Video voertuig detectie met groothandel draadloze cameradetector

Video voertuig detectie met groothandel draadloze cameradetector
Video voertuig detectie met groothandel draadloze cameradetector

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: TCD-8
  • Land van herkomst:Guangdong, China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD620,9
  • Minimum bestelling: 1 stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:25 reeksen / CTN
  • Mogelijkheid om te leveren:5000 per / maand
Contact met ons

Video voertuigdetectie  

Video voertuigdetectie als testapparaat, de functies, technische indicatoren en detectienauwkeurigheid moeten de gebruiker kunnen ontmoeten ' s technische behoeften en voorkomen dat de indicatoren te hoog of te laag zijn. Een te hoge doelstelling zal de fabricagekosten van het product verhogen en een verspilling van middelen veroorzaken; de index slice zorgt ervoor dat de gegevens te bevooroordeeld zijn, het systeem vertekend of zelfs niet normaal kan worden gebruikt. Daarom moeten verschillende indicatorsystemen of standaardsystemen worden bepaald op basis van verschillende gebruiksrichtingen, zoals de vereisten voor videodetectoren voor voertuigen voor verkeersinformatiediensten, statistieken en analyse van verkeersstromen, en de vereisten voor videodetectoren voor verkeerssignalen. Er zullen verschillen zijn en deze moeten duidelijk in de norm worden gedefinieerd. De video voertuigdetectie kan in plaats van onze traditionele voertuiglusdetector. Als uw kruispunt groot is. dan is het geschikt voor video-voertuigdetectie. Omdat het detectiegebied groot is.   En video-voertuigdetectietechnologie wordt steeds populairder.  

video voertuig detectie

Sommige technische toepassingen vereisen dat video-voertuigdetectie   moet een bepaalde functie hebben. De betrokken functie dient in principe objectief te worden beoordeeld. Dit vereist het testen en evalueren van de indicatoren die de functie beschrijven. Voor sommige indicatoren, kwantitatieve detectie, zoals verkeersstroom, vastleggingspercentage voor voertuigovertredingen, enz .; maar voor sommige indicatoren is het moeilijker om tot een objectieve evaluatie te komen, zoals het punt van de rijsnelheid van het voertuig. Volgens verschillende gebruiksrichtingen moeten verschillende testmethoden worden ontwikkeld. Voor de indicatoren die kwantitatief kunnen worden gedetecteerd, dient de detectiemethode duidelijk in de norm te worden gespecificeerd; voor de indicatoren die niet kwantitatief kunnen worden gedetecteerd, kan een kwalitatieve beschrijving of een referentievergelijkingsschema worden gemaakt. we hebben veel itemtype verkeerslichtcamera-detectie / draadloze cameradetector / videodetectie / bedrade cameradetector.  

video voertuig detectie

 

Voor videodetectie is het grootste probleem de beeldbron. Voor een videodetector die aan de detectie-eisen van een beeldbron kan voldoen, kan de index voor een andere beeldbron ernstig dalen. De meer voor de hand liggende voorbeelden zijn dag en nacht, met schaduwen en geen schaduwen. Daarom moet de afbeeldingsbron een verzameling typische afbeeldingen zijn. De test van een indicator moet worden uitgevoerd op alle objecten van een typische beeldcollectie. Het vermogen van het geteste product om zich aan te passen aan de technische praktijk hangt af van de wetenschappelijke en typische kenmerken van de beeldbronreeks. En representatief. Voor een typische beeldbronset moeten de belangrijkste parameters, zoals de laagste uitgangssignaal-ruisverhouding, resolutie en dynamisch bereik, worden gespecificeerd. Video voertuigdetectie   is een multifunctionele detector voor een groot gebied met totaal andere kenmerken en detectiemogelijkheden dan andere voertuigdetectoren. Het moet zijn unieke detectiefuncties in de standaard weerspiegelen, zoals wachtrijlengte en cross-line. Reizen en ga zo maar door. In de toekomst. onze video-voertuigdetectie zal het voertuigtype detecteren en in sommige andere bestanden. onze video-voertuigdetector zal beter werken.  

video voertuig detectie

 

 


 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us