Goede kwaliteit videocameradetector met draadloze verbindingsdetector

Productdetails
Merk Edele
Serienummer TCD-8
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD620,9
Minimum bestelling 1 stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 1 doos / 1 set (46 * 19 * 21 cm)
Mogelijkheid om te leveren 3000 per / maand

Videocameradetector van goede kwaliteit  

Videocameradetector van goede kwaliteit voldoet aan de behoeften van de klant. Als detectieapparatuur. Zijn functie en de technische eis zijn hoger. Maar ondertussen. Het kost is erg duur. De eisen voor videovoertuigdetectoren voor verkeersinformatiediensten, verkeersstroomstatistieken en analyse zijn bijvoorbeeld anders dan die voor videovoertuigdetectoren die worden gebruikt voor verkeerssignaalcontrole en moeten duidelijk worden gedefinieerd in de norm.   Maar de hoofddetector van de videocamera detecteert het gebied of er lading is   of niet. In de toekomstige ontwikkeling zullen we ons in deze richting in deze richting ontwikkelen.   Kwantitatieve detectie, zoals verkeersstroom, vastleggingspercentage voor voertuigovertredingen, enz. Maar voor sommige indicatoren is het moeilijker voor de gebeurtenis om een ​​objectieve evaluatie te bereiken, zoals de afdruksnelheid van het voertuig. Er moeten verschillende testmethoden worden ontwikkeld volgens verschillende gebruiksaanwijzingen.  

videocameradetector van goede kwaliteit

Voor draadloze videocameradetectoren is het grootste probleem de beeldbron. Voor een populaire videodetector die aan de detectie-eisen van een beeldbron kan voldoen, kan de index voor een andere beeldbron ernstig dalen. De meer voor de hand liggende voorbeelden zijn dag en nacht, met schaduwen en geen schaduwen. Daarom moet de afbeeldingsbron de verzameling typische afbeeldingen zijn. De test van een indicator moet worden uitgevoerd op alle objecten van een typische beeldcollectie. Het vermogen van het geteste product om zich aan te passen aan de technische praktijk hangt af van de wetenschappelijke en typische kenmerken van de beeldbronreeks. En representatief. Voor een typische beeldbronset moeten sleutelparameters zoals de laagste uitgangssignaal-ruisverhouding, resolutie en dynamisch bereik worden gespecificeerd. Kenmerkend voor videodetectietechnologie voor voertuigen, videocameradetector van goede kwaliteit is een multifunctionele detector met een groot gebied met totaal andere kenmerken en detectiemogelijkheden dan andere voertuigdetectoren. Het moet zijn unieke detectiefunctie in de norm weerspiegelen. Zoals wachtrijlengte, lijnoverschrijdend rijden, etc.   Het voltage van de videocameradetector was 12-42VDC.  

videocameradetector van goede kwaliteit

Het voordeel van videocameradetector:  
1. De camera   detector is flexibel in te stellen, eenvoudig te installeren, gemakkelijk te gebruiken en beschadigt het wegdek niet. Tijdens onderhoud is het niet nodig de oprit af te sluiten.  
2. De nauwkeurigheid van snelheidsmeting en de nauwkeurigheid van het tellen van verkeersvolumes kunnen in principe een hoog niveau handhaven. Momenteel is de nauwkeurigheid van de snelheidsmeting van de veelgebruikte videodetectoren voor voertuigen in China meer dan 95%, en de nauwkeurigheid van het tellen van het verkeersvolume is over het algemeen ongeveer 98%. Na vele inspecties ter plaatse is gebleken dat na gebruik van een hooggevoelige camera met sterke lichtonderdrukking dezelfde detectienauwkeurigheid als overdag kan worden bereikt zonder 's nachts verlichting van de weg. Pas bij zonsopgang en zonsondergang verandert de helderheid van de achtergrondomgeving aanzienlijk en verandert het voertuig ' De toestand van de lichtschakelaar is inconsistent, de detectienauwkeurigheid is slecht.
3. Het beeld van de videocameradetector van goede kwaliteit kan worden aangesloten op de monitor van de meldkamer, die de verkeersstroominformatie zoals snelheid en verkeersvolume in realtime kan weergeven en een grote hoeveelheid monitoringinformatie voor verkeersmonitoring kan bieden.

videocameradetector van goede kwaliteit

 

 

 

 

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us