Hot Sale Loop Detector Coil met goede kwaliteit Loop Detector Coil.

Hot Sale Loop Detector Coil met goede kwaliteit Loop Detector Coil.
Hot Sale Loop Detector Coil met goede kwaliteit Loop Detector Coil.

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LC
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 75
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 doos / 305 meter
  • Mogelijkheid om te leveren:300.000.0000 meter / maand
Contact met ons

Hot Sale Loop Detector Coil

Hot Sale Loop Detector Coil.   Onder ideale omstandigheden (ongeacht de impact van alle omgevingsfactoren), houdt de inbedding van de inductorspoel alleen rekening met de grootte van het gebied (of omtrek) en het aantal windingen, ongeacht het materiaal van de draad. Bij praktische engineering moet echter rekening worden gehouden met de mechanische sterkte van de draad en de problemen met het tegengaan van veroudering bij hoge en lage temperaturen. In sommige omgevingen moet ook rekening worden gehouden met de zuur- en alkalicorrosiebestendigheid. De voertuigdetector zal niet goed functioneren als gevolg van veroudering van de draad of onvoldoende treksterkte om schade aan de draad te veroorzaken. In het eigenlijke project wordt het aanbevolen om de lusdetectorspoel van hete verkoop te gebruiken, een zachte Teflon-draad op hoge temperatuur van meer dan 0,75-1,0 mm. Meestal moet de detectiespoel rechthoekig zijn. De twee lange zijden staan ​​loodrecht op de bewegingsrichting van de metalen voorwerpen en de afstand ertussen wordt aanbevolen als 1 meter. De lengte van de lange zijde is afhankelijk van de breedte van de weg, en meestal zijn de uiteinden 0,3 tot 1 meter smaller dan de wegafstand.

hete verkoop lusdetector spoel

Om de detector optimaal te laten werken is de inductantie van de groothandelslus   spoel moet tussen 100uH en 300uH worden gehouden. In het geval dat de inductantie van de lusdetectiespoel constant is, heeft het aantal windingen van de spoel een belangrijke relatie met de omtrek. Hoe kleiner de omtrek, hoe meer beurten. Metalen materialen zoals verschillende kabelpijpleidingen, stalen staven en rioolafdekkingen kunnen onder de weg worden begraven, wat een grote invloed heeft op de werkelijke inductantiewaarde van de spoel, dus de bovenstaande tabelgegevens zijn alleen bedoeld ter referentie van de gebruiker. Bij de daadwerkelijke constructie moet de gebruiker de inductantietester gebruiken om de inductantie van de inductieve spoel daadwerkelijk te testen om het werkelijke aantal windingen in de constructie te bepalen, zolang de uiteindelijke inductantie van de spoel binnen een redelijk werkbereik ligt (bijv. Tussen 100uH en 300uH). Laat bij het opwikkelen van de spoel voldoende draad over om verbinding te maken met de lussensor en zorg ervoor dat er geen verbinding in het midden is. Na het opwikkelen van de spiraalkabel moet de geleidingskabel in een strak getwist paar worden gemaakt, waarbij minimaal 20 keer 1 meter moet worden gedraaid. Anders worden de niet-getwiste uitgangskabels te droog ingevoerd, waardoor de inductantiewaarde van de lusdetectorspoel van de hete verkoop onstabiel wordt. De lengte van de uitgangskabel mag in het algemeen niet langer zijn dan 5 meter. Aangezien de gevoeligheid van de detectiespoel afneemt naarmate de lengte van de lead toeneemt, moet de lengte van de leadkabel zo kort mogelijk zijn.

hete verkoop lusdetector spoel

Het werkingsprincipe is: maak eerst een cirkelvormige groef op de grond met een diameter van ongeveer 1 meter of een rechthoekige groef van gelijke oppervlakte, waarbij u twee of drie windingen draad in de groef plaatst, die een begraven lusdetectorspoel voor hete verkoop vormt het oppervlak. Deze spoel maakt deel uit van het oscillerende circuit, dat bestaat uit een oscillerend circuit. De frequentie van de   oscillator kan worden gemeten door het oscillerende signaal om te zetten in een frequentiemeetcircuit dat is samengesteld uit een enkele chip-microcomputer. Wanneer er een groot metalen voorwerp zoals een auto passeert, wordt de verandering van de oscillatiefrequentie veroorzaakt door de verandering van het ruimtemedium (de oscillatiefrequentie neemt toe wanneer er een metalen voorwerp is), en de microcomputer met één chip kan meten de frequentiewaarde van de verandering, dat wil zeggen, het kan worden waargenomen dat de auto voorbijrijdt.

hete verkoop lusdetector spoel

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us