Dubbele voertuigdetector Loop Installatie Loop Detector Voertuig te koop

Dubbele voertuigdetector Loop Installatie Loop Detector Voertuig te koop
Dubbele voertuigdetector Loop Installatie Loop Detector Voertuig te koop

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: LD200
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD 59
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:Doos 50st 47 * 30 * 35 cm 14,7 kg
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Dubbele voertuigdetectorlusinstallatie

Dubbele voertuigdetectorlusinstallatie Made in China,   Dubbele voertuigdetectorlusinstallatie te koop, voertuiglusdetectorinstallatie, voertuigdetectielustest, inductielusverkeersdetector.

Dubbele voertuigdetectorlusinstallatie

In Double Vehicle Detector Loop Installation LD200, is DIP 1 een instelbare lusspoel voor intelligente detectie:
DIP 1 Wanneer u ON selecteert, betekent dit dat u ervoor kiest om CH1 en CH2 tegelijkertijd in de intelligente detectiemodus te zetten. De CH1- en CH2-functies zijn voornamelijk bedoeld om dubbele voertuigdetectorlusinstallatie LD200   te voorkomen functie die correct kan werken wanneer het chassis van verschillende modellen hoog en laag is, en tegelijkertijd goede identificatie van voertuigen en voertuigen soepel verstreken. Als de CH1 en CH2 tijdens de installatie niet zijn aangepast om de intelligente detectiemodus te worden, kan de Double Vehicle Detector Loop Installation LD200   zal gemakkelijk de detector doen falen, en er is geen manier om correct te werken. Vooral in dit installatiegebied zijn er vaak slepen. Bij het in- en uitstappen van grote vrachtwagens.

Dubbele voertuigdetectorlusinstallatie LD200 DIP 2 is een instelbare detectordetectiemodus:
Als u DIP NO. DIP 2 deze functie is de voertuigaanwezigheidsmodus.
DIP MODE selecteert ON, wat betekent dat het voertuig in een oneindige modus mag stoppen. (Als het voertuig geparkeerd is in de positie van de spoelinstallatie, zal het voertuig niet automatisch terugkeren wanneer het bestaat, tenzij het voertuig de overeenkomstige positie van de grondspoel verlaat).
Als u ervoor kiest om UIT te schakelen, betekent dit de algemene modus. (Wanneer het voertuig geparkeerd is in de positie van de spoelinstallatie en het voertuig langer dan 30 minuten op de grondspoel stopt, zal het systeem automatisch resetten, het systeem zal standaard naar de afwezigheid van de auto gaan, wat kan worden gebruikt om storingen te verhelpen , als er geen speciale functie is, wordt aanbevolen om naar de OFF-positie te draaien).

Dubbele voertuigdetectorlusinstallatie

Als u DIP 3 selecteert, is dit een functieknop waarmee u de spoeldetectiemodus kunt aanpassen.
DIP MODE selecteert ON Dit is de automatische systeemdiscriminatiemodus voor logische richtingen → (Wanneer het voertuig CH1 naar CH2 opeenvolgend rijdt, geeft CH1 relaisactie aan; als het voertuig CH2 naar CH1 opeenvolgend rijdt, geeft CH2 relaisactie aan). Als UIT is geselecteerd, bevindt de algemene ringkernspoel met twee groepen zich in de onafhankelijke detectiemodus.

Wanneer u ervoor kiest om de DIP 4-knop te gebruiken, is dit een instelbare CH1 relaisuitgangsmodusfunctie:
DIP NR. DIP 4 CH1 relaisuitgangsmodus CH1 spoelstatus, DIP MODUS selecteert UIT CH1 relais als solid-state uitgang, CH1 relais als uitgangsmodus, Als AAN is geselecteerd om aan te geven dat het voertuig de montagepositie van de inductiespoel binnengaat, is het CH1 relais een ogenblikkelijk output. De functie is CH1 relaisuitgangsmodus Wanneer u Double Vehicle Detector Loop Installation selecteert.

LD200 DIP 5-knop, dit is de modus waarmee de CH1-spoelsignaaluitvoer kan worden aangepast:
DIP NR. DIP 5 CH1-detectiemodus CH1-spoelstatus, Wanneer DIP-MODUS is geselecteerd UIT, bevindt de CH1-spoel zich in de inductiemodus.CH1 relaisuitgangsmodus,   Als ON is geselecteerd, bevindt de CH1-spoel zich in de inductiemodus. Het CH1-relais heeft een vertragingsuitgang van 200 ms en een pulsbreedte van 600 ms. Geeft de CH1-relaisuitgangsmodus aan

Dubbele voertuigdetectorlusinstallatie

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us