Infrarood fotocel beam sensor 1-20M detectiebereik

2020-07-02

12 / 24V Automatische deursensor Infrarood fotocel

Automatische deursensor infrarood fotocel, bij het onderbreken van het infrarood, zal het relais het schakelsignaal uitvoeren, het kan werken voor parkeerbarrière, looppoort, voertuigpoort als lichaamsinductie. Het kan ook werken als anti-inbraakdetectie voor ramen, deuren en doorgangen.

Infrarood fotocel

Technische parameter:

Stroomvoorziening 12/24 (VAC / VDC)
Max. Bereik 20 meter (binnen of buiten)
Opera temperatuur -10 ℃ - 60 ℃
Max.TX werkende stroom 25mA
Max. Hoogte RX werkende stroom 35mA
Max. Hoogte Relaiscontact Max. 500mA e 48Vac / dc
IP-tarief Ip65 met rubber

Kenmerken van infrarood fotocel:

1.Single beam sensor / single beam detector wordt gebruikt voor automatische schuifdeur, luikdeur, garagedeur ramen etc.

2.Bestaat uit een zender en een ontvanger en de geïntegreerde versterker kan infraroodstraling produceren. Smalle infraroodstraal (I of II) kan onderbreking door extern licht voorkomen.

3.Zelfs geïnstalleerd op lage hoogte (20-40 cm vanaf de vloer), kan de detectieafstand ook worden gegarandeerd (2-20 meter).

4. De IR-20 heeft een zelfdetectiefunctie voor de schuifdeuren. Zodra de zelfdetecterende straal is onderbroken, stopt de deur met sluiten en keert snel terug naar de uiterste breedte. De deur gaat open totdat de detectiestraal weer wordt hervat. Wanneer de deur volledig sluit, wordt de detectiestraal ongeldig.

Operatie:

Installeer elk paar op de tegenovergestelde posities, dan is er een infrarood gebied tussen deze twee detectoronderdelen. Wanneer iemand het infraroodgebied passeert, stuurt de detector een alarmsignaal naar de host van het beveiligingsalarm (die hier niet is inbegrepen).

2. Geweldig om te worden geïnstalleerd voor beveiligingssysteem op school, kantoorgebouw, ziekenhuis, thuiswerf, enz.

3. Detectiebereik is stabiel in slechte weersomstandigheden, zoals regen, stof, enz.

4. Engelse gebruikshandleiding meegeleverd in het pakket. Het geeft je gedetailleerde instructies met diagram.

Verbinding:

infrarood fotocel

Diagram:

infrarood fotocel

Installatie:

1.   Til het voorpaneel van de fotocel op om de IR-20M te openen. Steek de kabels in hun behuizing en bevestig de basis aan de muur.

2.   Als de fotocel aan een muur moet worden gemonteerd, boor dan de drie 5 ø gaten en monteer geschikte pluggen. Als de fotocel op metaal moet worden gemonteerd, boor dan de drie 3 ø gaten voor montage met de zelftappende schroeven.

3.   Maak de verbindingen. Voorzie de fotocellen van stroom met een spanning tussen 12 en 24 V DC / AC. Als de positionering, uitlijning en aansluiting correct zijn uitgevoerd, is de rode LED op de ontvanger uit. Elke keer dat de straal wordt onderbroken, gaat de rode LED aan.

4.   Dek de fotocel af met het voorpaneel. Steek tot aan de aanslag in en sluit het. Onderbreek de straal meerdere keren en controleer de reactie van het relais. Bevestig de frontpanelen met de meegeleverde schroeven.

fotocelleye

Hoge kwaliteit van infrarood fotocel:

infrarood

NOBLE fotocel beam sensoren bestelinformatie:

IR-20 20M draadtype fotobundelsensor
WIS-30 30M draadloze fotocellen
IS-30R 30M draadloos type 180 graden roterende fotostralen

Wij geloven dat klanten onze producten gebruiken, we zullen zeer tevreden zijn over onze kwaliteit en service! Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website!

www.nobleed.com

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us