Lussensorspoel met voertuiglusdetector te koop.

Lussensorspoel met voertuiglusdetector te koop.
Lussensorspoel met voertuiglusdetector te koop.

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LC
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 75
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 set (305 meter)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Lus-sensor-spoel

Lussensorspoel   Lus met weerstand op hoge temperatuur. laat me de parameter voor jullie allemaal introduceren. De lus-sensor-spoel kruist tekening en je kunt tweedelig zien. De eerste was vertind koper. De tweede zie je Isolatie. de constructie van de lussensorspoel. met 19 / 0.19TS specificaties. en het materiaal van de lusdetectorspoel was vertind koperdraad. De diameter van de lussensor van statieven was 0,19 ± 0,005. Met doorsnedegebied met 0,52 vierkante meter. De buitendiameter van de strengen was 0,95 mm. De minimale dikte van de lusspoel van het voertuig was 0,29 mm. Het gemiddelde van de lussensorspoel was 0,30 mm. en de volledige buitendiameter was 1.55 ± 0,03 mm. En de buitenkant van onze lussensorspoel markeert AWM 1332 20AWG 200 graden, 300v, VW-1 C AWM 300V / A FT1. Dit waren detailgegevens van onze lussensorspoel.   Lusdetectiespoel, voertuiglusdetectiespoel, verkeersdetectiespoel, lusdetectiespoel.  

lus sensor spoel

De lussensorspoel wordt eerst ingegraven door de groef op het wegdek te snijden met een wegfrees. Maak een afschuining van 45 graden op de vier hoeken om te voorkomen dat de hoeken de spiraalkabel beschadigen. De groefbreedte is doorgaans 4 tot 8 mm en de diepte is 30 tot 50 mm. Snijd ook een spoel aan de zijkant van de spoel voor de spoelsnoer. Er moet echter worden opgemerkt dat water of andere vloeistoffen in de groef moeten worden geïnfiltreerd. De spoel moet worden rechtgetrokken bij het opwikkelen van de spoel, maar rek niet te strak en strak tegen de onderkant van de groef. Nadat de spoel is opgewonden, wordt de gedraaide uitgangskabel door de geleidingssleuf naar buiten geleid. Tijdens het wikkelproces van de spoel moet de inductantie van de inductieve spoel daadwerkelijk worden getest met een inductieve tester, en de inductantie van de spoel moet tussen 100uH en 300uH liggen. Anders moet het aantal windingen van de spoel worden aangepast. Nadat de spoel is ingegraven, kan een nylon touw om de spoel worden gewikkeld voor extra bescherming. Ten slotte wordt de groef verzegeld met asfalt of een zachte hars.

Als de draad van de inductiespoel in de grond is ingegraven: de draad nadat de verzegeling is verzegeld, kan niet meer vrij schudden. Het is niet toegestaan ​​om op wetlands te worden aangebracht en het is ook nodig om na het afdichten vocht te verwijderen. Er mogen geen openingen in de groeven zijn om te voorkomen dat het water in contact komt met de geleidende. Veiligheid eerst, verminder de isolatieweerstand. In de betonnen vloer moet de inductiespoel zich boven de betonwapening bevinden, op minimaal 3 cm afstand. Bij het inbedden van de gronddetectiespoel hangt deze af van het terrein, het grondmateriaal, de beweging van het voertuig, het type voertuig dat wordt gedetecteerd, het doel van detectie, of er zich water ophoopt op de site, en het bepalen van de werkelijke behoeften van de eigenaar. Vervolgens volgens de breedte van de rijstrook, de beperkingen op de rijstroken, de interferentie van de ondergrondse wapening, het materiaal van de ondergrond, de interferentie van de ijzeren deur ernaast, het model van de inductiedetector. Om de positie, het oppervlak, het materiaal en het juiste aantal windingen van de inductiespoel te bepalen. De positie van de outletbox met de uitlaatleiding en de grootte van de outletbox. De sleuf van de inductiespoel is minimaal 3 keer breder dan de buitendiameter van de spoel.

Wanneer de draad van de lussensor   spoel is in de grond begraven: de draad nadat de verzegeling is verzegeld, kan niet meer vrij schudden. Het is niet toegestaan ​​om op wetlands te worden aangebracht en het is ook nodig om na het afdichten vocht te verwijderen. Er mogen geen openingen in de groeven zijn om te voorkomen dat het water in contact komt met de geleidende. Veiligheid eerst, verminder de isolatieweerstand. In de betonnen vloer moet de inductiespoel zich boven de betonwapening bevinden, op minimaal 3 cm afstand. Wanneer de gronddetectiespoel wordt ingebed, hangt deze af van het terrein, het grondmateriaal, de beweging van het voertuig, het type voertuig dat wordt gedetecteerd, het detectiedoel, of er zich water ophoopt op de site en het bepalen van de werkelijke behoeften van de eigenaar. Vervolgens volgens de breedte van de rijstrook, de beperkingen op de rijstroken, de interferentie van de ondergrondse wapening, het materiaal van de ondergrond, de interferentie van de ijzeren deur ernaast, het model van de lussensorspoel. Om de positie, het oppervlak, het materiaal en een passend aantal windingen van de inductiespoel te bepalen. De positie van de uitlaatdoos met de uitlaatleiding en de grootte van de uitlaatdoos. De sleuf van de inductiespoel is minimaal 3 keer zo groot als de buitendiameter van de spoel.  

lus sensor spoel

 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us