Parkeerapparatuur Verkeerslichtlicht Met Waterdicht Rood Groen Verkeerslicht

Productdetails
Merk Edele
Serienummer JD-112F-2
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD68
Minimum bestelling 1 stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 1 set (46 * 18 * 22 cm)
Mogelijkheid om te leveren 3000 per / maand

Parkeerinrichting  

Parkeerapparatuur stoplichttoepassing op meer gebied. Met de ontwikkeling van de samenleving rijden er steeds meer auto's in de stad. De plaats waar het voertuig centraal wordt opgeslagen en beheerd wordt door mensen vereist om het in- en uitstappen van het voertuig, de veiligheid van de stalling van het voertuig en de compensatie te bevelen   voor het opslagbeheer van het voertuig. Als gevolg hiervan zijn slimme parkeersysteemproducten ontstaan ​​zoals de tijd vereist, die een steeds belangrijkere rol spelen bij het beheer van moderne parkeerterreinen. De volledige naam van het parkeersysteem is het intelligente parkeerbeheersysteem, meestal het parkeerterreinsysteem of de slimme parkeerplaats genoemd, en wordt ook wel " parkeerplaats " door de insiders. Het parkeersysteem maakt gebruik van moderne mechanische en elektronische en communicatiewetenschap en -technologie en integreert besturingshardware en -software. Met de ontwikkeling van technologie verandert ook het parkeerbeheersysteem met elke dag die voorbijgaat. Momenteel is het meest professionele parkeersysteem gratis parkeren met een kaart. Parkeerapparatuur stoplichttoepassing op meer plaats.

parkeerapparatuur

Parkeerplaats verwijst naar de site die wordt gebruikt voor het parkeren van voertuigen. De parkeerplaats is onder te verdelen in vier categorieën: warme garage, koelcel garage, carport en open parkeerplaats. De belangrijkste taak van de parkeerplaats is om de geparkeerde voertuigen te houden. Het parkeersysteem verwijst naar de installatie van automatische identificatieapparatuur bij de in- en uitgang van de parkeerplaats op basis van moderne elektronische en informatietechnologie. De contactloze kaart of kentekenherkenning wordt gebruikt voor het beoordelen, identificeren, toelaten / weigeren, begeleiden en registreren van de voertuigen die het gebied binnenkomen en verlaten. Intelligent beheer zoals opladen, vrijgeven, enz., Het doel is om het in- en uitstappen van voertuigen en personeel effectief te controleren, alle details vast te leggen en automatisch het oplaadbedrag te berekenen en het veilige beheer van voertuigen en kosten binnen de locatie te realiseren. parkeerapparatuur verkeerslicht, warme verkoop parkeerapparatuur.  

parkeerapparatuur

 

 

Het parkeersysteem integreert inductieve smartcard-technologie, computernetwerk, videobewaking, beeldherkenning en -verwerking, en automatische besturingstechnologie om het beheer van voertuigen op de parkeerplaats te automatiseren, inclusief voertuigidentiteitsbeoordeling, toegangscontrole, automatische kentekenherkenning en parkeerplaats ophalen. , wetenschappelijk onderzoek, effectieve werking, zoals parkeerplaatsbegeleiding, autoherinnering, beeldweergave, proeflezen van voertuigen, tijdberekening, heffing en verificatie, spraakintercom, automatische acquisitie (bon) kaart. Deze functies kunnen flexibel worden verkleind of vergroot in overeenstemming met de behoeften van de gebruiker en de feitelijke omstandigheden ter plaatse om luxe, standaard en voordelige parkeerbeheersystemen en voertuigcontrolesystemen van verschillende schalen en niveaus te vormen. De parkeerplaats maakt gebruik van het parkeerbeheersysteem van de inductiekaart. Bij de in- en uitgang van de parkeerplaats wordt een set in- en uitgangsbeheerapparatuur geïnstalleerd om de parkeerapparatuur te maken   vormen een relatief gesloten plek. Om het voertuig in en uit te stappen, schudt u de inductiekaart voor het kaartleesvak. Het kan de inspectie, registratie, boekhouding, opladen, enz. Onmiddellijk voltooien en de rijstrookpoorten worden automatisch geopend en gesloten om een ​​handig en handig parkeerterreinbeheer te realiseren.

parkeerapparatuur
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us