Intelligente verkeerslichtcontroller voor verkeersveiligheid

2020-04-08

Intelligente verkeerslichtcontroller voor verkeersveiligheid

Intelligente serie verkeerslichtcontrollers met werkelijk voertuig & Voetganger drukknop.

   Intelligent verkeersregelsysteem is een servicesysteem voor transport en voertuigcontrole op basis van moderne elektronische informatietechnologie. Het opvallende kenmerk is de hoofdlijn van het verzamelen, verwerken, publiceren, uitwisselen, analyseren en gebruiken van informatie om gediversifieerde diensten te bieden aan verkeersdeelnemers. Simpel gezegd: het gebruik van geavanceerde technologie om de traditionele transportmodus intelligenter, veiliger, energiezuiniger en efficiënter te maken.   

Intelligente verkeerslichtcontroller                               verkeerslicht controller                               verkeerslicht controller

1. Introductie van Intelligent Traffic Light Controller

NOBLE tweede generatie hoofdstroom intelligente verkeerslichtcontroller is geschikt voor vele soorten kruispunten, zoals vier manieren, drie manieren en twee manieren kruising. De controller ondersteunt afstandsbediening en internetcommunicatie. Het maximale kanaal is 44-kanaals besturing (36-kanaals voor voertuigverlichting, 8-kanaals voor voetgangersverlichting). GPS-tijdsynchronisatie, actueel verkeer, voetgangersdrukknop, groene golf zijn onze intelligente verkeerslichtcontrollerfuncties.

2. kenmerken

1. twee programmeermethoden de controller, telefoon APP en verkeersbeheersoftware.

2. Meerdere werkmodi: Pre-time modus (1-1), groene golfmodus (1-2), voetgangersdrukknopmodus (2-1, 2-1), werkelijke voertuigmodus (3-3).

3. Signaalplan: 240 oplossing, 30 fasen en 240 menu met 30 fasen, weekplan, speciaal dagplan.

4. Schiet op.

5. Detecteer functie: lampstoring detecteren, lage spanning detecteren, groen conflict detecteren. Lusfout gedetecteerd.

6. De verkeerscontrolefunctie, maakt controle de gehele richtingslamp, kan ook elke lampstatus plaatsen.

7. Ondersteuning gedwongen flitsfunctie, zet aan / uit lamp een voor een functie.

8. Ondersteuning van totale foutdetectie inschakelen DIP-instellingsfuncties-invoer (hoofdstroomregelaar).

3. Softwarefunctie van intelligent verkeerslichtcontrolemechanisme

1.Communicaties kunnen tot stand worden gebracht via Ethernet, Fiber of GPRS.

2. Ondersteuning van online kaart- en offline kaartgegevens.

3. Ondersteuning van dubbele groene golffunctie.

4. Ondersteuning voor LAN- en WAN-internet.

5. Plan-instelling rust uit met het groene golfconflict, detecteer machanisme.

6. Software gemakkelijk te installeren.

4. Functie van   Intelligente verkeerslichtcontroller

    De 21ste eeuw wordt een eeuw van intelligent wegverkeer. Het intelligente verkeerscontrolesysteem dat mensen zullen gebruiken, is een geavanceerd geïntegreerd verkeersbeheersysteem. In dit systeem vertrouwen voertuigen op hun eigen intelligentie om vrij over wegen te rijden, en snelwegen vertrouwen op hun eigen intelligentie om de verkeersstroom in de beste staat te brengen. Met behulp van dit systeem weten managers waar wegen en voertuigen zich bevinden.    

5. Aanvraag   van   Intelligente verkeerslichtcontroller

  • Verkeersmonitoring. Het systeem is vergelijkbaar met de luchthaven ' s luchtvaartcontroller, die een snelle communicatieverbinding tot stand zal brengen tussen wegen, voertuigen en piloten. Waar is een verkeersongeval gebeurd? Waar het verkeer overbelast is en welke weg het vlotst is, zal het systeem bestuurders en verkeersmanagers de hoogste snelheid geven.
  • Verkeersmanagement.   Het systeem verbindt de gps van de auto ' s in-voertuigcomputer en de computer van het hoogtemanagementcentrum met de satelliet van het globale positioneringssysteem om tweerichtingscommunicatie tussen de bestuurder en het dispatchbeheercentrum te realiseren om de operationele efficiëntie van commerciële voertuigen, bussen en taxi's te bieden.

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us