Voertuiglusdetectiespoel voor verkeersdetectie in de uitverkoop

Voertuiglusdetectiespoel voor verkeersdetectie in de uitverkoop
Voertuiglusdetectiespoel voor verkeersdetectie in de uitverkoop

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LC
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 75
  • Minimum bestelling: 1 reeks
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 Cirkels (305 meter)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Voertuig Loop Detector Coil

Werkingsprincipe van de voertuiglusdetector. Voordat we het principe van de gronddetectiespoeldetector introduceren, zullen we introduceren wat een gronddetectiespoel is. Het “ verkeersdetectie   spoel ” is een oscillerend circuit. Het is zo geconstrueerd dat een cirkelvormige groef op de grond wordt gevormd, ongeveer 1 meter in diameter, of een rechthoekige groef met een vergelijkbaar oppervlak, en twee tot drie windingen draad zijn begraven in de groef, die een lusdetectiespoel vormt. begraven in de aarde ' s oppervlak maakt deze spoel deel uit van een oscillerend circuit. Het bestaat uit een oscillerend circuit en een condensator. Het principe is dat de oscillatie stabiel en betrouwbaar is. Dit oscillerende signaal wordt via de conversie naar het frequentiemeetcircuit gestuurd dat is samengesteld uit de microcomputer met één chip. Meet de frequentie van deze oscillator. Wanneer er een groot metalen voorwerp zoals een auto passeert, wordt de verandering van de oscillatiefrequentie veroorzaakt door de verandering van het ruimtemedium (de oscillatiefrequentie neemt toe wanneer er een metalen voorwerp is), en deze verandering wordt gebruikt als bevestiging signaal van de auto via de " lusdetector   spoel " , en Het tijdsinterval tussen het begin en het einde van het sein kan op zijn beurt worden gebruikt om de snelheid van de auto te meten. Dit is de " voertuig lusdetector spoel. " De sleutel tot de technologie is dat de ontworpen oscillator stabiel en betrouwbaar is, en dat de frequentie aanzienlijk verandert wanneer de auto passeert.

voertuig lusdetector spoel

De elektronische weegbrug is een oscillerend circuit dat detecteert of er een snelheid is waardoor de auto passeert. Het werkingsprincipe is: maak eerst een cirkelvormige groef op de grond met een diameter van ongeveer 1 meter of een rechthoekige groef van gelijke oppervlakte, waarbij u twee of drie windingen draad in de groef plaatst, die een verborgen inductieve spoel op het oppervlak vormt. Deze spoel maakt deel uit van het oscillerende circuit, dat bestaat uit een oscillerend circuit. De frequentie van de oscillator kan worden gemeten door het oscillatiesignaal om te zetten in een frequentiemeetcircuit dat is samengesteld uit een microcomputer met een enkele chip.

voertuig lusdetector spoel

Wanneer er een groot metalen voorwerp zoals een auto passeert, wordt de verandering van de oscillatiefrequentie veroorzaakt door de verandering van het ruimtemedium (de oscillatiefrequentie neemt toe wanneer er een metalen voorwerp is), en de microcomputer met één chip kan meten de frequentiewaarde van de verandering, dat wil zeggen, het kan worden waargenomen dat de auto voorbijrijdt. . Tegelijkertijd kan het tijdsinterval tussen het begin en het einde van dit signaal worden gebruikt om de bewegingssnelheid van de auto te meten.   wanneer we de voertuiglusdetectorspoel kiezen. we houden rekening met de kwaliteit.   Als we de kwaliteit van de voertuigdetectorspoel kunnen garanderen. dan zal onze klant wat onderhoud verminderen   kosten.   Daarom.   Wanneer u een voertuiglusdetectorspoel moet bestellen. Neem dan gerust contact met ons op. we zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.  

voertuig lusdetector spoel

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us