Update 2e serie intelligente verkeerslichtcontrollers

2020-04-08

Update 2e serie intelligente verkeerslichtcontrollers  

Weet u waarom verkeerslichten op een vast tijdstip kunnen springen?   Het is ook mogelijk om meer tijd toe te voegen aan het aantal gebieden dat het voertuig passeert. Niet alleen dat, update 2nd Intelligent Traffic Light Controller Series   is in elk land steeds populairder geworden en heeft veel functies. Laat me dit controlesysteem kort introduceren. De intelligente verkeerslichtcontroller van de tweede generatie is geschikt voor vele soorten kruispunten, zoals vier-, drie- en tweerichtingskruisingen. Het is geproduceerd door Shenzhen NOBLE opto., Ltd. De controller ondersteunt afstandsbediening en internetcommunicatie. We kunnen ook ontmoeten   verschillende functies, zoals meerdere werkmoduscontroller en ontwerp in solar verkeerslichtcontroller.

Update 2e serie intelligente verkeerslichtcontrollers

  Update 2e serie intelligente verkeerslichtcontrollers hebben   verkeerslichtsysteem, voertuig actueel, verkeersbeheer en groene golf.

Laat me dan de functies van controller introduceren. Er zijn twee methoden van het programma   de controller, telefoon-APP en verkeersbeheersoftware. Meerdere werkmodi.Pre-time (1-1), groene golfmodus (1-2), voetgangersdrukknopmodus (2-1,2-2) werkelijke voertuigmodus (3-3). Signaalplan: 240 oplossing, 30 fasen en 240 menu's met 30 fasen, weekplan, speciaal dagplan. Detecteer functie.Lampfout detecteren, lage spanning detecteren, groen conflict detecteren.Loopfout detecteren. Verkeerscontrolefunctie, maak controle over de hele richtingslamp, kan ook elke lampstatus instellen. Ondersteuning geforceerde flitsfunctie, schakel de lamp een voor een in / uit. Speciaal menu: Lusdetector storingen menu (240), Oost, West oranje knipperend & Rood knipperend menu Zuid-Noord (251), knipperend Oost-, West-rood & Oranje knipperend menu Zuid-Noord (252) , ALLES rood knipperend menu (253), Junction uit (254), oranje knipperend menu (255). Ondersteuning van totale foutdetectie maakt invoer van DIP-instelfuncties mogelijk (hoofdstroomcontroller).

Solar verkeerslichtcontroller

Nest, update 2e intelligente verkeerslichtcontroller-serie heeft veel softwarefuncties, zoals de gebruiksvriendelijke hoofdinterface die gemakkelijk te gebruiken is en de parameter voor het kruispunt instelt. Communicatie kan tot stand worden gebracht via Ethernet, glasvezel of GPRS. Ondersteuning van Bing-kaart, Open Street Map Open Cycle Map 、 Google Map 、 Nokia Ovi Map internationale kaart, kaarten kunnen worden bijgewerkt. Ondersteuning van online kaart- en offline kaartgegevens. Ondersteuning voor dubbele groene golffunctie. Ondersteuning voor LAN en WAN internet. Softwareparameters zijn allemaal uitgerust met een Foolproof-beveiligingsmechanisme. De planinstelling is uitgerust met het mechanisme voor het detecteren van groene golfconflicten. Foutdiagnose kan een record zijn, geanalyseerd en bewaakt, het behoort ook tot door de gebruiker gedefinieerde items. Compatibel met de besturingssystemen Windows x86 en Windows X64. De software is gemakkelijk te installeren.

 

Meerdere werkmoduscontroller

Dit is de tweede generatie besturingsmachine van NOBLE company, die voldoet aan de exportnormen van verschillende landen. Update 2e intelligente verkeerslichtcontroller-serie in de vier richtingen van oost, west, zuid en noord kan worden voldaan, of u kunt ervoor kiezen om één richting afzonderlijk te besturen.   Afhandeling van veel noodgevallen. De controller kan ook meebewegen met het zonnepaneel, wat hun energieverbruik aanzienlijk vermindert. Niet alleen dat, de controller kan worden gecombineerd met het gevoel van de grond, het werkingsprincipe van het gevoel van de grond, en het principe van de camera kan ook worden gebruikt om het gevoel van de grond te vervangen om een ​​betere   De camera, sensor, schermopnamefunctie.  

als u meer wilt weten over de verkeerslichtcontroller. je kan contact met me opnemen.  

Dit is de 2e intelligente verkeerslichtcontroller (http://u6.gg/sTn6F)

Dit is ons bedrijfsweb. (Https://www.nobleled.com)

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us