Druk op of drukknop voor voetgangersoversteekplaats

2020-04-01

      Tik op of druk op de knop             Voetganger drukknop

Tik op of druk op de knop

De voetganger aanraak- of drukknop   is een soort seinmachine die via de knop het stuursignaal van de voetganger kan veranderen, het motorgroene licht in het rode licht kan laten veranderen en het voetgangers rode licht in het groene licht kan laten veranderen, zodat de voetganger een beperkte oversteektijd kan krijgen .   Er zijn twee soorten voetgangersknoppen op de markt, voornamelijk de P. edestrian druk- en aanraakknop.   Hieronder volgen de verschillen tussen de twee typen voetgangersknoppen s.

Korte introductie van voetgangersdruk- en aanraakknop

        Voetganger drukknop

1. Voetganger drukknop, hand moet aanraken en druk op de knop.

2. De voetgangerscontroller is een onafhankelijk kruispuntcontrolesysteem.      

3. Het is vooral geschikt voor de verkeersaders en straten met minder voetgangers.  

4. Dit product is ontworpen   vriendelijk,   en heeft een brede markt over de hele wereld.

5. Het hele systeem bestaat uit één controller.    

6. Deze knop is gemaakt van plastic met een indicatielampje,     evenals een Fresnel-lens. Het indicatielampje brandt meestal als de voetganger de straat moet passeren, hij of zij moet zich binnen 80 cm voor de Fresnel-lens op de knop bewegen, tot het lichaam ’ s infrarood wordt opgevangen door de foto-elektrische   infraroodsensor, in dit geval zal het indicatielampje een keer uit zijn, betekent het succesvol geactiveerd.

Voetganger Touch   Knop

1. inductieve triggerknop, voetgangers aanraakknop, displaysymbool kan wachten of afdrukken weergeven, symbool gebruikt rode hand.

2.Ze worden geproduceerd met een capaciteitssensor, die wordt geproduceerd als alternatief voor de mechanische voetgangersknop. Als uw hand dicht genoeg bij de sensor is, Noble ’ s Pedestrian Touch Button zal dit detecteren en deze informatie naar de kruispuntcontroller verzenden. Daarnaast; voetgangers worden door het scherm op de knop gewaarschuwd om te passeren of te wachten. De aanraakknop werkt gevoelig en wordt niet beïnvloed door   vreemde voorwerpen.   Edele ’ s Pedestrian Touch Button kan op alle oversteekplaatsen voor voetgangers worden gebruikt, vooral voor scholen, ziekenhuizen, oversteekplaatsen voor fietsen, enzovoort.

3.Outlook klein, nieuw, compact, waterdicht ontwerp, eenvoudig te installeren, ABS + PC-materiaal, hoge sterkte en anti-veroudering.

4.Met een contactloze aanraakknop, hygiënischer op openbare plaatsen, met een hoge gevoeligheid en een lange levensduur.

5. voetganger   touch-button output relaissignaal. dus we kunnen het aansluiten op elke verkeersregelaar die een IO input interface heeft.    

voetganger knop

Kernpunten van   Tik op of druk op de knop

        De veiligheid van overstekende voetgangers is niet los te zien van het verkeerslichtsysteem. Om de bediening van het voertuig te vergemakkelijken en de veiligheid van voetgangers te garanderen, wordt het gebruik van voetgangersknoppen in veel landen steeds wijdverbreid. Volgens de korte inleiding hierboven zijn er twee hoofdtypen voetgangersknoppen. Daarom heeft NOBLE OPTO de voetgangersknop verbeterd op basis van de huidige globale situatie.

        De Pedestrian Touch Button is veiliger dan de Pedestrian Push Button. Op regenachtige dagen drukken mensen op de knop mei   een elektrische schok veroorzaken, it ’ is zo gevaarlijk. De Pedestrian Touch Button is dus de beste keuze.

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us