LED-straatverlichting met hoge helderheid en hoge kwaliteit

2020-04-15

LED-straatverlichting met hoge helderheid en hoge kwaliteit

LED straat licht                   straatlantaarn                                     straatlantaarn

      LED-straatverlichting op zonne-energie, ontworpen door ervaren experts en gecontroleerd door een strikt kwaliteitssysteem, integreert een duurzame structuur en een perfect ontwerp om de levensduur lang te houden, het energieverbruik laag en laag, en voldoet aan de overgrote meerderheid van de uitdagende rijbaan- en straatverlichtingstoepassingen. Geïntegreerd ontwerp van aandrijfkast en arm, de hele aluminiumlamp kan warmteafvoer; Met twee specificaties van de lichtmast ' s achteromslag:   Ø 00mm en   Ø 40 mm. Met een beschermingsgraad die IP67 bereikt, is het bestand tegen een orkaan van niveau 17.
Functie van LED-straatverlichting:
1. externe mode mooi, hoekig, eenvoudig en stoer
2. lichtgewicht, klein formaat, transportkosten verlagen en   behoud van kapitaal
3. beschermingsniveau IP66
4. geïmporteerde hoge helderheid lichtbron, hoge lichtopbrengst
5.1060 aluminium cilinder oranje   poeder, poeder cross-proces, ademend Feng verzonden ontwerp, versterken het koeleffect van lampen
6. intelligent instelbaar vermogen, verlichtingstijd
7. ondersteuning 50-60 mm licht   berouw, ruimer toepassen

Kenmerken   van LED-straatverlichting:
        Het verschil tussen LED-straatverlichting en conventionele straatlantaarns is dat LED-lichtbronnen een laagspannings-gelijkstroomvoeding gebruiken, die de unieke voordelen heeft van hoge efficiëntie, veiligheid, energiebesparing, milieubescherming, lange levensduur, hoge reactiesnelheid en hoge kleuren rendering index. De buitenhoes kan worden gemaakt met een hoge temperatuurbestendigheid tot 135 graden en een lage temperatuurbestendigheid tot -45 graden.

Het voordeel   van LED-straatverlichting:

1.LEDstreet Lights hebben energiebesparende apparaten met automatische bediening, die de maximaal mogelijke stroomreductie en energiebesparing kunnen bereiken wanneer ze voldoen aan de verlichtingsvereisten van verschillende periodes. Het kan gehumaniseerde functies realiseren zoals computer-dimmen, tijdregeling, lichtregeling, temperatuurregeling en automatische inspectie.
2. eenvoudige installatie: het is niet nodig om kabels of gelijkrichters, enz. Te begraven, rechtstreeks op de lantaarnpaal aan te sluiten of de lichtbron in de originele lampbehuizing te nestelen.
Betrouwbare kwaliteit: de circuitvoeding maakt gebruik van hoogwaardige componenten en elke LED heeft een afzonderlijke overstroombeveiliging zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schade.
4.   Uniforme lichtkleur: er wordt geen lens toegevoegd, uniforme lichtkleur wordt niet opgeofferd om de helderheid te verbeteren, om een ​​uniforme lichtkleur zonder diafragma te garanderen.
5.LED's bevatten geen schadelijk metaalkwik en zijn niet schadelijk voor het milieu als ze worden gesloopt.


Energie-efficiëntie

      De primaire aantrekkingskracht van LED-straatverlichting is energie-efficiëntie in vergelijking met conventionele straatverlichtingstechnologieën zoals hogedruknatrium (HPS) en metaalhalide (MH). Onderzoek blijft de efficiëntie van nieuwere modellen LED-straatverlichting verbeteren. Een LED-straatverlichting op basis van een 901- milliwatt   output LED kan normaal gesproken dezelfde hoeveelheid (of hogere) luminantie produceren als een traditionele lamp, maar vereist slechts de helft van de   energieverbruik . LED-verlichting faalt meestal niet, maar neemt in plaats daarvan af in output totdat deze moet worden vervangen.     Omdat LED-verlichtingsarmaturen normaal gesproken minder licht produceren   Het is belangrijk om een ​​goed verdeeld verlichtingspatroon te gebruiken om dezelfde verlichting te produceren als conventionele armaturen met een hoger lumen. Verschillende LED's in één armatuur kunnen bijvoorbeeld op verschillende punten op straat gericht zijn.

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us