100 mm full-ball LED-verkeerslicht met twee lampen

2020-03-27

100 mm LED-verkeerslicht met volledige bal en twee lampen

Verkeerslicht met geïmporteerde LED's uit Taiwan, NOBLE led-verkeerslicht met een hoge intensiteit en een lange levensduur, is enorm energiebesparend. Dit kan breed worden toegepast op   parkeerplaats, carwash,   in- en uitgang van weegbrug,   opslagplaats.

100 mm full-ball LED-verkeerslicht met twee lampen  enkel verkeerslicht met twee lampen    

Vervoer is de levensader van stedelijke economische activiteiten, die een zeer belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van de stedelijke economie en de verbetering van mensen ' s levensstandaard. Stedelijk verkeersprobleem is een belangrijke factor die stedelijke ontwikkeling in verwarring brengt en stedelijke economische constructie beperkt. Dus LED Traffic Single   licht   spelen een steeds belangrijkere rol in de verkeersveiligheid.   Hoewel de   100 mm   enkel verkeerslicht   is klein, het kan ook op veel plaatsen worden toegepast en is een onderdeel van het stoplicht.

De constructie en het voordeel van   100 mm LED-verkeerslicht met volledige bal

45 Lens     37 Lens     Zonnekleppen     C Brackets     L Brackets     housing

  45 Objectief         37 Objectief         Zonnekleppen     C Beugels       L Beugels     huisvesting

In ons bedrijf heeft het normale 100 mm full-ball verkeerslicht voornamelijk twee typen: de ene is 45LED's, de andere is 37LED's. Ze zijn in wezen dezelfde constructie. De belangrijkste componenten zijn stroom, printplaat, lens, behuizing, zonnekleppen, beugels enzovoort.   Met behulp van geïmporteerde LED's uit Taiwan, is NOBLE LED-verkeerslicht met een hoge intensiteit en een lange levensduur een enorme besparing.   Bovendien heeft het ook de kenmerken van hoge helderheid, lange levensduur, snelle start, laag stroomverbruik, geen stroboscopisch, helder zicht enzovoort. Het kan ook jarenlang zonder onderhoud worden gebruikt, waardoor de onderhoudskosten aanzienlijk worden verlaagd.

De toepassing en draadverbinding   100 mm LED-verkeerslicht met volledige kogel

Het 100 mm enkele verkeerslicht   worden meestal niet gebruikt op belangrijke verkeersplaatsen zoals kruispunten. Ze zijn klein van formaat en worden over het algemeen gebruikt op niet-belangrijke plaatsen, voornamelijk inclusief: parkeerplaats, wasstraat, in- en uitgang van weegbrug, opslagterrein. Het   L-beugels en C-beugels worden op dezelfde manier bedraad. Er zijn vier stappen:   Stap 1: ① Steek de schroef in het gat op de paal;   ②   Bevestig met pakking;   Stap 2:   Zet draad in de paal;   Stap 3:   Verbind de lichtbeugel en schroef de paal vast, vast met pakking en M10-moeren;   Stap 4:   Draai de moeren vast.

Vergelijking van spaarlamp en LED-lamp

Theoretisch heeft een LED-lamp een zeer lange levensduur, een lage spanning en stroom, en is hij energiezuiniger dan een spaarlamp. Omdat het een koude lichtbron is en een laag stroomverbruik, kan het in meer omgevingen worden gebruikt en is het veilig in gebruik. Terwijl   Spaarlampen zijn, zoals de naam al aangeeft, energiebesparend en energiebesparend, met een relatief lange levensduur, die over het algemeen 6000-10000 uur kan verbruiken; De helderheid van spaarlampen neemt echter geleidelijk af tijdens het gebruik. Bovendien produceert de spaarlamp bij gebruik elektromagnetische straling en ioniserende straling; ioniserende straling is schadelijk voor het menselijk lichaam. Dat ' Daarom kiezen verkeerslichten voor led-verlichting in plaats van voor energiebesparende. Het   100 mm full-ball LED verkeerslicht met twee lampen zal worden verbeterd op basis van verschillende behoeften.

 

 

 

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us