Gate Loop Detector Coil met goede kwaliteit Loop Coil te koop

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LC
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD 75
Minimum bestelling 1 stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 1 Cirkels (300 meter)
Mogelijkheid om te leveren 3000 per / maand

Gate Loop Detector Coil

Gate Loop Detector Coil met goede kwaliteit. Onder ideale omstandigheden (ongeacht de impact van alle omgevingsfactoren), houdt de inbedding van de inductorspoel alleen rekening met de grootte van het gebied (of omtrek) en het aantal windingen, ongeacht het materiaal van de draad. Bij de praktische engineering moet echter rekening worden gehouden met de mechanische sterkte van de draad en de problemen tegen veroudering bij hoge en lage temperaturen. In sommige omgevingen moet ook rekening worden gehouden met de zuur- en alkalicorrosiebestendigheid. De voertuigdetector zal niet goed functioneren vanwege de veroudering van de poortlusdetectorspoel (draad) of onvoldoende treksterkte om schade aan de draad te veroorzaken. In het eigenlijke project wordt aanbevolen om Teflon zachte draad voor hoge temperaturen van meer dan 0,75-1,0 mm te gebruiken.

gate loop detector spoel

Gewoonlijk moet de lusdetectiespoel rechthoekig zijn. De twee lange zijden staan ​​loodrecht op de bewegingsrichting van de metalen voorwerpen en de afstand ertussen wordt aanbevolen als 1 meter.   De lengte van de lange zijde is afhankelijk van de breedte van de weg, en meestal zijn de uiteinden 0,3 tot 1 meter smaller dan de wegafstand. Om de detector optimaal te laten werken, moet de inductantie van de poortlusdetectorspoel tussen 100uH en 300uH worden gehouden. In het geval dat de inductantie van de lusdetectiespoel constant is, het aantal windingen van de lusdetectiespoel   heeft een belangrijke relatie met de omtrek. Hoe kleiner de omtrek, hoe meer beurten. Metalen materialen zoals verschillende kabelpijpleidingen, stalen staven en rioolafdekkingen kunnen onder de weg worden begraven, wat de werkelijke inductantiewaarde van de spoel sterk zal beïnvloeden, dus de bovenstaande tabelgegevens zijn alleen ter referentie van de gebruiker. Bij de daadwerkelijke constructie moet de gebruiker de inductantietester gebruiken om de inductantie van de inductieve spoel daadwerkelijk te testen om het werkelijke aantal windingen in de constructie te bepalen, zolang de uiteindelijke inductantie van de spoel binnen een redelijk werkbereik ligt (bijv. Tussen 100uH en 300uH).   Laat bij het opwikkelen van de spoel voldoende draad over om verbinding te maken met de lussensor en zorg ervoor dat er geen verbinding in het midden is. Na het opwikkelen van de spiraalkabel moet de geleidingskabel in een strak getwist paar worden gemaakt, waarbij minimaal 20 keer 1 meter moet worden gedraaid. Anders worden de niet-getwiste uitgangskabels te droog ingevoerd, waardoor de inductantiewaarde van de spoel onstabiel wordt. De lengte van de uitgangskabel mag in het algemeen niet langer zijn dan 5 meter. Aangezien de gevoeligheid van de detectiespoel afneemt naarmate de lengte van de lead toeneemt, is de lengte van de leadkabel zo kort mogelijk.

gate loop detector spoel

Maak de poortlusdetectiespoel als volgt:
1. Het is goed om een ​​laag 0,5 cm dik fijn zand op de bodem van de gereinigde spoel en loodgroef te leggen om te voorkomen dat de harde hoeken van de bodem van de groef de draad langdurig doorknippen.
2, kies de juiste spoel draad, de eisen: leggen van hoge temperatuur verzilverde draad, de huid is slijtvast, hoge temperatuur, waterdicht, zoals de keuze van brandbestrijdingsdraad.
3. Plaats 4 ~ 6 (cirkel) draden met de klok mee in de muntsleuf. Hoe groter het spoeloppervlak, hoe minder windingen. De draden die in de sleuven zijn geplaatst, moeten los zitten, niet onder spanning staan ​​en stevig tegen de onderkant van de sleuven worden gedrukt.

gate loop detector spoel


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us