videocameradetectie werkt met het verkeerslicht met hoge flux

videocameradetectie werkt met het verkeerslicht met hoge flux

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: NBTCD-3
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD422
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 dozen / 1 stuk (46 * 19 * 22 cm, G / W: 3.12 KG)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 Stuk / maand
Contact met ons

videocamera detectie  

 

videocameradetectie werkt met het controlesysteem. Wordt gebruikt voor kruisingen en lost het probleem van drukte op.   De traditionele lusdetector kan gewoon detecteren of de voertuigen erdoor gaan of niet. Maar door NobTra ontwikkelde verkeerscameradetectie kan de auto detecteren en dit signaal ook doorgeven aan ons controllersysteem. Als dit kruispunt veel auto's heeft. Het volgt het prioriteitsontgrendelingsprincipe en onze draadloze cameradetector stelt u in staat het detectiegebied van de aanwezigheid van voertuigen te lokaliseren en te verifiëren. Aangezien deze gebieden op videobeelden verschijnen, kunt u deze gebieden gemakkelijk verplaatsen als de verkeersomstandigheden veranderen. In aanvulling op. Door middel van videocameradetector. U kunt het detectiegebied tekenen. In het maximum kunt u een detectiegebied van 8 stuks tekenen. De gevoeligheid van de videocameradetectie was ook erg belangrijk. Meestal. We kiezen de gevoeligheid voor " 3 " .  

videocamera detectie

 

De verkeersstroomcameradetectie gebruikt een geavanceerde productarchitectuur die een industriële cameramodule en een videodetectiemodule integreert en integreert beeldacquisitie en videodetectietechnologie. De verkeersstroom-verzamelcamera kan worden geïnstalleerd op de palen zoals seinlichten of straatverlichting op de kruising, weggedeelte, enz., En realiseert de verzameling en monitoring van vele 4-baans verkeersinformatie. Tegelijkertijd biedt het de hele tijd high-definition bewakingsvideo. Met ObTra-videocameradetectie kunt u het detectiegebied voor de aanwezigheid van voertuigen lokaliseren en verifiëren. Als deze gebieden op videobeelden verschijnen, kunt u deze gebieden gemakkelijk verplaatsen naarmate de verkeersomstandigheden veranderen. De NobTar-verkeersdetectiecamera is een geïntegreerd apparaat voor het verzamelen van video-verkeersinformatie en geschikt voor buitenomgevingen. Het verzamelt verkeersgegevens, detecteert verkeersvoertuigen en optimaliseert het verkeerslichtcontrolesysteem in snelwegen, tunnels, stedelijke kruispunten en secties. Bedrade cameradetectie met netwerkdraadverbinding met ons zonnecontrolesysteem. Dan kan het goed werken. Maar onze draadloze verkeersdetectie heeft geen netwerkkabels nodig en het heeft alleen een draadloze antenne nodig, gewoon oké.    

videocameradetector

NobTra draadloos   cameradetectie met goed materiaal en kan die zon en regen weerstaan. Het heeft ook een stofdichte functie. Waarom veel klanten kiezen voor draadloze cameradetectie ter vervanging van het oude model lusdetector.   Met economische ontwikkeling en mensen ' De kwaliteit van leven is aanzienlijk verbeterd. Verkeersveiligheid is belangrijker dan geld. De tweede reden was dat de verkeersdienst een kwalitatief goede verkeersveiligheidsproductie wil bieden. De detectie van de ObTra-videocamera was dus een goede keuze voor jullie allemaal. Voor de toekomst. We zullen enkele nieuwe technieken bespreken voor onze videocameradetectie. Bijvoorbeeld. Identificeer het voertuigtype en   Vlootlengte.   Deze twee functies zijn erg belangrijk en zullen u helpen de verkeerssituatie goed te kennen. Voor draadloze cameradetectie. Het kan ook werken met ons hot-sale verkeerslicht met hoge flux, voetgangersdrukknop en zonne-energie draadloos controllersysteem. Het maakt niet uit wat voor soort verkeerscameradetector u wilt. Het belangrijkste was de kwaliteit en de goede werking.   NobTra zal ons best doen om ons product goed voor u aan te bieden.  

videocameradetector

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us