De mooiste verkeerslichten van Oekraïne "Van boven naar beneden"

Oekraïne ' s mooiste verkeerslichten

Oekraïne ' s mooiste verkeerslichten " Van boven naar beneden " de wereld veroveren. China ' De verkeersregels zijn zeer strikt, vooral in de rosse buurt, zolang er maar één keer gefotografeerd wordt, worden 6 punten direct in mindering gebracht en wordt 200 yuan terugbetaald.   En na China ' s annulering van het aftellen van het stoplicht, klagen veel autobezitters, omdat sommige vrachtwagens te groot zijn, ze altijd onverklaarbaar het rode licht volgen, in de hoop dat de verkeersafdeling het stoplicht kan herstellen om het aftellen te annuleren, of het kan lang duren manier om naar de verkeerslichten te gaan.

De mooiste verkeerslichten van Oekraïne

Om deze redenen staan ​​Oekraïense verkeerslichten in ons land in brand, omdat Oekraïense verkeerslichten echt goed zijn ontworpen.   Hun verkeerslichten zijn ook samengesteld uit drie kleuren: rood, geel en groen. Hun functies zijn dezelfde als die van ons. De rode lichten stoppen en de groene lichten gaan uit, maar hun ontwerp is niet hetzelfde als die van ons.   Destijds was zelfs de onderste lichtmast groen.

Veel internetgebruikers denken dat dit verkeerslichtontwerp zeer redelijk en zeer wetenschappelijk is, want zolang het zich op deze weg bevindt, weet je of het een groen licht of een rood licht is.   Aandacht besteden aan het rode licht is voor ons erg handig.   Veel toeristen uit vele landen na een reis in Oekraïne denken erover na wanneer China dergelijke verkeerslichten kan implementeren, en ze vinden deze vorm in veel landen leuk.

De mooiste verkeerslichten van Oekraïne

De verklaring " van kop tot staart " gebruikt eigenlijk het principe van de lichtstrip. De reactielichtstrip is verbonden met het verkeerslicht. De kleur van het verkeerslicht en de kleur van de lichtstrip veranderen synchroon. Op deze manier is het nog steeds mogelijk in de verte.   Het zien van de kleur van de lichten verbetert niet alleen de verkeersveiligheid, maar speelt ook een goede decoratieve rol. Oekraïne ' De mooiste verkeerslichten veroveren de wereld. Daarnaast NOBLE Opto Co., Ltd. ' s lichtstrips zijn ook van hoge kwaliteit en een goede keuze. Ook het aanbrengen van lichtstrips is in deze tijd populair. EDEL ' s onderzoek en ontwerp van lichtstrips en verkeerslichten zijn zeer hoog. Veel landen hebben ze hier gekocht.

Het   gebruik   van   licht   stroken   kan   niet   alleen   verfraaien   het   stad   en   merk   het   geheel   stad   meer   mooi   bij   nacht.   Hoewel   het   is   alleen   drie   kleuren   van   rood,   geel   en   groen   in   het   verkeer   lichten,   het   is   ook   meer   plezier   dan   eenvoudig   straat   lichten.   Niet   alleen   dat,   Shenzhen   NOBLE   ook   heeft   producten   met   het   zelfde   licht   stroken,   grond   lichten,   en   zijn   gebruik   effect   is   ook   het   zelfde   als   het   licht   stroken,   sommige   landen   zal   gebruik   het   licht   stroken   en   grond   verlichting   in   combinatie dus   dat   rijden   voertuigen   kan   rijden   bij   nacht     Tijd   is   veiliger.
Ten slotte   als   jij   willen   naar   weten   meer   over   Oekraïne ' s   meest   mooi   verkeer   lichten.   Jij   kan   reizen   naar   Oekraïne.   van   natuurlijk   jij   kan   horloge   onze   bedrijf ' s   web (https://www.nobleled.com). Wij bieden u een goede kwaliteit.

De mooiste verkeerslichten van Oekraïne

 

 

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Stuur ons een e-mail

Werktijd :
08:00-18:00(Beijing tijd)
Fax :
+86(755)27651483
Telefoon :
+8613927455427(Verwerkingstijd)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Factory Adres :
Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ 'an District
contact us