Touch-knop voor contactloze voetgangers

2019-03-26

contactloze voetgangerknop

Contactloze voetgangerknop

De veiligheid van overstekende voetgangers kunnen niet worden gescheiden van het stoplichtsysteem. NOBLE OPTO heeft de voetgangersknop verbeterd. Vanwege het toenemende verkeersvolume, it ' Het wordt steeds belangrijker om voetgangers en fietsers op kruispunten te beschermen. Daarom   NOBLE OPTO ontwierp zijn eigen contactloze voetgangers-aanraakknop met goed zichtbare LED-displays, zeer gevoelige aanraakknop, betrouwbare informatie om veilig de straat over te steken.

Om de bediening van het voertuig te vergemakkelijken en de veiligheid van voetgangers te garanderen, wordt het gebruik van voetgangersknoppen in veel landen steeds wijdverbreid.

contactloze aanraakknop voor voetgangers

Voordelen van het kiezen van contactloze voetgangers aanraakknop

1.   Meer menselijk contact met de machine verminderen, p edestrian Touch   Knop   vereist geen handcontact als uw hand zich dicht genoeg bij de sensor bevindt, Noble OPTO   Pedestrian Touch Button zal dit detecteren en deze informatie naar de kruispuntcontroller verzenden. Het ' s vergelijkbaar met het voetgangerssignaal.

2.   Gevoeliger, duurzamer dan traditionele mechanische drukknoppen, maar ook veiliger. Trouwens, contactloze voetgangersaanraking   Knop   kan de verspreiding van infectiebronnen voorkomen, zoals spugen of een ander virus dat op de machine blijft.

3.   Vriendelijk ontwerp, eenvoudige installatie, hoge gevoeligheid en langere levensduur.

Edele ’ s Pedestrian Touch Button kan op alle oversteekplaatsen voor voetgangers worden gebruikt, vooral voor scholen, ziekenhuizen, oversteekplaatsen voor fietsen, enzovoort.   De aanraakknop werkt gevoelig en wordt niet beïnvloed door   vreemde voorwerpen.   Met een contactloze aanraakknop, hygiënischer op openbare plaatsen met een hoge gevoeligheid en een lange levensduur.   Outlook klein, nieuw, compact, waterdicht ontwerp, eenvoudig te installeren,   ABS + PC-materiaal, hoge sterkte en anti-veroudering.

contactloze aanraakknop voor voetgangers

Kenmerken van voetgangersknop

1, Outlook klein, nieuw, compact, waterdicht ontwerp, eenvoudig te installeren, ABS + pc-materiaal, hoge sterkte en anti-veroudering.

2, met een contactloze aanraakknop, hygiënischer op openbare plaatsen, met een hoge gevoeligheid en een lange levensduur.

3, Blinde klok stemprompts luid, Volume kan worden aangepast, dag- en nachtvolume automatisch schakelen, Tegelijkertijd kan de geluidsbron worden aangepast.

4, optionele dynamische volumeregelingsfunctie, de blinde klok kan het volume automatisch aanpassen aan de omgeving van de kruising, die intelligenter is.

5, de draadloze knop keurt 2.4G zelforganiserende netwerk Mesh netwerkcommunicatietechnologie, automatisch signaalrelais, het signaal is stabiel en betrouwbaar, en de afstand is lang.

6, met 32-bits MCU-besturing, kan het voetgangersknopsignaal worden uitgevoerd via de ontvanger 8 groep IO-uitgang of 485-uitgang, het uitgangssignaal kan vrij worden toegewezen, of het uitgangsprotocol kan worden aangepast en het verkeerssignaal van derden naadloos op elkaar aansluiten.

7, met led-verlichting en   taal   herinneringen, knop prompt tekst en afbeeldingen kunnen worden aangepast;

8, de draadloze blinde kloktoets is uitgerust met configuratiesoftware aan de pc-zijde. Door de netwerkkabel aan te sluiten, kunt u de toewijzing van de knopuitgang op de pc configureren en het spraakvolume van de blinde klok aanpassen. Specificaties voor selectie van de blinde klokknop.

Contactloze voetgangerknop, m odulaire constructie maakt aanpassing aan allerlei kruispunten mogelijk. Eén ontwerp voor de hele stad, onafhankelijk van de verschillende functies van elk interessant. Geen beweegbare onderdelen die kunnen worden gemanipuleerd. Bestand tegen vandalisme door een sterke behuizing van polycarbonaat met een geïntegreerd metalen kernprofiel. Lateraal contactloze voetgangers aanraaktoets aangebrachte voelsymbolen voor het beschrijven van de oversteekplaats voor blinden en slechtzienden. Voldoet aan alle eisen van de huidige richtlijnen en voorschriften (RiLSA, lokale DIN-voorschriften).

 

 

Het delen van deze post:

Contact met ons

Vul meer informatie in, wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Factory Adres

Mingjinhai Industry Park, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao'an District

E -

sales20@nobleled.com

Contact met ons

Telefoon : +86(755)27651483

- de telefoon : +8619130389983

Werktijd :08:00-18:00(Beijing tijd)

contact us