blinde klokdrukknop met IP65 waterdicht

blinde klokdrukknop met IP65 waterdicht

Productdetails:

  • Merk:NobTra
  • Serienummer: PTB-20BS-V12
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 56,2
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, bankoverschrijving, online bestelling van alibaba, WeChat
  • Pakket details:1 dozen / 10 stuks (38 * 32 * 25 cm)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 Stuk / maand
Contact met ons

blinde klok drukknop

blinde klokknop gebruikt om blinde mensen eraan te herinneren de kruising over te steken om voorzichtig te zijn. Met een dynamisch instelbaar volume. Als de omgeving lawaai is. Dan kun je de stem aanpassen om luid te zijn. Als de omgeving stil is. je kunt je stem aanpassen om lager te zijn.   Met een computer-APP instelbaar en erg handig. De werkspanning van de draadloze hoogspanning bindklokdrukknop was 100-240VAC. Met de economische ontwikkeling besteden klanten in binnen- en buitenland meer aandacht aan verkeersveiligheidsapparatuur. En je kunt de blinde klok overal zien.   In een drukke straat of een afgelegen straat zie je de blinde klok voetgangersdrukknop. Het stroomverbruik van de bindklokdrukknop is lager dan 5watt.   Met de draadloze signaalzender en 3 stuks aansluitdraden.    

blinde klok drukknop

De frequentieband van de blinde klok-drukknop was 2,4 G (2405 MHz-2480 MHz kunnen 16 kanalen worden ingesteld). Het zendvermogen van de drukknop was 200mA. Betreft de communicatieafstand: meer dan 200 meter (dit is de afstand tussen de signaalknop en de ontvanger, en de multi-knop coördineert de werkafstand verder).   Het belangrijkste was de gevoeligheid van de knopontvangst. NobTra IP65 voetgangersdrukknop was -98dBm. Een ander belangrijk punt was dat onze blinde klokdrukknop niet hoeft te worden aangeraakt. je hand sluit gewoon onze drukknop, oké.   de non-touch drukknop is bij veel mensen welkom. Wees veilig en hogere efficiëntie.   Als u onze draadloze blinde klokdrukknop bestelt. je hebt ook een draadloze ontvanger nodig.     1 stks draadloze ontvanger het maximum kan werken met 16 stks blinde klok drukknop in dezelfde kruising. Bijvoorbeeld. Als u 12 stuks blinde klok-drukknop in onze fabriek bestelt.   Kruispunt 1 gebruikt 8 stuks, kruispunt 2 gebruikt 4 stuks. Dan moet u een draadloze ontvanger van 2 stuks bestellen.   Misschien zijn veel klanten geïnteresseerd in de spraakparameter. Laat me het introduceren   aan jou. De kracht van de stemluidspreker van de blinde klokdrukknop was   8 Ω 2W. De spraakverdeling van de non-touch-drukknop was 30-90DB. Voor het audiobestand. er komt een " Tick-tack " . we kunnen uw landstaal toevoegen aan onze blinde klokdrukknop.   Zolang je maar audio levert.

blinde klok drukknop

 

NobTra draadloze ontvangerparameter zoals hieronder:

Voedingsspanning:     10-30VDC  
Detectie-uitgang:   Detectie-uitgang 8 groepen signalen, foutuitgang 1 groepssignaal  
Communicatie-interface     LANx1, 485x1  
Stroomverbruik:   < 1watt    
Uiterlijk maat:     120 * 90 * 56 mm  
Installatiemethode:  

  montage op rails  

blinde klok drukknop

Het voordeel van de blinde klokdrukknop

1.Outlook klein, nieuw, compact, waterdicht ontwerp, eenvoudig te installeren, ABS + PC-materiaal, hoge sterkte en anti-veroudering.
2.Met een contactloze aanraakknop, hygiënischer op openbare plaatsen, met een hoge gevoeligheid en een lange levensduur.
3. blinde klok stem prompts luid, volume kan worden aangepast, dag en nacht volume automatisch schakelen, tegelijkertijd kan de geluidsbron worden aangepast.
4. optionele dynamische volumeregeling functie, de blinde klok kan automatisch het volume aanpassen aan de omgeving van de kruising, die intelligenter is.
5. de draadloze blinde klok-drukknop keurt een 2.4G zelforganiserend netwerk Mesh netwerkcommunicatietechnologie, automatisch signaalrelais, het signaal is stabiel en betrouwbaar, en de afstand is lang.
6. met 32-bits MCU-besturing kan het voetgangersknopsignaal worden uitgevoerd via de ontvanger 8 groep IO-uitgang of 485-uitgang, het uitgangssignaal kan vrij worden toegewezen, of het uitgangsprotocol kan worden aangepast en het verkeerssignaal van derden naadloos op elkaar aansluiten.
7. met led-verlichting en taalherinneringen kunnen de tekst en afbeeldingen van de knopprompt worden aangepast.
8. de draadloze blinde klok pus-knop is uitgerust met configuratiesoftware aan de pc-zijde. Door de netwerkkabel aan te sluiten, kunt u de knopuitgangstoewijzing op de pc configureren en het stemvolume van de blinde klok aanpassen. Specificaties voor selectie van blinde klokknoppen.

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us