Verkeer afteltimer van 500 mm

Verkeer afteltimer van 500 mm

Vandaag introduceer ik een Traffic Countdown Timer van 500 mm, die in veel landen geliefd is. Het kan vooral worden gebruikt als een herinneringsfunctie voor het aftellen op de kruising van de grot of op de oprit.

Laat me eerst enkele kenmerken van dit product uitleggen.

1. met behulp van hoge helderheid Taiwan Epistar chip lamp kralen, de kleur is opvallend, de kleur is verschillend, en het heeft een goede zichtbaarheid, ongeacht dag en nacht. Laag verlies, uniforme helderheid, standaard chromatogram, lange levensduur. Vergeleken met traditionele lichtbronnen (zoals gloeilampen, wolfraam-halogeenlampen) is de energiebesparing ongeveer 85%.

Het door ons ontworpen detectiecircuit heeft isolatie- en anti-interferentiefuncties, die 120 volt piekinterferentiespanning of lekspanning kunnen filteren. Uniek circuitontwerp, via een speciaal optisch distributiecircuit, kan het licht een uniform effect bereiken. De gemengde circuits zijn onderling verbonden en onafhankelijk. Een lamprups is beschadigd en heeft geen invloed op de werking van andere LED-lampen. Het oppervlak van de printplaat is behandeld met een matte coating om het verkeerslichtlicht storingsvrij en hoge betrouwbaarheid te laten schijnen.

Verkeer afteltimer van 500 mm

3.   NobTra afteltimer maakt gebruik van microcomputerbesturingstechnologie, die automatisch de tijd van verkeerslichtlichten in realtime kan detecteren of ontvangen. Het ingebouwde software- en hardwarewaakhondcircuit maakt het stabiel en betrouwbaar. Met behulp van een CPU-processor voor timing kan het automatisch de aan- en uit-tijd van verkeerslichten volgen zonder handmatige aanpassing. Als er een fout is opgetreden in de tijd van het verkeerslicht, kan de afteltimer automatisch worden gecorrigeerd.

verkeerslicht licht

4.NobTra 500 mm Traffic Countdown Timer-timer gebruikt Meanwell constante spanning en constante bronvoeding om een ​​stabiele productkwaliteit te garanderen. Klein formaat, lichtgewicht, laag stroomverbruik, stabiele uitgangsspanning en goede weerstand tegen sperspanning. Aanpassen aan een breed spanningsbereik. 110 ~ 220VAC, 12 ~ 24VDC kan normaal werken.

5.NobTra aftellen   timer   serie verkeerslichten hebben een verscheidenheid aan behuizingen om aan de behoeften van verschillende toepassingsscenario's te voldoen. Onder hen zijn de 200 mm, 300 mm en 400 mm countdown-timerschalen gemaakt van pc-materiaal met een lichtgewicht, hoge hardheid en hoge flexibiliteit; het is volledig afgedicht met UV-bestendige siliconen en lekt geen water. De hele afteltimer is licht in gewicht en eenvoudig te installeren. De Traffic Countdown Timer van 500 mm maakt gebruik van hoogwaardige aluminium profielen, eenmalig gegoten aluminium, sterk en duurzaam, geschikt voor alle soorten slecht weer.

Afteltimer

6. de aluminium parasol vermijdt direct zonlicht om de kleur van het licht te beïnvloeden. Het elektrostatische poederspuitproces op hoge temperatuur wordt toegepast, dat niet roestig is en niet gemakkelijk te oxideren. Het materiaal is bestand tegen hoge temperaturen, extreme kou, vervorming, veroudering, waterdicht en vochtbestendig.

7.Breed timingbereik: eencijferig afteltimerbereik is 1-9s;

Tweecijferige afteltimer timingbereik 1-99s;

Het tijdbereik van de afteltimer van twee en een half is 1-199s;

Het tijdbereik van de driecijferige afteltimer is 1-999s.

8.   Afteltimercombinatie: afteltimer + pijlverlichting, afteltimer + volledige bal verkeerslichten, afteltimer + voetgangersverlichting, enz. We kunnen OEM, willekeurige combinaties leveren op basis van de werkelijke kruising of klantvereisten.

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us