Dubbele voertuiglusdetector Schematische voertuiglusdetector te koop nieuwe producten

Dubbele voertuiglusdetector Schematische voertuiglusdetector te koop nieuwe producten
Dubbele voertuiglusdetector Schematische voertuiglusdetector te koop nieuwe producten

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD-200
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 59
  • Minimum bestelling: 10 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:Doos 50 stuks een doos maat 47 * 30 * 35 cm gewicht 13,8 kg
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Schema voor dubbele voertuiglusdetector

Schema voor dubbele voertuiglusdetector te koop,   Schematische prijs van dubbele voertuiglusdetector, bedrading van voertuiglusdetector, schakelschema van voertuiglusdetector, inductielusverkeersdetector.

Schema voor dubbele voertuiglusdetector

Als u het Double Vehicle Loop Detector Schematic-product gebruikt en u het Double Vehicle Loop Detector Schematic-product installeert, moet u opletten wat u moet doen en hoe u deze problemen na de storing kunt verhelpen. Installeer eerst de draad die moet worden gebruikt. We raden aan om gekwalificeerde draden aan te schaffen die zijn geproduceerd door reguliere fabrikanten. De grootte van de spoelsnij-installatie tijdens de installatie is over het algemeen gerelateerd aan het model van het in- en uitstappende voertuig. Voorafgaand aan installatie moet de positie van de spoel goed worden bepaald. Het patroon van de vloer van de grondspoel wordt tijdens het zagen in een rechte hoek gesneden. Doordat de draad gemakkelijk door de rechte hoek kan worden doorgeknipt, kan de spoel niet normaal werken. De basisvereisten voor de installatie van de spoel zijn als volgt. Raadpleeg de door ons verstrekte installatie-suggesties. Het wordt aanbevolen om bij de installatie een meeraderig snoer te gebruiken dat groter is dan 1,0 mm2 voor de spoel. De totale lengte van de draad kan 500 meter bedragen. De maat van de snijspoel is over het algemeen ingesteld op een rechthoekig patroon met een lengte van 1,0 m ~ 2,0 m en een breedte van 0,8 m ~ 1,2 m. Als de lengte van de omtrek van de installatiespoel 3-4M is tijdens de installatie, wordt aanbevolen om 6 omwentelingen rond de spoel te gebruiken; Kies ervoor om de spoelomtrek te installeren om 4-6M te installeren, het aantal spoelomwentelingen wordt aanbevolen om 5 windingen te gebruiken; als u ervoor kiest om de spoelomtrek te installeren om 6-10M te installeren, wordt het aantal spoelomwentelingen aanbevolen om 4 windingen te gebruiken; Als u de spoelomtrek kiest om 10-20M te installeren, wordt de spoel Het aantal windingen geselecteerd om rond 3 windingen te worden gewikkeld; Als u ervoor kiest om de spoelomtrek te installeren om 20M-UP te installeren, wordt het aanbevolen aantal spoelomwentelingen ongeveer 2 omwentelingen te gebruiken.

Schema voor dubbele voertuiglusdetector

elke spoel moet een restlijn hebben. De resterende draadinstallatie moet elke 15 mm op de detector worden aangesloten en de installatie wordt voltooid op basis van het aantal geïnstalleerde spoelen. Hoe meer spoelwikkelingen zijn geïnstalleerd, hoe lager de frequentie, hoe zwakker het ontvangstsignaal; Hoe kleiner het aantal spoelen, hoe hoger de frequentie en hoe sterker het ontvangen signaal. Daarom wordt aanbevolen om het aantal spoelen te installeren met inachtneming van het ontvangstsignaal van de spoel en de normale werking van het product.
De positie van de spoelinstallatie en inbedding moet de positie vermijden waar de aangrenzende opwinddeur en signaalinterferentie zijn geïnstalleerd. Deze producten zullen de normale werking van de aardingsspoel verstoren;
Als het aardingsgevoel niet goed werkt, controleer dan de volgende punten. Druk eerst op de RESET-knop om de detectiehost te resetten. Let op de rode LED POWER. Schema voor dubbele voertuiglusdetector Als het led-lampje uit is, controleer dan de externe voeding en interne zekering. De groene LED CH1 / CH2 knippert. Het kan zijn dat het spoelcircuit is kortgesloten. Als het aantal omwentelingen van de spoel onvoldoende is, gaat het knipperen langzaam. Schema voor dubbele voertuiglusdetector Als het aantal open spoelen te veel wordt gedraaid, gaat het groene lampje snel knipperen. Als het aantal spoelomwentelingen onvoldoende is (de frequentie is te hoog): de frequentiekeuzeschakelaar kan op LAAG worden gezet, als deze nog steeds te hoog is, moet u het aantal spoelomwentelingen verhogen; te veel windingen (frequentie te laag): u kunt de frequentiekeuzeschakelaar op HI zetten, als deze nog steeds te laag is, moet u het aantal omwentelingen van de spoel verminderen. Als het eenmaal lang knippert, is het vorige circuit defect.

Schema voor dubbele voertuiglusdetector

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us