Verkeerslusdetectiespoel met weerstandslusspoel op hoge temperatuur.

Productdetails
Merk Edele
Serienummer LC
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD 75
Minimum bestelling 1 stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 1 set (305 meter)
Mogelijkheid om te leveren 3000 per / maand

Verkeerslusdetectorspoel

Verkeerslusdetectorspoel   met meer populair in het parkeersysteem. Kenmerken: De magnetische kern van de stroomtransformator met nulvolgorde voor lekkagebeschermer is gemaakt van op Fe gebaseerde nanokristallijne zachte magnetische legering (1K107). Het wordt gebruikt voor hooggevoelige lekkage (aanraak) bescherming voor huishoudelijk en industrieel gebruik volgens verschillende technische vereisten. Enzovoorts. De prestatiekenmerken van de kern van de lekbeschermingsschakelaar gemaakt van op ijzer gebaseerde nanokristallijne legering: 1, lage coërcitiekracht, hoge initiële permeabiliteit - kan de bedrijfsstroom van de lekschakelaar verminderen 2, de verzadigingsmagnetische inductie is hoger dan die van permalloy - geleidend naar de selectie van hoger werkende magnetische inductiepunt 3, hoge magnetische permeabiliteit - verbetert de nauwkeurigheid van de transformator aanzienlijk, verkleint het verhoudingsverschil 4, lichtgewicht, lage kosten - de prijs is aanzienlijk lager dan de permalloy 5, heeft een goede anti-overbelasting Vermogen en goede temperatuurstabiliteit, kan werken bij -55 ~ 130 ° C voor een lange tijd.

Verkeerslusdetectorspoel

Introductie van het principe van verkeerslusdetectorspoel   gebruik van de transformator: In het geval dat het beschermde circuit normaal werkt zonder lekkage of elektrische schokken., volgens een voorbeeld. De som van de stroom door de primaire zijde is gelijk aan nul, dat wil zeggen, de secundaire zijde wekt de geïnduceerde elektromotorische kracht niet op en er treedt lekkage op. De beschermer werkt niet en het systeem handhaaft de normale stroomtoevoer. Wanneer de beschermde   beschermd circuit lekt of iemand krijgt een elektrische schok, de lekstroom wordt gegenereerd door de aanwezigheid van de lekstroom en de fasensom van de stromen van de respectievelijke fasen aan de primaire zijde is niet langer gelijk aan nul. De wisselende magnetische flux verschijnt in de ijzeren kern. Onder invloed van de wisselende magnetische flux heeft de secundaire zijspoel een geïnduceerde elektromotorische kracht. Het leksignaal wordt verwerkt en vergeleken via de   tussenliggende schakel. Wanneer de vooraf bepaalde waarde is bereikt, wordt de hoofdschakelaar gemaakt. De scheidingsuitschakelspoel wordt geactiveerd, de hoofdschakelaar wordt automatisch geactiveerd en het foutcircuit wordt uitgeschakeld om bescherming te bereiken. lus sensor spoel / lus detector spoel / verkeerslus spoel.

Verkeerslusdetectorspoel

De voorwaarden waaraan de lekbeveiliging moet voldoen: Het is erg belangrijk om de nominale lekstroom van de lekstroom correct en redelijk te selecteren. Enerzijds, wanneer de elektrische schok of lekstroom de toegestane waarde overschrijdt, kan de lekbeschermer selectief werken; aan de andere kant, de lekkage De beschermer mag niet werken onder de normale lekstroom om onnodig stroomverlies als gevolg van stroomonderbreking te voorkomen.

(1) Om de persoonlijke veiligheid te waarborgen, mag de nominale lekstroom de veilige stroomwaarde van het menselijk lichaam niet overschrijden. De internationaal erkende 30mA is de veilige stroomwaarde van het menselijk lichaam;

(2) Om een ​​betrouwbare werking van het elektriciteitsnet te garanderen, moet de nominale lekstroom ontsnappen aan het laagspanningsnet. Normale lekstroom. In de toekomst worden de eisen voor energiebesparing, milieubescherming, hoge efficiëntie en vervuilingsvrije ontwikkeling van elektrische energie en elektronische producten steeds strenger. Magnetische kerncomponenten spelen een zeer belangrijke rol in dergelijke producten, en amorfe nanokristallijne zachte magnetische materialen. Het is de beste keuze om traditionele magnetische materialen te vervangen vanwege de uitstekende magnetische eigenschappen. De spoel van de verkeerslusdetector werd goed gebruikt.  

verkeerslusdetectorspoel

 


 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us