Draadloze camerasensor met detectie van videocamera's van Chinese leveranciers

Productdetails
Merk Edele
Serienummer TCD-8
Land van herkomst Guangdong, China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Offerte USD620,9
Minimum bestelling 1 stuk
Gemiddelde levertijd Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
Betalingsmiddel T / T, Western Union, contant
Pakket details 25 reeksen / CTN
Mogelijkheid om te leveren 5000 per / maand

Draadloze camerasensor

Draadloze camerasensor   is misschien wel de beste keuze. De draadloze camera   detector gebruikt het virtuele detectiegebied om de verkeersinformatie door beeldverwerking te analyseren. Met de ontwikkeling van beeldverwerkingstechnologie is videodetectie een volwassen technologie geworden die geleidelijk het menselijk oog heeft bereikt. Het effect van WYSIWYG, maar de nauwkeurigheid van de detectie wordt beïnvloed door het weer en moet worden overwonnen. Met de ontwikkeling van intelligent transport zal het gebruik van verkeersinformatiedetectoren steeds meer zijn, het gebruik van spoeldetectoren vereist wegafsluiting en aanleg, maar de nauwkeurigheid van de draadloze camerasensor is de hoogste van alle detectoren. Hoewel de detectienauwkeurigheid van de draadloze detectie   wordt gemakkelijk beïnvloed door het weer, de detectie en installatie van een groot gebied is handig, en het kleine bedrag aan onderhoud in de latere fase zal de videocameradetector van de spoel vervangen als de hoofdstroom van de verkeersstroomdetector.

draadloze camerasensor

 

 

Een belangrijk kenmerk van onze draadloze camerasensor.

1. Gezichtsdetectie, groot detectiebereik, een camera kan 1 ~ 3 rijstroken bestrijken, het detectiebereik is 50-150 meter.
2. detectie parameters: het kan alle parameters detecteren die nodig zijn voor verkeerscontrole: tellen, aanwezigheid, snelheid, bezetting, voertuigkleur, voertuigstroomrichting, voertuigtraject, voertuigafstand, transittijd, verkeersstroomdichtheid.
3. Eenvoudig uit te breiden, de detector wordt op elk moment softwarematig toegevoegd.
4. Bouwperiode: hoeft alleen de camera op te stellen en de videolijnconstructie aan te sluiten.
5. Onderhoudbaarheid: Tenzij de camera een probleem heeft, kan dit door software worden gedaan.
6. Aanpasbaarheid: Foutopsporing, professional nodig.
7. Toekomstgericht: de technologie is volwassen en toekomstgericht. Het is de ontwikkelingstrend van draadloze cameradetectoren in de toekomst. Het is in binnen- en buitenland aangenomen, maar de detectienauwkeurigheid is niet hoog en het percentage vals-positieven is ook hoog.

draadloze camerasensor

 

De draadloze camerasensortoepassing op meer gebied.   De video-voertuigdetector maakt gebruik van videobeeldanalysetechnologie om de items in het gebied te detecteren dat door het beeld wordt bepaald, de vereiste verkeersinformatie te verkrijgen en visuele beelden en realtime verkeersinformatie te leveren.
De opklikeenheid heeft een geïntegreerd ingebed structuurontwerp om een ​​langdurige werking van de apparatuur te garanderen en heeft realtime analyse- en berekeningsfuncties met meerdere banen. Het kan verkeersstroom en verkeersomstandigheden bieden. Videocameradetector vervangt onze traditionele lusdetector. en detector of ze een voertuig hebben. En de resultaten van de test worden rechtstreeks naar onze controller gestuurd, en de verkeerssignaalkans past dynamisch de vrijgavetijd aan. De Hikvision-camera richt zich op video-opname van verkeersoperaties, waarbij roodlichtgegevens van verkeerslichten worden genomen, retrograde opname, opname van verkeersongevallen, dus onze camera is anders dan hen.   De draadloze cameradetector kan werken met een uitgangskaart en een draadloze antenne.   Als u kiest voor Noble draadloze camerasensor. wij bieden u goede verkoopservices. Wat ' s meer. We bieden wat ondersteuning bij installatie en technisch advies.   Welkom om ons te contacteren. als u vragen heeft over ons product.  

draadloze camerasensor


 

 

 

 

 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us