solar draadloos verkeersregelingssysteem

2020-12-17

  het draadloze zonne-verkeerscontrolesysteem

NobTra biedt een intelligent aangedreven voertuig   MulSla solar verkeersregelingsoplossing, het maakt een verkeersagent gemakkelijk en effectief een kruispunt met draadloze afstandsbediening. Wat ’ s meer. Het kan de schade aan het controlesysteem elimineren die wordt veroorzaakt door een ongereguleerd elektriciteitsnet en onweer. Het systeem wordt gevoed door een batterij. Overdag zet het zonnepaneel lichtenergie om in elektrische energie om het systeem te voeden. De overtollige elektriciteit wordt opgeslagen in de batterij en de elektrische energie wordt 's nachts aan het systeem afgegeven. Elke salve controller heeft zijn eigen IP-adres. 16 stuks slave-controller met een 16 stuks IP-adres. U kunt het in elke richting plaatsen. (Oost, Zuid, West, Noord). Extra. u kunt de looptijd van elke verkeerslichtcontroller instellen. Het ' Het is handig om de tijd van het verkeerslicht in te stellen via de telefoonapp of computer. 1 stks master controller rust maximaal 16 stks slave controller uit.   De meervoudige zalfcontroller kan geschikt zijn voor complexe kruispunten of aangrenzende kruispunten (de afstand tussen aangrenzende kruispunten moet meer dan 1 meter zijn). Als twee aangrenzende kruispunten 1 stuks hoofdcontroller en 16 stuks zalfcontroller installeren. Dit bespaart niet alleen kosten, maar vergemakkelijkt ook de installatie.  

solar draadloos verkeersregelingssysteem

 

Het voordeel van de   solar draadloos verkeersregelingssysteem:

 

1. Met WIFI-communicatie tussen controller met mobiele App.Set de afstand binnen 20 meter. Controle door mobiele APP, it ' is handig voor het programma en het debuggen op de site.

 

 

2. Het systeem maakt gebruik van draadloze communicatie tussen elke richting en is samengesteld uit een hoofdcontroller en een zalfcontroller, waardoor materiaal- en arbeidskosten voor het leggen van kabels worden bespaard.

 

 

3. De signaaldekking van de host en slave is breed, tot 200 meter, signaalstabiliteit. Het is geschikt voor grote en complexe kruispunten.

 

4. een host, meerdere slaven. Er is slechts één host nodig en 1-16 slave-signalen kunnen willekeurig worden toegevoegd.

 

5.GPS voor realtime synchroon, maak de groene golffunctie waar. Zorg voor groene lichten op alle kruispunten om een ​​inspectie door nationale leiders te vergemakkelijken.

6. Signaalplan: 240 oplossing, 30 periodetijd, 240 menu's met 60 fasen. Weekplan, speciaal dagplan, alle rode tijd, rode verlenging, etc. toestaan. De controller kan worden ingesteld met een weekplaninstelling (maandag tot zondag) en een vakantieplaninstelling.  

 

7. Elk   solar draadloze verkeersregelaar systeem was zijn eigen IP-adres. U kunt het in elke richting plaatsen. (Oost, Zuid, West, Noord). 16 slaven worden tegelijkertijd gebruikt en de signalen interfereren niet met elkaar.  

 

8. Dit verkeerscontrolesysteem is geschikt voor alle soorten gangbare kruispunten, zoals kruispunten, T-vormige kruispunten, enkelvoudige kruispunten, etc., en ondersteunt maximaal 64 rijcontroles (36 voertuigkanaal, 16 voetgangerskanaal) .                

9. Ondersteuning van meerdere communicatiemethoden. Ethernet-communicatie, WIFI-communicatie, GPRS-communicatie, 4G-communicatie.                  

solar draadloos verkeersregelingssysteem

10. Ondersteuning van communicatie met één computer en gecentraliseerde besturingscommunicatiemodus van de bovenste computer. Gecentraliseerde controle van meerdere kruispunten in de stad kan worden bereikt door gecentraliseerde controle.

 

11. controlecentrum monitoring functie. De verkeersleider   kan bewaking op afstand van het controlecentrum, online pc-terminal voor verkeersstroomcontrole en handmatige tussenkomst realiseren

 

12. Het draadloze verkeerscontrolesysteem kan werken met het verkeerslicht, de videocameradetector, de drukknop of een ander apparaat

 

13. Ondersteuning van verschillende speciale menu's. Zoals het display uitschakelen, geel knipperend aan alle kanten, allemaal rood aan alle kanten, enz. Software verkeersmanagement controlesysteem met beheer op afstand. Zoals knooppunt uit, haastoproep, gedwongen knipperen, etc.

 

14. Google, Bing, enz. Kaart niet nodig om de kaartondersteuning online kaart en offline kaartgegevens bij te werken.

 

15. De status van de lamp kan globaal worden ingesteld. U kunt bijvoorbeeld de gele lichttijd instellen, geel knipperen maakt het mogelijk, geel licht inschakelen voordat het groene licht komt, rood licht knippert in de baan, knipperende tijdinstelling van het voetgangersverkeerslicht, enz., Om aan de verschillende instellingen te voldoen normen en gewoonten van verschillende landen.

 

16. Met weerstand tegen hoge en lage temperaturen. Het werktemperatuurbereik van meerdere slaafcontrollers was -40 ℃ -70 ℃.

 

17. Met de kast zijn de waterdichte prestaties beter. De batterij, zonnelader en ontlader en slaaf zijn allemaal in de kast geplaatst, die waterdicht, veilig en diefstalbestendig is.

 

18. Met 5 jaar kwaliteitsgarantie. Goede verkoopdiensten en service na verkoop.  

Strikte QC-afdeling. Voordat u goederen bij u aflevert. We zullen de kwaliteit van de goederen dubbel controleren. Zo kan kwaliteit worden gegarandeerd.  

 

19. Gebaseerd op uw werkelijke behoefte. We kunnen verschillende draadloze zonne-stoplichtoplossingen voor u aanbieden.   Professionele ontwerpers ontwerpen de weergaven van kruispunten op basis van werkelijke kruispunten.                                  

 

20. We kunnen service op afstand bieden. Als u enige verwarring heeft of het probleem van het draadloze zonne-verkeerscontrolesysteem tegenkomt.

solar draadloos verkeersregelingssysteem

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us