Videocamera -detector met draadloze verkeersdetectie te koop

Productdetails
Serienummer TCD-8
Land van herkomst Guangdong China
Certificaat CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Minimum bestelling 1 stuk
Gemiddelde levertijd Na het ontvangen van betaling 4-6 werkdag
Betalingsmiddel T/T, Western Union, in contanten
Pakket details 1 sets/ctn
Mogelijkheid om te leveren 5000 per/maand

Videocamera -detector  

Richtlijnen om de aanwezigheidsdetectiezones te definiëren.

 1. Zone -grootte en positionering : Definieer de detectiezone met afmetingen die overeenkomen met die van een standaardvoertuig, wat zorgt voor een optimale dekking. Plaats de zone precies in de stopbalk om ervoor te zorgen dat voertuigen binnen zijn grenzen tot stilstand komen. Account voor de mogelijkheid dat voertuigen iets stoppen voor of buiten de stopbalk.

 2. Overlap Strategie : Verbeter de nauwkeurigheid van de detectie door overlappende zones te gebruiken. Door twee overlappende zones te gebruiken, wordt de kans op voertuigen die voor of achter een zone stoppen, geminimaliseerd. Deze strategische regeling zorgt voor een uitgebreide dekking en vermindert het risico van gemiste detecties.

Videocamera -detector

Detectie 's nachts

 1. Nachtdetectie : Tijdens de nachtelijke operatie worden voertuigen voornamelijk gedetecteerd door hun koplampen. Het is dus absoluut noodzakelijk om ervoor te zorgen dat detectiezones het gebied onder alle omstandigheden omvatten die onder alle omstandigheden wordt verlicht, wat een nauwkeurige detectie garandeert, ongeacht de lichtomstandigheden.

 2. Richtingsgevoeligheid : Neem richtinggevoeligheid op in detectiezones om ongewenste detecties te verminderen veroorzaakt door voertuigen die in de tegenovergestelde richting reizen. Configureer de richtingzone altijd in lijn met de normale verkeersstroom, zodat detecties zijn geoptimaliseerd voor de beoogde verkeersrichting.

 3. Fabrieksinstellingen en standaardzones : In nieuwe instellingen wordt de detector vooraf geconfigureerd met standaard aanwezigheidsdetectiezones op basis van fabrieksinstellingen. Aan elke zone is een specifiek uitvoernummer toegewezen voor gestroomlijnde installatie en installatie. Als aanbieder van betaalbare draadloze beveiligingscamera's en videocameraoplossingen zorgt onze fabriek ervoor dat deze standaardinstellingen een gemakkelijke implementatie en betrouwbare prestaties vergemakkelijken.

Videocamera -detector

 

Verbeterde specificatie voor videocamera -detector:

De videocamera -detector heeft nauwkeurige specificaties om optimale prestaties te garanderen:

 • Onafhankelijke uitgangskastvermogen : Met een robuuste kracht van 1.68 W zorgt de onafhankelijke uitgangsbox voor stabiele functionaliteit.
 • Camera Startup Stage Power : Tijdens de initialisatie piekt de camera op 8.16W, die snel overstaat naar zijn operationele toestand.
 • Operationeel stroomverbruik : Het handhaven van de efficiëntie tijdens de werking, het apparaat verbruikt 5,1W, waardoor langdurig gebruik zorgt zonder de prestaties in gevaar te brengen.
 • Wireless antenne CW-583 vermogen : De geïntegreerde CW-583-antenne werkt op een betrouwbaar vermogensniveau van 1,4 W, wat naadloze draadloze connectiviteit vergemakkelijkt.
 • Lenstypen en focale detectieafstand :
  • Wijd hoeklens: uitgerust met een 2,8 mm lens, detecteert deze binnen een bereik van 0-30 m, met een uitgebreide uitzichten.
  • Smalle-hoeklens: met een 6,0 mm lens, het breidt de detectiemogelijkheden van 15m tot een indrukwekkende 75 m uit, waardoor precieze identificatie mogelijk is, zelfs op afstand.
 • Verkeersdetectie en montagehoogte : Ontworpen voor diverse toepassingen, biedt de detector zich aanmontagehoogtes variërend van 3,5 m tot 12 m, waardoor een aanpasbare implementatie in verschillende verkeersscenario's wordt gewaarborgd.
 • CMOS -type : Gebruik van een geavanceerde 1/2.8-kleur CMOS-sensor, de detector levert beeldmateriaal met hoge resolutie voor nauwkeurige analyse.
 • Compressietechnologie :: Gebruik van geavanceerde compressietechnieken, waaronder MJPEG en H.264, de detector optimaliseert gegevensopslag en transmissie -efficiëntie zonder de beeldkwaliteit in gevaar te brengen.
 • Visuele verificatie- en aanpassingsopties :
  • De TCD -serie maakt directe visuele verificatie van detectiegebieden voor voertuigen mogelijk, waardoor gebruikers in staat zijn om interessegebieden te lokaliseren en te verifiëren met precisie.
  • Aanpassingsopties strekken zich uit tot OEM -services, waardoor klanten extra functies kunnen aanpassen aan hun specifieke vereisten. Werk samen met onze ervaren ingenieurs, klanten kunnen hun ideeën voor verbeteringen delen, waardoor oplossingen op maat worden gesteld die aan hun unieke behoeften voldoen.
 • Toewijding aan klantenservice en kwaliteit :
  • De kern van onze filosofie ligt een niet -aflatende toewijding aan klanttevredenheid en productuitmuntendheid. We geven prioriteit aan het leveren van uitzonderlijke service en topkwaliteit van de top en erkennen ze als fundamentele pijlers van ons succes.
  Materiaal:     Aluminium  
  Dimensie:     Verticaal gemonteerd 42*17*13cm  
  Sunshield:     Optioneel  
  Werkspanning:     12-42VAC
  IP adres :     Ja  
  Communicatie -pc -sensor:   Interface & Via Ethernet  
  Koppel :   485, Wireless, Ethernet  
  Pc -tool voor instellingen:   Verkeersconfiguratie Toll  

 

Verbeterde voordelen van videocamera -detector:

 1. Compacte integratie : Naadloos combinatie van camera en controller in een compacte eenheid, onze videocameraddetector biedt een ruimte-efficiënte oplossing zonder functionaliteit in gevaar te brengen.

 2. Verbeterde gevoeligheid : Met een breed dynamisch bereik en hoge gevoeligheid, zorgt de detector voor nauwkeurige detectie en duidelijke beelden, zelfs bij uitdagende lichtomstandigheden.

 3. Niet-opdringerige installatie : Ontworpen voor niet-opdringerige grondinstallatie, de detector minimaliseert de verstoring van de omliggende omgeving met behoud van optimale prestaties.

 4. Dag en nacht aanpassingsvermogen : Met de mogelijkheid om zich aan te passen aan variërende lichtomstandigheden, inclusief dag- en nachtscenario's, garandeert de detector de dag een continue surveillance en betrouwbare detectie.

 5. Real-time verificatie en monitoring : Biedt realtime verificatie en monitoring, de detector maakt een snelle respons op gedetecteerde gebeurtenissen mogelijk, waardoor tijdige interventie en verbeterde beveiliging worden gewaarborgd.

 6. Live verkeersbewaking : Biedt een realtime beeld van verkeersomstandigheden, de detector levert uitgebreide inzichten in wegactiviteiten, waardoor geïnformeerde besluitvorming en efficiënt verkeersbeheer wordt vergemakkelijkt.

 7. Voertuigdetectie : Gespecialiseerd in het detectie van de wegvoertuigen, de detector identificeert en volgt voertuigen nauwkeurig, waardoor de veiligheid en efficiëntie op wegen wordt verbeterd.

 8. Video -transmissie en wachtrijdetectie : Gemacilitatie van naadloze videoverzending, de videocamera -detector ondersteunt een efficiënte gegevensoverdracht voor uitgebreide wachtrijdetectie, waardoor proactief beheer van verkeerscongestie en optimalisatie van de verkeersstroom mogelijk wordt.

Videocamera -detector

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us