Tweekanaals verkeersdetectie met hoge gevoeligheidsdetector te koop.

Tweekanaals verkeersdetectie met hoge gevoeligheidsdetector te koop.
Tweekanaals verkeersdetectie met hoge gevoeligheidsdetector te koop.

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-206
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 59
  • Minimum bestelling: 10 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:Doos 50 stuks een doos maat 47 * 30 * 35 cm gewicht 13,8 kg
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Tweekanaals verkeersdetectie  

Dual Channel verkeersdetectie. Wanneer we verwijzen naar de voertuiglusdetector. Aanvankelijk. we zullen eraan herinneren dat enkelkanaals lusdetector, tweekanaals verkeersdetectie, vierweg lusdetector, videocameradetector. Deze lusdetectortoepassing in parkeersysteem, tolstation, voertuigdetector Instructies Inleiding De voertuigdetector heeft temperatuurcompensatie- en correctiefuncties, die normaal kunnen worden gebruikt bij temperaturen van -40 graden tot 85 graden Celsius, en geëxporteerd naar landen zoals Rusland en India. De LD-206 is een tweekanaals voertuigdetector (ook wel lussensor, tweekanaals verkeersdetectie, voertuigdetector, grondsensor etc.) die alleen wordt gebruikt voor het detecteren van metalen voorwerpen. Hoofdzakelijk gebruikt om voertuigen te detecteren. Geschikt voor parkeerplaatsen, tolstations, snelwegen en controlesystemen voor signaallichten. Grote containerwagens en motorfietsen, fietsen kunnen worden gedetecteerd. De uitvoermodus is een dubbele relaisuitgang.

tweekanaals verkeersdetectie

De voertuigdetector moet in een waterdichte omgeving worden geïnstalleerd, zo dicht mogelijk bij de detectiespoel. Of een voertuigdetector goed kan werken, hangt grotendeels af van de inductiespoel waarop deze is aangesloten. Enkele belangrijke parameters van de spoel zijn onder meer. Het spoelmateriaal, de spoelvorm en de juiste constructie zijn ingegraven. Wees heel voorzichtig bij het installeren. De detectiespoel moet rechthoekig zijn, tenzij de omstandigheden dit niet toelaten. De twee langwerpige vormen staan ​​loodrecht op de richting van de metalen beweging. De onderlinge afstand wordt aanbevolen om één meter te zijn. De lengte van de lange zijde is afhankelijk van de breedte van de weg. Meestal zijn beide uiteinden 0,3 meter smaller dan de wegafstand. Als de omtrek van de spoel meer dan 10 meter is. Moet rond twee gaan. Als de omtrek binnen 10 meter is. Moet rond drie of meer gaan. Als de omtrek binnen 6 meter is. Ik moet eromheen. Een goede manier om het te installeren, is door de aangrenzende spoelen drie of vier slagen af ​​te wisselen. Tweekanaals lusdetector, tweekanaals verkeerssensor, voertuiglusdetector.  

tweekanaals verkeersdetectie

Het Dual Channel Traffic Detection-materiaal is erg goed.   De spoel wordt eerst ingegraven door de groef op het wegdek te snijden met een wegsnijder en onder een hoek van 45 graden af ​​te schuinen op de vier hoeken om te voorkomen dat de hoekkabel de spiraalkabel beschadigt. De sleufbreedte is doorgaans 4 mm en de diepte is 30 tot 50 mm. Snijd tegelijkertijd de groef van de kanaalzijde van de spoel voor de spoeldraad. De inductie van tweekanaals verkeersdetectie is erg belangrijk. onze normale lusdetectorinductie was 20uH-2000uH.     En u zult verwarren waarom onze inductantiewaarde hoger is. Normaal gesproken. Aanbod van andere leveranciers   20uH-200uH. U kunt dus zien dat onze productkwaliteit erg goed is.   Wat uw keuze ook is. en ik ben van mening dat onze tweekanaals verkeersdetectie de moeite waard is om te kopen en dat het u veel zal opleveren. En we zullen ons best doen om een ​​product van goede kwaliteit met services aan te bieden.  

tweekanaals verkeersdetectie


 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us