Voertuiglusdetector met enkel of dubbel kanaal

2020-06-23

NOBLE voertuiglusdetector

voertuig lusdetector voertuig lusdetector

NOBLE Vehicle Loop Detector wordt overal gebruikt waar voertuigen moeten worden gedetecteerd, bijvoorbeeld voor het bewaken en beveiligen van toegangswegen of voor het tellen van voertuigen. Het uitgangssignaal kan worden gebruikt voor het aansturen van aandrijfmechanismen van deuren en poorten, het bedienen van slagbomen, het aansturen van verkeerslichtsystemen of het activeren van kaartuitgiftes op parkeerterreinen. En er zijn enkelkanaals en tweekanaals kan worden gekozen.

Het voordeel van een voertuiglus detector

1. Inductieve waarde

De reden waarom we de bovenstaande modellen kunnen detecteren, is omdat onze voertuigdetectoren een zeer breed detectiebereik hebben. We hebben een ultrabreed detectiebereik bereikt van 15 μH tot 2000 μH en de meeste vergelijkbare producten op de markt hebben een detectiebereik van slechts 150 μH-300 μH. De scope is alleen geschikt voor het detecteren van kleine auto's. Bij het detecteren van zware voertuigen verandert het gevoeligheidsbereik. Als de detectiewaarde de 300 μH overschrijdt, zal er een verkeerde functie van het hek of de deur zijn, het voertuig kan gevaarlijk zijn, en met de zeer smalle autotype detectie hebben veel in- en uitgangen vaak meerdere soorten voertuigen, dus het grote probleem is dat de applicatie erg inflexibel is. maar JUTAI voertuiglusdetector kan deze problemen oplossen.

voertuig lusdetector

2. Flexible Loop Coil Installatie

Omdat NOBLE voertuigdetectoren dit onvervangbare voordeel hebben, is het ultrabrede detectiebereik 15 μH-2000 μH, dus we zijn erg flexibel bij het opnieuw construeren, onze spoelspecificaties kunnen groot of klein zijn, zolang we maar in onze inspectie zitten. Tussen het detectiebereik kunnen we de grootte van onze spoel meestal plannen op basis van de breedte van de weg. Als er bovendien meer voertuigmodellen zijn waarmee rekening moet worden gehouden bij de in- en uitgang, vragen we onze gasten meestal om de windingen van de spoelen op de juiste manier te vergroten. Het probleem van het model; De 150-300 μH lusdetector op de markt vereist doorgaans zeer strikte normen. Het vereist meestal een lengte van 1 meter en een breedte van 2 meter. Daarom kunnen veel kleine kruispunten en smalle wegen niet worden toegepast. Bovendien is er geen manier om het probleem van de detectie van meerdere automodellen op te lossen.

voertuig lusdetector

3. Gevoeligheid en frequentie

NOBLE Loop Detector heeft 16 gevoeligheidsniveaus en de klant kan de gevoeligheid flexibel instellen op basis van het specifieke geval. Tegelijkertijd heeft onze voertuigdetector 4 verschillende toepassingsfrequenties. Voor sommige gevallen met zeer nauwe ingangen en uitgangen, stellen we verschillende frequenties in door flexibel instelwiel te kiezen, wat effectief het probleem oplost dat de spoelafstand te kort is en dezelfde frequentie veroorzaakt. Interferentieprobleem.

voertuig lusdetector

4. Toepassing van voertuiglusdetector

Vanwege deze zeer gebruiksvriendelijke voordelen worden onze voertuigdetectoren veel gebruikt in poortcontrolesystemen, parkeertoegangscontrolesystemen, rolpoortcontrolesystemen, tolheffingssystemen op snelwegen, verkeerscontrolesystemen en het werken met JUTAI-controllers en verkeerslichten voor gebruik in enkele speciale hoekwaarschuwingssystemen.

vehicle loop detector

Ik geloof dat klanten onze producten gebruiken, we zullen zeer tevreden zijn over onze kwaliteit en service! Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website! www.nobleled.com

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us