoel.  

lus detectie spoel

De lusdetectiespoel van het voertuig moet rechthoekig zijn, tenzij de omstandigheden dit niet toelaten. De twee lange zijden staan ​​loodrecht op de bewegingsrichting van het voertuig (metaal), en de afstand ertussen wordt aanbevolen als 1 meter. De lengte van de lange zijde is afhankelijk van de breedte van de weg en is doorgaans 0,5 m smaller dan de breedte van de weg. Het aantal windingen van de spoel is 4 of 6 windingen. Als twee spoelen naast elkaar liggen, één 4 windingen, één 6 omwentelingen wanneer de kabel wordt ingegraven, zodat er voldoende lengte overblijft om verbinding te maken met de lussensor en ervoor te zorgen dat er geen verbinding in het midden is. Nadat u de kabel van de lusdetectorspoeling van goede kwaliteit hebt opgewonden, haalt u de kabel door de geleidingssleuf. De uitgangskabels hebben de vorm van strakke twists, 20 keer gedraaid ten minste 1 meter. De maximale lengte van de kabel mag niet langer zijn dan 10 meter. Aangezien de gevoeligheid van de detectiespoel afneemt naarmate de lengte van de lead toeneemt, moet de lengte van de leadkabel zo kort mogelijk zijn. Nadat de spoel is begraven, wordt deze afgedicht met cement of asfalt.

lus detectie spoel

 

De lusdetectie   spoel wordt eerst begraven door de groef op het wegdek te snijden met een wegfrees. Maak een afschuining van 45 graden op de vier hoeken om te voorkomen dat de hoeken de spiraalkabel beschadigen. De groefbreedte is doorgaans 4 tot 8 mm en de diepte is 30 tot 50 mm. Snijd ook een spoel aan de zijkant van de spoel voor de spoelsnoer. Er moet echter worden opgemerkt dat water of andere vloeistoffen in de groef moeten worden geïnfiltreerd. De grondspoel moet worden rechtgetrokken bij het opwikkelen van de grondspoel, maar rek niet te strak en dicht bij de bodem van de groef. Nadat de spoel is opgewonden, wordt de gedraaide uitgangskabel door de geleidingssleuf naar buiten geleid.

lus detectie spoel

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us