LED-verkeerslicht met hoge helderheid en waterdicht

Hete verkopende hoogwaardige professional van waterdichte LED-verkeerspaalverlichting voor waarschuwing

geleid verkeerspaallicht

Het verkeerslicht wordt apart op de dwarsarm en de verticale paal van de seinlichtmast gemonteerd. Wanneer het sein een rood licht is, wordt het verkeerssein van de volgende buis synchroon weergegeven als een rood licht; wanneer het signaallicht verandert in een geel licht, wordt het verkeerslicht synchroon geel weergegeven; wanneer het signaallicht verandert in een groen licht, wordt het verkeer het sein synchroon in groen weergegeven. Het belangrijkste verschil tussen dit soort Verkeerslichtvolgbuis en gewoon signaallicht is dat er twee opvallende verkeerslichtvolgbuizen op de lichtmast zitten, die met het seinlicht kunnen wisselen. Dit soort signaallicht is dag en nacht erg opvallend en het algehele uiterlijk is prachtig. Het is te zien vanaf 300 meter afstand.

Productbeschrijving van LED-verkeerslicht:  

Veel autobezitters hebben deze ervaring. Er is maar één rijstrook op de weg of er zijn bomen die wegen aan weerszijden van de weg blokkeren. Als de verkeerslichten wachten, is de chauffeur ' De zichtlijn wordt geblokkeerd door de boom of de grote vrachtwagen of bus ervoor, en de verkeerslichten op de kruising zijn niet zichtbaar. Het gedrag van het signaallicht wordt dus verkeerd begrepen. Om dit probleem op te lossen ontwierp Noble Opto de LED verkeerspaalverlichting. LED verkeerspaalverlichting wordt apart op de dwarsarm en de verticale mast van de verkeerspaalverlichting gemonteerd. Wanneer het signaal rood licht is, wordt het LEIDENE poollicht synchroon weergegeven als rood licht; wanneer het signaallicht verandert in een geel licht, wordt het verkeerslicht volgbuis synchroon geel weergegeven; wanneer het signaallicht verandert in een groen licht, wordt het LED-poollicht synchroon in groen weergegeven.

geleid verkeerspoollicht                                             geleid verkeerspaallicht

Het belangrijkste verschil tussen dit soort LED-verkeerslichtpaallicht en gewoon signaallicht is dat er twee opvallende verkeerslichtpalen op de lichtmast zitten, die kunnen veranderen met het signaallicht. Dit soort signaallicht is dag en nacht erg opvallend en het algehele uiterlijk is prachtig. Het kan worden gezien vanaf 300 meter afstand, wat zeer in het oog springt, waardoor het optreden van verkeerd gesproken signaalgedrag effectief wordt vermeden wanneer het signaallicht wordt geblokkeerd.

De voordelen van LED Traffic Pole Light:

1.Taiwan Jingyuan 5050 hoge helderheid chip:   5050-chip met hoge helderheid met een groot lichtgevend gebied, dat lichtenergie effectief kan omzetten. Laagfrequente flits, weinig lichtverval, een lange levensduur, maken het lichtmastsignaal helderder.

2. Zuiver koperen geleideplaat, sterke geleidende prestaties, hoge temperatuurbestendigheid:   Zuiver koperen geleideplaat Verbetert de conversieprestaties Flexibiliteit Bestand tegen hoge temperaturen.

3. Geïsoleerd waterdicht ontwerp IP68 waterdichtheid:   Het signaallicht van de verkeerspaal is integraal ingegoten met pc-uithoudingsbord en epoxyharslijm. Water- en stofdichtheid en signaalniveau van hetzelfde niveau Waterdicht niveau tot IP68.

4.   Technologie tegen dode lamp:   Een lampkraal is gebroken, er wordt geen licht uitgezonden en het heeft geen invloed op de normale verlichting van andere lampparels.

Als je meer wilt weten, kun je deze openen, dit is een   gedetailleerde introductie van LED-verkeerslicht.

https://mp.weixin.qq.com/s/gEBpiFeUakwz8oepE-AR6g

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us