Voertuiglusdetectorspoel met lusspoel van goede kwaliteit.

Productdetails
Merk Edele
Serienummer CL
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD 75
Minimum bestelling 1 stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 1 set (305 meter)
Mogelijkheid om te leveren 3000 per / maand

Voertuiglusdetectorspoel

Vehicle Loop Detector Coil met goede kwaliteit. Veel leveranciers hebben een lusspoel nodig voor een enkelkanaals lusdetector of tweekanaals lusdetector. voertuiglusdetectorspoel met stroomfrequentie doorstaan ​​spanningstest: 3000V, temperatuurbereik: -65 ~ + 250 ° C, geleider: verzilverde koperen draad of vernikkelde koperen draad of vertinde koperen draad. Kleur: rood en zwart. Leveringslengte: korte segmenten van niet minder dan 10 meter zijn toegestaan, maar het aantal mag niet meer dan 10% van de totale levering bedragen.   Lage hartslag, anaëroob koper, vlamvertragende isolatie, goede elektrische geleiding. Lage weerstand, lage warmte, langdurige geleidbaarheid. De lusdetectiespoel kan   bestand tegen lage temperaturen van min 60 graden en hoge temperatuurbestendigheid van 180 graden.

voertuig lusdetector spoel

 

 

Onze fabriek belangrijkste export voertuiglusdetector en de voertuiglusdetectorspoel. Overweeg de werking van onze voertuiglusdetector. we zullen kiezen voor een lusspoel voor voertuigen van goede kwaliteit. toen was er een auto. de lusdetector kan nauwkeuriger worden gedetecteerd. Wat ' s meer. we bieden een tweekleurige voertuiglusdetectorspoel en deze was zwart en rood. nadat u een bestelling heeft bevestigd. je kunt me vertellen wat je wilt.   Het spoelpakket van de voertuiglusdetector zeer perfect.   Buiten dozen. we zullen wat   plaatsen Bubbeltjesplastic. dan kan het worden beschadigd tijdens levering over lange afstand. en het brutogewicht is groter dan het pakketvolume. lusspoel te koop, groothandel lusspoel, lusdetectorspoel.    

voertuig lusdetector spoel

 

 

Productkenmerken De spoelkern van de voertuiglusdetector   is gemaakt van de nanokristallijne strip, die een hoge magnetische permeabiliteit en een lage coërcitiekracht heeft. Vooral in de beginfase van magnetisatie is het erg gevoelig voor lekstroom. De lekstroom van de ijzeren kern heeft een kleine bedrijfsstroom. Tegelijkertijd is het bestand tegen hoge stroomstoten. Omdat het nanokristal um een ​​orde van grootte hoger is dan dat van permalloy, is de gevoeligheid hoog. Voor de lekschakelaar die dezelfde gevoeligheid vereist, kan het aantal windingen van de primaire wikkeling worden verminderd, waardoor het volume van de lekschakelaar wordt verkleind. De kosten worden bespaard en aan de technische vereisten wordt voldaan. Legering gemaakt van de kern van de lekbeschermingsschakelaar heeft de prestatiekenmerken 1, lage coërciviteit, hoge initiële permeabiliteit - kan de lekstroom van de lekschakelaar verminderen 2, de magnetische verzadigingsinductie is hoger dan de permalloy - is bevorderlijk voor de keuze van een hogere werkende magnetische inductiepunt 3, hoge magnetische permeabiliteit - verbetert de nauwkeurigheid van de transformator aanzienlijk, verkleint het verhoudingsverschil 4, lichtgewicht, lage kosten - de prijs is aanzienlijk beter dan de permalloy 5, heeft een goed anti-overbelastingsvermogen en goede temperatuurstabiliteit - magnetisch eigenschappen van op ijzer gebaseerde nanokristallijne legeringen voor lekbeschermingstransformatorkernen die lange tijd kunnen worden gebruikt bij 55 tot 130 ° C (vergeleken met permalloy) Product Parameter Beschrijving Nulvolgorde stroomtransformator (lekbeschermingsspoel).   De voertuiglusdetectorspoel met vele voordelen. als u meer gedetailleerde informatie wilt weten. u kunt 1 set bestellen voor kwaliteitstesten.    

voertuig lusdetector spoel

 

 

 


 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us