Voertuigdetectorspoel met hete verkoop Voertuiglusdetector te koop

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LC
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD 75
Minimum bestelling 1 reeks
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 2-3 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 1 cirkel / 305cm
Mogelijkheid om te leveren 3.000.000 meter / maand

Voertuig Detector Coil  

Het materiaal van de autodetectorspoel is zeer strikt. Hierdoor heeft het een effect op de werking van de voertuiglusdetector.   De voertuigdetector bestaat uit   een omringende spoel en een inductieve digitale printplaat. Anticorrosieve grondspoel (draadmateriaal neemt een speciale anticorrosielijn aan voor aarding, heeft de kenmerken van slijtvastheid en corrosiebestendigheid), de spoel is begraven in de ondergrond 10-15 cm, zolang er een voertuig op de weg rijdt , genereert de spoel een geïnduceerde stroom en stuurt deze naar de printplaat, en vervolgens naar de printplaat. De printplaat genereert een TTL-niveausignaal of een droog verbindingssignaal naar de controller of de elektrische poort.   De voertuigdetectiespoel voor de toegangskaartdoos is voornamelijk afgestemd op het toegangscontrolebord en de automatische kaartuitgiftemachine en realiseert de functie van “ een autokaart hebben ” en “ één auto slechts één kaart. Wanneer het voertuig het signaal binnenkomt en op de kaartopnameknop drukt, geeft de kaartuitgevende kaartuitgiftemachine automatisch de kaart af en wordt de voertuigdetector onder de hekleuning gekoppeld aan de poortbesturingskaart, die dient als overstromingspreventie functioneren wanneer het voertuig passeert. De auto stopt automatisch nadat de auto is gepasseerd. Over het algemeen kan polyethyleen AWG16 ~ 22 meeraderige omhulde draad voor hoge temperaturen worden gebruikt en wordt geen PVC-geïsoleerde draad gebruikt.

voertuig detector spoel

De vorm van de verkeersdetectorspoel en de steekmethode: de spoel is over het algemeen rechthoekig en de vier hoeken zijn afgeschuind in een hoek van 45 graden om de scherp afgesneden lusdetectiespoelkabel te vermijden. Coilconstructiestappen: Bestratingslijn, volgens het object van detectie, bepaal de spoelafmeting, om schade aan de kabelisolatie door scherpe hoeken te voorkomen, stel de zaagsnede in: de diepte is over het algemeen 50 ~ 80 mm. Er moet voor worden gezorgd dat de bovenste kabel in de sleuf zich 30 mm of meer van de grond bevindt en dat de sleufbreedte over het algemeen 4 ~ 8 mm is. Het moet groter zijn dan de kabeldiameter. Snijd de invoerkabelgoot door, verwijder de scherpe hoek in de goot, maak het puin schoon en controleer of de bodem van de goot vlak is.   De kabel van de hele inductorspoel (inclusief de rechthoekige voertuiglusdetectorspoel en de feeder) moet vrij zijn van verbindingen, en de kabels moeten van onder naar boven in de groef worden uitgelijnd en ingedrukt totdat het totale aantal ontwerpen is voltooid; feeders (van rechthoekige spoelen tot detectoren) moeten worden getwist en naar de detector worden verlengd en ten minste 20 keer per meter worden getwist.

voertuig detector spoel

De spoelkabel van de voertuigdetector moet worden bevestigd met een plastic schuimstaaf van ongeveer 3 cm lang om de 20 ~ 30 cm, waardoor kan worden voorkomen dat de kabel tijdens het breeuwen omhoog drijft; Breeuwen: De opening in de tank moet worden gevuld en in de weg worden geïntegreerd om te voorkomen dat de spoel trilt wanneer er een passerend voertuig rijdt. Cement, asfalt of epoxyhars kan worden gebruikt voor de cementverharding en asfalt kan alleen worden gebruikt als het afdichtingsmateriaal voor de asfaltverharding.

voertuig detector spoel

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us