Double Loop Vehicle Detector Installatie Loop Detector Vehicle

Double Loop Vehicle Detector Installatie Loop Detector Vehicle
Double Loop Vehicle Detector Installatie Loop Detector Vehicle

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-200
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 59
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:Doos 50 stuks een doos maat 47 * 30 * 35 cm gewicht 13,8 kg
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 pc / maand
Contact met ons

Dubbele lus voertuigdetector installatie

Double Loop Vehicle Detector Installation nieuw product,   Dubbele lus voertuigdetector te koop, schema voor voertuiglusdetector, bedradingsschema voor lusdetector, verkeersdetector.

Dubbele lus voertuigdetector installatie

Hoe de installatie van de dubbele voertuigdetector te installeren, waar u op moet letten tijdens de installatie en wat u moet doen
Controleer voor de installatie eerst de positie van de installatie-spoel voor de installatie van de dubbele lus voor voertuigdetector, teken het snijpatroon op de positie van de installatie-lusdetector   spoel, en vermijd snijden in een rechte hoekvorm bij het snijden van de lusdetectorspoel, vooral omdat de rechte hoekvorm de lijnhuid gemakkelijk kan beschadigen. De basisvereisten voor installatie zijn bij de aankoop inbegrepen en u kunt de installatiehandleiding raadplegen. Het wordt aanbevolen om een ​​meeraderig snoer te gebruiken dat groter is dan 1,0 mm2 voor de installatie van de lusdetector. De afmeting van de snijspoel is ongeveer 1,0 m ~ 2,0 m en de breedte is ongeveer 0,8 m ~ 1,2 m. De lengte van de installatiespoel is ongeveer 3-4M. Het aantal windingen van de spoel wordt aanbevolen om ongeveer 6 windingen te gebruiken; als u ervoor kiest om de spoelomtrek van ongeveer 4-6M te installeren, wordt het aanbevolen om 5 slagen rond het spoelnummer te gebruiken; als u ervoor kiest om de spoelomtrek ongeveer 6-10M te installeren, wordt het aantal windingen van de spoel aanbevolen om 4 windingen te gebruiken. Als de spoelomtrek ongeveer 10-20M is, wordt het aantal windingen van de spoel geselecteerd als 3 windingen; als de omtrek van de spoel ongeveer 20M-UP is, wordt het aanbevolen aantal omwentelingen van de spoel 2 windingen te zijn. De spoel moet een restlijn over hebben en de resterende draad is ongeveer 15 mm gedraaid met de detector verbonden. Onder normale omstandigheden geldt dat hoe meer spoelwikkelingen zijn geïnstalleerd, hoe lager de frequentie, hoe relatief zwakker het ontvangen signaal; hoe kleiner het aantal spoelspoelen, hoe hoger de frequentie en hoe sterker het ontvangen signaal; het wordt aanbevolen om de spoelen redelijk te rangschikken. De positie van de spoelinstallatie en inbedding moet proberen de installatie van de deur van de elektrische sluiter en signaalinterferentie op aangrenzende plaatsen te vermijden.

Dubbele lus voertuigdetector installatie

Als het installatiedisplay van de Double Loop Vehicle Detector niet goed werkt na de installatie, controleer dan de volgende items stap voor stap. Controleer eerst de RESET-knop. Dit is de knop om de detectiehost te resetten. Bekijk na het gewicht de rode LED POWER. Als het led-lampje aangeeft dat de status niet helder is, moet u de externe voeding en interne zekering controleren; Als de groene LED CH1 / CH2 knippert, is er mogelijk kortsluiting in het spoelcircuit. Als het aantal spoelomwentelingen onvoldoende is, zal het knipperen traag zijn, zal de dubbele lus voertuigdetector worden geïnstalleerd en zal het aantal open spoelen te hoog zijn. Het groene lampje knippert snel; het aantal spoelomwentelingen is onvoldoende (wat aangeeft dat de frequentie te hoog is): de frequentiekeuzeschakelaar kan op LOW worden gezet. Als het nog steeds te hoog is, moet het aantal omwentelingen van de spoel worden verhoogd; het aantal spoelomwentelingen is te groot (wat aangeeft dat de frequentie te laag is): de frequentie kan worden gewijzigd. Selecteer de schakelaar naar HI. Als het nog steeds te laag is, verminder dan het aantal omwentelingen van de spoel. Als het eenmaal lang knippert, is het vorige circuit defect.

Dubbele lus voertuigdetector installatie

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us