Nobele intelligente verkeersregelaar

2020-06-24

 

Nobele intelligente verkeersregelaar

Edel   is een nieuw type netwerk gecentraliseerde coördinatie Noble Intelligent Traffic Controller, die netwerk gecentraliseerde coördinatie, regionale coördinatie, hoofdweg groene golf en single-point adaptieve automatische degradatiefunctie kan realiseren. De controller maakt gebruik van dubbele buscommunicatie (CAN2.0, RS485) om ervoor te zorgen dat de bus automatisch schakelt als de bus uitvalt, de bus naar buiten open staat en het apparaat kan worden aangesloten op verschillende randapparatuur.

Actieve kortsluitbeveiliging op alle uitgangen:   Vaak zijn de meest beschadigde componenten binnen een verkeersregelaar de schakelaars van de uitgangsaandrijving, die bijzonder kwetsbaar zijn voor kabelfouten en kortsluitingen. Het TCM-3232-ontwerp bevat een actief kortsluitingsbeveiligingssysteem op alle lampuitgangen, zodat zelfs bij directe kortsluiting de uitgangen beschermd zijn tegen beschadiging.

Actieve aardlekreductie op alle uitgangen:   Actieve reststroom blussen op alle uitgangen: de stroombehoefte van LED-straatmeubilair wordt steeds lager. Als dit gebeurt, is er een verhoogd risico dat zwerf- en restspanningen, die aanwezig blijven nadat een signaal is uitgeschakeld, ervoor zorgen dat de controller conflict- of correspondentiefouten onjuist registreert. De TCM-3232 is vandaag klaar om te gaan met de zeer lage voedingssignalen die in de toekomst worden verwacht, aangezien elke uitgang is uitgerust met een actief circuit dat deze strooispanningen elimineert, zonder stroom te verspillen wanneer de signalen worden ingeschakeld.

Nobele intelligente verkeersregelaar

ALGEMENE KENMERKEN:

Noble Intelligent Traffic Controller er zijn meerdere communicatiepoorten van de controller (RS232 、 RS485 、 CAN2.0 、 USB 、 ETHERNET 、 RF (433M / 915M / 2.4G) 、 SD-kaart).

• 4G-communicatiemodule, gebruikt voor netwerkverbinding en het verzenden en ontvangen van sms-functies.

• WIFI-hotspotfunctie, gebruikt voor het gebruik van lokale draadloze communicatie.

• GPS-klok automatische instelfunctie.

• Korte afstandscommunicatiefunctie, gebruikt voor het draadloos aftellen in realtime, draadloze verbinding van de korte afstandscontroller.

• Stand-alone unit kan onafhankelijk tot 4 knooppunten beheren.

•   Meester van een controllernetwerk.

• Variabele Green Wave-cyclus, die een onbeperkt aantal controllers verbindt via een seriële lijn (sterrensysteem).

• Draadloze Green Wave, met synchronisatie mogelijk gemaakt door het instellen van GPS-communicatie.

•   Dynamische plangeneratie voor een lokaal kruispuntnetwerk.

• De controller slaat automatisch de werkstatus en verkeersgegevens op.

• Handmatige controlefunctie.

• Prioriteitsfunctie voor speciale voertuigen: wanneer speciale voertuigen op de kruising aankomen, geeft de controller automatisch eerst speciale voertuigen (politieauto's, ambulances) vrij.

• Signaallampfoutdetectiefunctie, de controller detecteert de werkspanning en stroom van het signaallicht in realtime.

• Groene conflict automatische detectie, fase groen licht en rood licht zijn allemaal uit, automatische gele flits.

verkeersleider

CONTROLLER MOGELIJKHEDEN:

Verkeerslichtbeheerfunctie. De controller heeft 16 groepen voertuigingangsschakelaarsignalen, elke groep bevat voertuigsignalen en foutsignalen, met 8 groepen voetgangerknoppen die als ingang kunnen worden gebruikt, 16 groepen sensorlusingangen. Het heeft ook toegang tot infrarood-, magnetron-, camera- en andere apparatuur voor het verwerven van voertuigen.
Er zijn 96 kanalen SCR-uitvoer, 16 fasen, 32 plannen, het aantal uitvoerkanalen en het fasegetal volgens de feitelijke situatie, alle interfaces kunnen worden uitgebreid, met krachtige flexibiliteit.
Er zit een 4G-communicatiekaart in de controller met 2 analoge spanningsingangen, 4 digitale signaalingangen, 2 groepen 85AV-265AV spanningsingang, 2 groepen relaisuitgangsfunctie.

CONTROLLER VOORDEEL:

GPS-functie, voor het automatisch instellen van de real-time klok en de automatische positioneringsfunctie naar de controller, heeft de back-upstroominvoerfunctie, detecteert automatisch de stroomstoring, de controller heeft een fout, de kaart stelt het onderhoudspersoneel automatisch op tijd en snel door middel van korte berichten en netwerkcommunicatie. De multi-channel timing output-functie kan worden gebruikt voor speciale functies zoals straatlantaarnbeheer, dimmen van signaallicht, gele flits timing, enzovoort. De controller kan automatisch de verkeerstijd van de fase aanpassen aan de verkeersstroom, waardoor de verkeersefficiëntie effectief wordt verbeterd. Tegelijkertijd kan de verzamelde verkeersstroominformatie worden opgeslagen en kan de gebruiker de gegevens downloaden om de verkeersstroominformatie te analyseren. De gebruiker kan de relevante parameters aanpassen, zoals de verlengingstijd van elk voertuig, de minimale doorgangstijd, de maximale doorgangstijd, de wachttijd voor het voertuig en andere gerelateerde parameters. Noble Intelligent Traffic Controller is een goede keuze.

Draadloze Green Wave

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us