Verkeersveiligheid Verkeerscameradetector met TCD-8 draadloze cameradetector

Verkeersveiligheid Verkeerscameradetector met TCD-8 draadloze cameradetector
Verkeersveiligheid Verkeerscameradetector met TCD-8 draadloze cameradetector
Verkeersveiligheid Verkeerscameradetector met TCD-8 draadloze cameradetector

Productdetails:

  • Merk:Edele
  • Serienummer: TCD-8
  • Land van herkomst:Guangdong China
  • Certificaat:CE

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  • Offerte:USD620,9
  • Minimum bestelling: 5 Stuk
  • Gemiddelde levertijd:Na ontvangst van betaling 3-5 werkdagen
  • Betalingsmiddel:T / T, Western Union, contant
  • Pakket details:1 sets / CTN (doos maat: 46 * 18 * 21 cm)
  • Mogelijkheid om te leveren:3000 per / maand
Contact met ons

Verkeersveiligheid Verkeerscameradetector

Verkeersveiligheid Verkeerscamera Detector kwaliteit is zeer goed. Noble is de wereldleider op het gebied van videobeeldverwerking voor verkeersanalyse: de fabrikant van verkeersgegevensverwerving en geautomatiseerde intelligentie voor gebeurtenisdetectie, het kruispunt van detectie en beheer van beveiligingscamera's op het kruispunt, de maker van een veilige en soepele doorstroming. Heeft de kruising een beveiligingscamerahoes nodig? Het antwoord is ja. Het ' s dringende behoefte aan verkeerscameradetector.  

Verkeersveiligheid Verkeerscameradetector

 

Als ISO9001-gecertificeerd bedrijf streeft Noble ernaar om aan de eisen van zijn klanten te voldoen door betrouwbare producten van uitstekende kwaliteit te leveren.   Noble heeft een aantal distributeurs en ondersteunt al haar producten lokaal, inclusief draadloze cameradetectoren en voetgangersknoppen. Bovendien biedt Noble de meest geavanceerde video voor verkeersveiligheidscamera's voor de overheid en nieuwe dealer, voorzieningen en sommige wegenbouw. De gebruiksvriendelijke zoeker voor de draadloze verkeerscameradetector is zeer compact, gemakkelijk mee te nemen en krachtig genoeg om verborgen cameralenzen te herkennen, ongeacht of de camera zendt of niet.

Verkeersveiligheid Verkeerscameradetector

Weet of uw auto wordt gecontroleerd. Het apparaat heeft een brede toepassing, klein formaat, gemakkelijk mee te nemen en gemakkelijk in het gebruik. Deze intelligente verkeerscameradetector weet nauwkeurig waar het voertuig zich in die richting bevindt. Draadloze cameradetector is handiger dan de bedrade cameradetector. als u kiest voor de draadloze cameradetector. dan kunt u wat kosten van? kabel besparen. Als je eenmaal hebt geleerd hoe je een videocameradetector moet bedienen, zul je   vinden dat het een goed hulpmiddel is voor verkeersveiligheid. en draadloze cameradetector kunnen signalen ontvangen zolang u een draadloze antenne heeft. Onze videocameradetector is ideaal voor honderden toepassingen en levert hoogwaardige beelden in een reeks lichtomstandigheden, terwijl de opslag- en bandbreedtevereisten worden geminimaliseerd - en datagestuurd situationeel bewustzijn biedt om u te helpen de verstandige beslissing te nemen. Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van constructief ontwerp, werkt Noble Road Safety Traffic Camera Detector bij slecht weer. Onder invloed van tyfoons, zandstormen en smog kun je bijvoorbeeld nog steeds hard werken. nobele draadloze camera.   Het belangrijkste punt van de detector waren materialen van topkwaliteit met geavanceerde technologie. wat ' s meer. onze draadloze videocameradetector. Gegevensoverdracht zeer snel en zonder vertragingsprobleem.

Verkeersveiligheid Verkeerscameradetector

 

 

De onderstaande tabel simuleert het camerabeeld met  

Baanbreedte = 3,5 m / 11,4 ft

    Inbouwhoogte     Side-fired (camera aan de kant van de weg)   overhead (camera over de weg)
      6 m / 19,7 ft   Maximale detectieafstand = 30 m / 98,4 ft Maximale detectieafstand = 30 m / 98,4 ft   Maximale breedte = 15m / 45ft  
      9 meter / 29,5 ft   Maximale detectieafstand = 30 m / 98,4 ft

Maximale detectieafstand = 30 m / 98,4 ft Maximale breedte = 22 m / 72,2 ft

    12 meter / 39,4 ft   Maximale detectieafstand = 30 m / 98,4 ft  

Maximale detectieafstand = 30 m / 98,4 ft Maximale breedte = 30 m / 98,4 ft

 

 

 

 

 

 

gerelateerde producten:

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
FAX :
+86(755)27651483
- de telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District

Send Us an Email

contact us