Loop Detection Coil Met Top Quality Traffic Loop Detector Coil

Loop Detection Coil Met Top Quality Traffic Loop Detector Coil
Loop Detection Coil Met Top Quality Traffic Loop Detector Coil

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LC
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 75
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 Cirkels (300 meter)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Loop Detectie Coil

De levensduur van de lusdetectiespoel is langer. als u beugels voor draadsleuven wilt toevoegen, moet u breder zijn. Controleer de staat van de ondergrondse wapening (cementvloer), bepaal de diepte van de ingegraven lijn of tel of trek het aantal spoelen af. Het is alleen mogelijk om de lijn in te bedden als het wegdek droog is en de verzegeling te vullen. De kabellengte moet worden gereserveerd voordat de lusdetectiespoel wordt ingebouwd. Wanneer de draad is ingegraven, moet elke lus zich dicht bij de boven- en onderkant bevinden.   wanneer de twee leads worden gestart in de hoek van de lusdetectiespoel, zelfs als ze om elkaar zijn gewikkeld, worden ze begraven in de leadgleuf.  

lus detectie spoel

Controleer de inductantie en isolatieweerstand met een meetinstrument voor lusdetectiespoelen. Als aan de specificatie wordt voldaan, wordt het inbedden van de lusdetectiespoel voltooid nadat de lijm is gedroogd. Als het niet geschikt is, moet het opnieuw worden verwerkt. De totale lengte van de lussensorspoel moet ongeveer 24 meter zijn. De aardingsdetectielijn moet zijn gemaakt van tegen hoge temperaturen geïsoleerd draad met een doorsnede groter dan 0,25 vierkante millimeter. Met de snijmachine kan de groef op de harde betonnen vloer worden gezaagd. De diepte is ongeveer 5-7 cm. De breedte is geëtst tot een dikte van 5 mm. De lijn wordt één voor één in cirkel geplaatst en de groefbedekking wordt gecementeerd. Merk op dat de lussensorspoel niet uit de grond zweeft. Let er bij het plaatsen van de groothandelslus op dat u de isolatie van de draad niet beschadigt om lekkage of kortsluiting te voorkomen. Loopspoel en feeders van goede kwaliteit zijn de belangrijkste en gemakkelijk te blokkeren onderdelen. Moet voldoende aandacht besteden. Voor het inlassen. Controleer of het wegdek sterk is en volg de algemene technische voorwaarden van het te selecteren systeem en volg de algemene technische voorwaarden van het systeem om de positie te selecteren waar de lusdetectiespoel is begraven. Teken een maatlijn met sleuven. Gebruik de steekmachine om te bouwen volgens de afbeelding.  

lus detectie spoel

Losse inbedding van de spoel: De lokale spoel kan niet stevig in de sleuf worden bevestigd. De trilling van de auto over het wegdek zal de vervorming van de lusdetectiespoel in de sleuf veroorzaken, waardoor de initiële inductie van het gevoel van de grond verandert. Op dit punt moet de sensor worden gereset voordat deze normaal kan werken.   Zorgt ervoor dat de voertuigdetector niet detecteert. De oplossing is om het gemoute asfalt erin te gieten om het te fixeren. Het verdient de voorkeur om een ​​LC-inductor te hebben om de grootte van de sensor van de lusdetectiespoel te meten. De inductantie die wordt gebruikt om het aantal windingen van de inductieve spoel te bevestigen, ligt tussen   100uH en 300uH. De voertuigdetector kan binnen het toepassingsgebied stabiel worden gebruikt. Het materiaal van de verkeersdetectiespoel moet voldoen aan de marktvereiste.  

lus detectie spoel

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us