Verkeersdetectiespoel met lusdetectiespoel met laag verbruik te koop.

Verkeersdetectiespoel met lusdetectiespoel met laag verbruik te koop.
Verkeersdetectiespoel met lusdetectiespoel met laag verbruik te koop.

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LC
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 75
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 set (305 meter)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Verkeersdetectiespoel  

Verkeersdetectiespoel met goede kwaliteit. Omdat Teflon heeft: niet-kleverigheid, hittebestendigheid, glijvermogen, vochtbestendigheid, slijtvastheid, corrosiebestendigheid en andere kenmerken. Daarom heeft Teflon-draad een betere thermische stabiliteit en mechanische slijtvastheid dan andere hogetemperatuur-draden. Het kan sterk zuur en alkali, corrosieweerstand, vuurvast en onbrandbaar weerstaan, hoge zuurstofindex, lage rook en geen halogeen, geen veroudering, gemakkelijk te strippen. Hoge sterkte en wrijvingsweerstand. De temperatuurbestendigheid van de teflon-draad is anders dan die van het materiaal van de buitenmantel. Er zijn grofweg drie soorten PTFE: PTFE (polytetrafluorethyleen) antiaanbaklaag kan continu worden gebruikt bij 260 ° C, met de hoogste bedrijfstemperatuur van 290-300 ° C, zeer lage wrijvingscoëfficiënt, goede slijtvastheid en uitstekende chemische stabiliteit Sex. FEP: FEP (gefluoreerde ethyleenpropyleencopolymeer) antikleeflaag smelt en vloeit tijdens het bakken om een ​​niet-poreuze film te vormen. Het heeft een uitstekende chemische stabiliteit en uitstekende antikleefeigenschappen. De maximale bedrijfstemperatuur is 200 ° C. PFA: PFA-antiaanbaklaag smelt en vormt tijdens het bakken een niet-poreuze film, net als FEP. Het voordeel van PFA is dat het een hogere continue gebruikstemperatuur heeft van 260 ° C en sterkere taaiheid. Het is vooral geschikt voor gebruik op het gebied van anti-adhesie en chemische bestendigheid bij hoge temperaturen.

verkeersdetectie spoel

In de elektronica-industrie kan het worden gebruikt voor temperatuurcompensatiedraden, lage temperatuurbestendige draden, hoge temperatuur verwarmingsdraden, verouderingsbestendige draden en vlamvertragende draden; in de huishoudelijke apparatenindustrie kan het worden gebruikt in airconditioners, magnetrons, elektronische desinfectiekasten, rijstkokers, elektronische thermoskan, elektrische kachels, interne bedrading van elektrische oven, elektrische wok, verlichtingsarmaturen, enz. Loop Detector Coil, Verkeersdetectie Spoel, voertuiglusdetectorspoel, lusspoel van goede kwaliteit.  

verkeersdetectie spoel

 

De " verkeersdetectiespoel " is een oscillerend circuit. Het is zo geconstrueerd dat een cirkelvormige groef op de grond wordt gevormd, ongeveer 1 meter in diameter, of een rechthoekige groef met een vergelijkbaar oppervlak, en twee tot drie windingen van draad zijn begraven in de groef, die een inductieve spoel vormt in de aarde ' s oppervlak maakt deze spoel deel uit van een oscillerend circuit. Het bestaat uit een oscillerend circuit en een condensator. Het principe is dat de oscillatie stabiel en betrouwbaar is. Dit oscillerende signaal wordt via de conversie naar het frequentiemeetcircuit gestuurd dat is samengesteld uit de microcomputer met één chip. Meet de frequentie van deze oscillator. Wanneer er een groot metalen voorwerp zoals een auto passeert, wordt de verandering van de oscillatiefrequentie veroorzaakt door de verandering van het ruimtemedium (de oscillatiefrequentie neemt toe wanneer er een metalen voorwerp is), en deze verandering wordt gebruikt als bevestiging signaal van de auto via de " verkeersdetectiespoel " , en Het tijdsinterval tussen het begin en het einde van het sein kan op zijn beurt worden gebruikt om de snelheid van de auto te meten. Dit is de " grondspoel " . De sleutel tot de technologie is dat de ontworpen oscillator stabiel en betrouwbaar is, en dat de frequentie aanzienlijk verandert wanneer de auto passeert.

verkeersdetectie spoel

 

 


 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us