200 MM high power verkeerslichten voor verkoop

2020-06-22

Introductie van 200 MM high power verkeerslichten  

200 MM high-flux verkeerslicht is ontwikkeld door onze engineering R & D-team gebaseerd op gewone verkeerslichten met laag vermogen na jaren van niet-aflatende inspanningen. Vergeleken met gewone low-power verkeerslichten zijn high-power verkeerslichten populairder bij de klant. 200 mm high-power verkeerslichten hebben veel voordelen, nu zal ik ze een voor een introduceren. Ten eerste neemt de lichtbron 3 stuks hoge flux 1W Osram aan LED-chips, die helderder zijn, meer uniforme lichtemissie, minder dosering, lage onderhoudskosten, langere levensduur en meer gegarandeerde kwaliteit. Ten tweede, de voeding gebruikt geïsoleerde schakelende voeding, brede ingangsspanning, korte opstarttijd, bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging, enz., en de uitgang is ontworpen met constante stroom en constante spanning. De gehele voeding is laag voor laag gecontroleerd, van het ontwerp tot de aanschaf van materialen tot de verouderingstest. Het verouderingsproces is strikt gebaseerd op de opgegeven tijd en volledige veroudering. Voorkom resoluut dat slechte producten uit de fabriek stromen en zorg voor een stabiele werkomgeving voor de lichtbron.

200 MM high power verkeerslichten

Ten derde, de optische lens wordt onafhankelijk onderzocht en ontwikkeld volgens de lampparel, en het originele licht wordt opnieuw uitgezonden.Vergeleken met gewone verkeerslichten met laag vermogen, zijn verkeerslichten met hoog vermogen helderder, uniformer en zachter licht en verminderen de verblinding van de bestuurder ' s ogen. Ten vierde, Fresnel-lens heeft een plat oppervlak, maar kan worden gebruikt als een sferische lens. Omdat de Fresnel-lens in principe plat is, kan deze een enorme ruimte bieden en het gewicht verminderen, en is de brandpuntsafstand korter dan het diafragma, wat niet mogelijk is met sferische lenzen. Daarom kan het worden gebruikt in verkeerslichten met een hoge doorvoer om een ​​uniforme lichtverdeling te bereiken. Ten vijfde, Het materiaal van de behuizing is gemaakt van ABS + PC (polycarbonaat PC) materiaal van industriële kwaliteit dat bestand is tegen veroudering, zoutnevel en ultraviolette straling en is in één keer spuitgegoten om ervoor te zorgen dat de verkeerslichten lange tijd in ruwe buitenomgevingen worden gebruikt.

Osram LED

Zesde, 200 MM krachtige verkeerslichten nemen het hele ontwerp van gegoten aluminium aan om warmte af te voeren, de warmte die wordt geproduceerd door de lichtgevende lampkraal wordt op tijd in de lucht uitgestoten en de levensduur van de LED wordt verbeterd. Zevende, Alle bevestigingsschroeven van hoog flux verkeerslichten zijn gemaakt van 304 roestvrijstalen schroeven. Alle schroeven hebben de strenge zoutsproeitest doorstaan ​​om er zeker van te zijn dat ze niet roesten bij langdurig buitengebruik in ruwe omgevingen. De roestvrijstalen structuur is belangrijk voor steden aan zee. Achtste, normaal werkend bij een temperatuur van -40-60 ℃, waarbij de normale werking van het product als gevolg van de verandering van de omgevingstemperatuur wordt vermeden. Negende, de afgewerkte lont wordt getest door de tafel te schudden na montage, en de trillingen die tijdens het transport worden geproduceerd, kunnen worden gesimuleerd, waardoor de slechte producten die door lassen worden veroorzaakt, kunnen worden geëlimineerd en een sleutelrol spelen bij het verbeteren van de kwaliteit van het product. tiende, 200 mm krachtige verkeerslichten, de waterdichte structuur neemt flexibele siliconenrubberen afdichting aan ringonderdelen, stofdicht, waterdicht, vlamvertragend, anti-veroudering, de lampbehuizing is schokbestendig, valbestendig, geen diamant, ventilatie, goede warmteafvoer, IP66 waterdicht. In combinatie met het algehele ultradunne ontwerp, licht en eenvoudig te installeren, het algehele uiterlijk is mooi, won een aantal patentcertificaten.

waterbestendig

Dit is een inleiding tot het 200 mm krachtige verkeerssignaal. Dit is ook een product dat ons bedrijf goed heeft verkocht. Het heeft een langere levensduur en wordt meer vertrouwd door klanten.

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us